To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT X

Bizi78 - 10-09-2014, 19:53

Bry :D .
Nie załapałem się na pierwszą stronę. :mrgreen:

inq - 10-09-2014, 20:19

Sebastian wypowiedz im umowę i szybko się zreflektują. Ja mam to samo teraz w NC+.
grzesiopol - 10-09-2014, 20:24

bastek napisał/a:
wkurzyli mnie w plusie.
po kilkunastu latach dali mi gorszą ofertę i droższą niż mam....
i tak własnie traktuja stałych klientów, nowych - zapraszamy, zapraszamy może telefonik, może abonamencik za darmo, a starych - nie możemy nic zaoferowac oprócz podwyżki abonanentu.
Teraz jestem na etapie szukania dla mamy oferty nielimitowanych rozmów do wszystkich łącznie ze stacjonarnymi. Znalazłem ofertę za powiedzmy 50 zł. w xxxxxx ale z przeniesieniem numeru, a bez przeniesienia numeru 75 zł. koń by sie uśmiał nawet klientem nie da się zostać, gdzie indziej tak samo normalnie oszaleć można.
Bizi78 napisał/a:
Nie załapałem się na pierwszą stronę. :mrgreen:
ale na pierwszy post na ósmej - tak.
inq napisał/a:
Sebastian wypowiedz im umowę i szybko się zreflektują.
i tu możesz sie rozczarować, wcale takiej wielkiej oferty w plusie nie dają, sam to przerabiałem, płacę teraz wiekszy abonament o 10 zł. niż poprzednio ](*,) #-o

[ Dodano: 10-09-2014, 20:35 ]
Moi mili dostaliście info na e-maila o kolejnym zlocie :?:

Seichan - 10-09-2014, 20:58

Ja nic nie dostałam.
Andrew - 10-09-2014, 21:08

Ja Monice zmieniłem na simplus i jest zadowolona. Raz na 3 miesiące za 50 zł i styka :mrgreen: Znów alko :P
grzesiopol - 10-09-2014, 21:32

Chyba Monika cię w końcu spakuje i przeniesie do garażu :mrgreen:

[ Dodano: 10-09-2014, 21:32 ]
http://okuninka.astur.com...je-o-osrodku,35 miejsc 180, jeszcze drugi taki obok znaleźć i można by było sie pokusić

Andrew - 10-09-2014, 21:53

grzesiopol napisał/a:

Chyba Monika cię w końcu spakuje i przeniesie do garażu :mrgreen:

Może nie. Jakoś się udobrucha :mrgreen:

Jaro1974 - 10-09-2014, 22:40

Dobry wieczór. Grzesiu w Okunince byłem w tym roku i ppowiem szczerze że ciężko będzie upchnąć tyle osób. A w niedzielę to nad samym jeziorem jest tak że jak się przekręcisz z wyprostowanym palcem (nie ważne którym :twisted: ) t :twisted: o ten palec może za chwilę znaleźć się w :butthead: osoby leżącej na sąsiednim kocu :twisted: :wink:
tomasek - 10-09-2014, 22:42

Wszędzie tylko nie Białe :twisted:
Jaro1974 - 10-09-2014, 22:51

Też jestem tego zdania :wink:
tomasek - 10-09-2014, 23:06

Wczoraj po południu dostałem info że u pewnej kobiety prawdopodobnie znajduje się mój tygrys :wink:
Szybki telefon do tej pani i wyjazd na ranczo po tygrysa :twisted:
I tak po prawie 4 tygodniach błąkania się psa wieczorkiem został odnaleziony i dziasiaj już jest w domu :wav:
Kurde,jak ja tęskniłem za tą psiną :mrgreen:

JCH - 10-09-2014, 23:10

tomasek napisał/a:
I tak po prawie 4 tygodniach błąkania się psa wieczorkiem został odnaleziony i dziasiaj już jest w domu
O rany.... Ale szczęście, że ktoś go przygarnął na ten czas :)
Swoją drogą.... jak to się stało, że "zgubiłeś" psa :?:

Jaro1974 - 10-09-2014, 23:11

No nie wątpię. Człowiek szybko się przyzwyczaja do czworonoga a ten do człowieka :D
tomasek - 10-09-2014, 23:27

Nie zgubiłem,sam zgubił drogę do domu na ranchu :evil:
Poleciał rano za kimś,bo szczekał na kogoś razem z Haskim mojego brata.Rancho jest nie ogrodzone.Wylądowali na drugiej wsi i Haskiego ktoś złapał,a mój uciekł i od tamtej pory włóczył się po wsiach.Wszyscy dookoła wiedzieli że szukamy psa,sąsiadka puściła info ze zdjęciem na fejsbuku i wczoraj kobieta dała znać że taki sam pies jest u niej :mrgreen:

bastek - 11-09-2014, 05:44

bry w nocy....
w okunince samochody rozwalają na parkingach po pijaku jakimiś golfami trujkami w dizlu z czipem
w zeszłym roku to sporo ich ktoś rozwalił....

Tomek, no patrz, to Twój Tygrys żyje - a ja nie...nie mam konta na twarzoksiązce (facebooku)