To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)

czarnuch23 - 01-03-2008, 06:55

Pozdro dla kierowcy srebrnego Colta DJxxxx widzianego jakies 30 minut temu na wislostradzie przy wylocie z tunelu w strone gdanska :)
Jechales za mna na sanguszki ale niemialem czasu nawet sie pobawic pilna akcja:(

koszmarek - 07-04-2008, 22:10

Uwaga uwaga poszukiwana pani, która dzisiaj w okolicach godziny 14.20-14.30 przebywała przy odkurzaczu na stacji Statoil na skrzyżowaniu Meissnera i Fieldorfa. Pani posiadała srebrnego miśka i UŚMIECHAŁA się do Maretzky'ego :p Chyba to była Mitsubishi Carisma, ale głowy nie damy:)
Pani się przyzna czy pani jest z grona Miśkumaniaków czy nie i mieszka na pradze płd(z rejestracją WF...). :)

akbi - 21-04-2008, 09:26

Pozdrawiam srebrnego Lancera CY o nr rej WW xx97R ...widzianego w piątek ok 8:30 na ul Popiełuszki :)
...niestety nie zdążyłem przez okno przekazać wizytówki, ale może to ktoś z forum??

Gene - 21-04-2008, 09:42

Ja dzis mijalem na Powsinskiej biala, ospojlerowana Carisme. Bylo ciasno przy zjezdzie z Siekierkowskiego ale ten samochod wybijal sie z tlumu. Pozdrawiam
cns80 - 21-04-2008, 10:30

A ja pozdrawiam Space Stary, które kręcą się w godzinach porannych i popołudniowych po Wale Miedzeszyńskim. Tablice: WZ..., WE..., WOT....
I jeszcze jednego, który chyba należy do pracownika PWPW, bo tam skręca z Sanguszki. Tablica WL...

No i oczywiście specjalne pozdrowienia dla czarnego Colta BGR, który w sobotę zabrudził mi kanał olejem :wink:

marecki338 - 21-04-2008, 21:38

witam. sie wkręce z innego regionu. zawitam do stolicy moim coltem ca0 . NBA.... to do zobaczyska we wtorek, sroda . pozdro
:p

Gene - 24-04-2008, 08:38

Pozdrowionka dla czarnego Montero Sport na blachach SD... Dzis rano widziany na Czerniakowskiej. :wink:
czarnuch23 - 24-04-2008, 13:24

pozdrowienia dla wlascicela kanalu w wawrze ktoremu niejaki czarny colt bgr zabrudzil tenze przybytek.

Swoja droga mijam codziennie mnustwo miskow.. i zaden nie odpowiada na pozdrowienia:( co jest wstydza sie ? dzis tylko godzine jezdzilem mijalem 2 cari (srebrna i zielona) 3 colty (2 cax jeden c5x) nikt nikt nikt..... moze ja jakis dziwny jestem :(

Anonymous - 24-04-2008, 13:57

czarnuch23 napisał/a:
nikt nikt nikt..... moze ja jakis dziwny jestem :(
To nie to - po prostu tak szybko ich mijasz, że nie zdążają odwzajemnić pozdrowienia. :twisted:
Anonymous - 24-04-2008, 14:33

czarnuch23 napisał/a:
Swoja droga mijam codziennie mnustwo miskow.. i zaden nie odpowiada na pozdrowienia:( co jest wstydza sie ? dzis tylko godzine jezdzilem mijalem 2 cari (srebrna i zielona) 3 colty (2 cax jeden c5x) nikt nikt nikt..... moze ja jakis dziwny jestem :(

a nie zauwazyliscie moze ze 75% (zgaduje, moze wiecej nawet) wlascicieli aut traktuja swoje samochody jako zwykly kolejny przedmiot codziennego uzytku tak jak np telewizor czy pralka, czy Wy tez zarejestrowaliscie sie na forum swojego telewizora lub lodowki? :D Czy widzac kogos kto ma taki sam telefon komorkowy jak Wy to machacie mu z pozdrowieniami? :D
Gdyby to byly jakies super nietypowe auta to OK mozna sie dziwic, ale takie auta jak cari, lancer czy colt teraz widuje praktycznie na kazdym skrzyzowaniu... wiec po co pozdrawiac kogos kogo nie znamy z cari i skoro ten ktos ma to serdecznie gdzies... :P

ja czesto widuje u siebie na parkingu colta ca0, czesto parkuje nawet obok mojego i nigdy jakos nie zauwazylem jakis szczegolnych pozdrowien ;)

czarnuch23 - 24-04-2008, 14:40

ja z toba rado mijalem sie chyba kilka razy na Wacie bo czasami tam do akademika brata smigam :D ale pewnosci ze to ty nie mambo na pozdrowienie nie widzialem odpowiedzi :>
Anonymous - 24-04-2008, 16:37

jezeli to rzeczywiscie ja to przepraszam ;) nastepnym razem prosze dlugimi po oczach ;) na pewno zauwaze :)
cns80 - 25-04-2008, 07:28

A ja pozdrawiam wiśniowego Galanta kombi na numerach LB, który dziś tuż przed 7.00 ustąpił mi miejsca na lewym pasie przy Cytadel. Dziękuję :)
krotka - 26-04-2008, 20:49

ja pozdrawiam pana z Colta, który na WAT'cie mnie dzisiaj pozdrawiał, ale nie zdążyłam odpowiedzieć :)
koszmarek - 14-05-2008, 21:36

a ja chciałam pozdrowić Państwa w space starze z wczoraj z Ostrobramskiej:)
i dzisiaj Pana w czarnym colcie, który wepchnął się na zwężeniu na górczewskiej(około ul Kossutha). :)