MitsuManiaki Dzieciom - 26.MITSUMANIAKI DZIECIOM - ŚWIĘTA Z PODKARPACKIM HOSPICJUM!!
BLACK60 - 12-12-2013, 19:07
510 zł popłynęło dla dzieciaków od forum SUZUKI DR
cwaniak - 12-12-2013, 19:30
BLACK60, BRAWO
raddex - 12-12-2013, 19:57
4. Patrycja - raddex - paczka wysłana 10.12 kurierem DPD - mam nadzieję, że dotarła. Wysyłałem z pracy, więc teoretycznie nie ja byłem nadawcą.
Firebee - 12-12-2013, 20:42
Dziękuję wszystkim za wpłaty, i te mniejsze i te większe.. Każdemu z osobna podziękuję po zakończeniu całej akcji.
Myślę, że kwota, którą zebraliśmy (stale aktualizowana na 1 stronie tego tematu) w zupełności już wystarczy na spełnienie wszystkich marzeń (muszę teraz szybko wszystko zakupić:)), jeśli zostanie cokolwiek z tej zbiórki (a na pewno zostanie) spełnimy jeszcze jedno duże marzenie podkarpackiego hospicjum dla dzieci, o którym już nie pisałem, gdyż nie jestem w stanie przed Świętami tego fizycznie "ogarnąć", a mianowicie wsparcie w dziale "Muzykoterapii" Podkarpackiego Hospicjum, na które składa się zakup m.in.:
kredki zakładane na palec dla maluchów
lusterka w miękkiej oprawie (nowa szkoła) klocki kreatywne ale takie
które można połączyć, w mocnych kolorach, z ciekawostkami w środku
(fisher) wszelkie grające książeczki, zabawki interaktywne (światło
dźwięk) najlepszy byłby ślimak fisher lub domki (dziecko dopasowuje
kształt, wrzuca, a w nagrodę słyszy melodyjkę) zwierzątka dość duże
o realnym wyglądzie (plastikowe) tak aby można było prezentować je
dzieciom, w celu poznawania świata zwierząt zestaw instrumentów
muzycznych do muzykoterapii odtwarzacz cd i mp3 (najzwyklejszy ze
słuchawkami tymi dużymi, nakładanymi na uszy "nie do uszu"), instrumenty, albumy itp itd..
To wszystko również spełnimy, ale już po nowym roku... Teraz skupmy się na prezentach dla dzieci...
Jeszcze raz serdecznie Wam dziękuję za Wasze wielkie serca.. Ta Akcja, mimo, że spodziewałem się mocnego Waszego odzewu, ale i tak przerosła moje oczekiwania!
Dziękuję! Wszyscy jesteście WIELCY!
p.s. do wszystkich marzeń przygotowaliśmy 80 dodatkowych prezentów-niespodzianek, na który złożą się słodycze itp. (dla całej rodziny),
Firebee - 12-12-2013, 20:51
rezerwuję od 40 do 45
rufuz - 13-12-2013, 20:46
super, ze akcja spotkala sie z duzym odzewem mitsumaniakow Oby kolejne akcje cieszyly nie mniejszym zaintersowaniem.
mjsystem - 13-12-2013, 22:24
Patryk, czy paczki dotarły, zaktualizuj, proszę
Firebee - 14-12-2013, 10:57
Tak. Paczki dotarły! Baaardzo dużo paczek!!
grzesiopol - 14-12-2013, 12:32
To i my może skromnie ale za to od serca przyłączmy sie do akcji. W imieniu regionu lubelskiego właśnie dokonałem przelewu na konto, nie wybieraliśmy prezentów bo bardziej będziecie wiedzieć w co zainwestować. Może nie jest to zawrotna kwota ale zawsze jest.
Pozdrawiamy wszystkich
Firebee - 15-12-2013, 14:38
rezerwuję 46-48 z wpłat na konto... Do Hospicjum zostało dopisane niestety (nie dla nas, ale dla dzieci...) kolejna dwójka dzieci, więc rozszerzamy marzenia do 51 dzieciaczków
Firebee - 15-12-2013, 14:42
JEŚLI KTOŚ Z REGIONU CHCIAŁBY NAM POMÓC W ROZWOŻENIU PREZENTÓW W DNIACH 21-22.12.2013 BĘDZIEMY BARDZO BARDZO WDZIĘCZNI!!!
My mamy do przejechania 560 km by dojechać do Rzeszowa, dzieci z Hospicjum są oddalone w najgorszym przypadku prawie o kolejne 200km, bez pomocy możemy nie zdążyć wszędzie dotrzeć nawet we 2 dni!
Prosimy o pomoc osoby zamieszkałe bądź chętne do pomocy z okolic:
- Przemyśl, Radomno
- Mielec
jeśli ktoś może pomóc piszcie do mnie na PW
Firebee - 19-12-2013, 12:50
podsumowując.
Z prezentów, które zadeklarowaliście zakupić nie doszły tylko nr 25. Jakub P. i nr 5. Maja P.
Jeśli wysłaliście przesyłki to podajcie nr przesyłek, spróbujemy dojść co się z nimi stało. Jeśli do jutra nie dotrą to jutro kupuję dla tych dzieci prezenty z wpłaconych pieniążków.
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za pomoc. W sobotę i niedzielę rozwozimy prezenty dla Podkarpackiego Hospicjum, a w piątek i poniedziałek JCH i mjsystem dla Śląskiego...
Cokolwiek by nie pisać jest to nasza dotychczas największa zbiórka. W ciągu jednej chwili spełnimy marzenia 80 dzieci!
Dziękuję!
grzes - 19-12-2013, 18:49
Paczka dla Jakuba P., nr 25, niestety do mnie wróciła. Byłem dzisiaj w biurze InPost gdzie twierdzono ze dwukrotna próba doręczenia paczki się nie powiodła. Dlaczego pozostałe kilkadziesiąt paczek nie miało takich problemów, nie potrafiono wyjaśnić. Nie zdążę jej ponownie do Ciebie wysłać, więc wyśle jutro bezpośrednio do Hospicjum z dopiskiem Mitsumaniaki ( tym razem Poczta P) . Przepraszam za zamieszenie, ale to nie z mojej winy.
gulgulq - 19-12-2013, 20:05
grzes napisał/a: | Paczka dla Jakuba P., nr 25, niestety do mnie wróciła. Byłem dzisiaj w biurze InPost gdzie twierdzono ze dwukrotna próba doręczenia paczki się nie powiodła. Dlaczego pozostałe kilkadziesiąt paczek nie miało takich problemów, nie potrafiono wyjaśnić. Nie zdążę jej ponownie do Ciebie wysłać, więc wyśle jutro bezpośrednio do Hospicjum z dopiskiem Mitsumaniaki ( tym razem Poczta P) . Przepraszam za zamieszenie, ale to nie z mojej winy. |
a nie dasz rady zrobić wypadu jutro lub w sobotę do Dębicy/Ropczyc - odbiorę osobiście i przekaz Patrykowi jak będziemy się widzieć w sobotę
grzes - 19-12-2013, 21:37
Ok to jutro popołudniu, powiedzmy kolo 4 podjechałbym do Ropczyc lub Dębicy, tylko napisz gdzie (będę jechał od strony Wielopola Skrzyńskiego) i prześlij mi jakiś telefon kontaktowy.
|
|
|