To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2014 Pytania i odpowiedzi

Misiek :) - 16-08-2014, 18:19

mjsystem napisał/a:
Misiek, zgadzasz się z Aśką, czy... będzie bura :lol: :mrgreen: 8) :P

Zgadzam się, że oferta Mitsu jest kiepska porównaniu do koszmarek, konkurencji... Np Accord czy Mazda6, ewentualnie Legacy/Outback.
Nie oznacza to, że kupił bym coś innego niż Mitsu.
Ja kupując auto dopasowuje moje kryteria pod diamenty, a nie dobieram samochód do siebie:P
Jeśli chodzi o mnie, to wszyscy mnie szybko zapamiętują... więc mateusek33, zapamiętasz mnie szybko...
mjsystem napisał/a:
Wiadomo, że Misiek to "maniak" z prawdziwego zdarzenia :wink: Szacun za to :D

koszmarek, kupił sobie swifta, czy tam jakieś podobne subaru, dokuczam Jej niemiłosiernie... ale daje się czasem ten stworek lubić :P
Jestem Maniakiem, dokuczam ludziom, ale ich szanuje, szanuje auta (Nie tyczy VAG) i jak dokuczam, to z przymrużeniem oka

Joann - 16-08-2014, 18:28

Misiek się zgadzać ze mną nie musi... ja mam swoje zdanie on może mieć swoje jak każdy. Też jestem maniaczką Mitsubishi co nie zmienia faktu, że zdradziłam tę markę trochę dla Protona ale mają wiele wspólnego i można powiedzieć, że mam kilka modeli Mitsu w jednym :P
Misiek :) napisał/a:
Jestem Maniakiem, dokuczam ludziom, ale ich szanuje, szanuje auta (Nie tyczy VAG) i jak dokuczam, to z przymrużeniem oka

Ty Misiek jesteś po prostu upierdliwy!!! :P

mateusek33 - 16-08-2014, 22:20

Hehehe...
Mój Micek jest moim drugim autem (pierwszym była Toyota Lexcen), jest w moim posiadaniu dość krótko(może ze 2 miesiące), ale nie zamieniłbym go na żaden inny... Może ma wady (wkońcu ma już 18 lat), ale to moje autko :)

mjsystem - 17-08-2014, 08:46

A czy na terenie ośrodka lub obok jest jakaś wypożyczalnie kajaków, rowerów wodnych , łódek z ceną dla nas? Gdyby nie dało się kąpać w jeziorze, to chociaż jakimś sprzętem? :wink:
grzesiopol - 17-08-2014, 19:20

Cytat:
Mamy też wypożyczalnię sprzętu pływającego i rowerów.
tak napisane jest na stronach ośrodka, co do cen to nie wiem co tam Renata wynegocjowała., wiem tylko, że piwo ma być tańsze za okazaniem identyfikatora.
Misiek :) - 17-08-2014, 20:10

radzę pływać w łódkach na trzeźwo, żeby potem nie było żałoby...
mjsystem - 17-08-2014, 20:57

grzesiopol napisał/a:
wiem tylko, że piwo ma być tańsze za okazaniem identyfikatora.

No tak, tratwa z puszek zostanie zbudowana szybko :mrgreen:
radzę pływać w łódkach na trzeźwo, żeby potem nie było żałoby...

A skądże znowu [-o<

Misiek :) - 17-08-2014, 21:57

Proponuje w tym roku zbierać wszystkie puszki (cały zlot razem), potem odwieźć je na skup i $$ przelać na MitsuManiaki dzieciom. cena za kg puszek to około 3-4zł
koszmarek - 17-08-2014, 22:24

Evka, alez oczywiscie :) nie mam zamiaru odpuszczac swoim kundelkiem :) tak wiec do zobaczenia :)

[ Dodano: 17-08-2014, 22:27 ]
Joann napisał/a:

Ty Misiek jesteś po prostu upierdliwy!!! :P

Dobrze, ze to nie ja powiedzialam :D

mirex94 - 19-08-2014, 23:08

jest szansa ze beda naklejki zlotowe?
Seichan - 20-08-2014, 00:41

mirex94 napisał/a:
jest szansa ze beda naklejki zlotowe?

A czy w ostatnich latach nie było naklejek zlotowych?
Szansa zawsze jest.

mirex94 - 20-08-2014, 18:02

a nie wiem ;) w tym roku 1 raz bede :mrgreen:
Seichan - 20-08-2014, 18:52

To się nie martw ;)
grzesiopol - 20-08-2014, 19:42

Naklejki mają być i chyba nawet już się robią lub są zrobione. :mrgreen: :wink:
mjsystem - 21-08-2014, 09:46

grzesiopol napisał/a:
Naklejki mają być i chyba nawet już się robią lub są zrobione

Przygotujcie kilka startówek więcej, ma nas odwiedzić mój sąsiad, właściciel gala, byłoby miło, gdyby otrzymał taki prezent. W końcu może go przekonam do zostanie klubowiczem. :wink: