To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - El Stówa Galant'e Fake VR4/Combat Soilder

Hugo - 21-08-2016, 08:45

Piękna robota. Teraz tylko brakuje mu reflektorów na soczewce :mrgreen: Wtedy halogeny z VR-4 jeszcze lepiej by siadły.
bialyjayz - 21-08-2016, 12:10

Hugo napisał/a:
Piękna robota. Teraz tylko brakuje mu reflektorów na soczewce

jeszcze jeden mankament widać, maska z małym garbem....to bym zmienił :P reszta cacy jest na czym oko zarzucić :D

Paweł84 - 21-08-2016, 12:43

Maska z duzym garbem
bialyjayz - 21-08-2016, 12:52

Paweł84 napisał/a:
Maska z duzym garbem

to jest duży garb? To może przez ten kolor się gubi bo u mnie wygląda na naprawdę "big garb" w czarnym :P

Stówa - 21-08-2016, 13:59

Duży garb, tylko faktycznie w tym kolorze troszeczkę się gubi :)
Hugo - 21-08-2016, 18:45

Przecież na czarnym w ogóle nie widać garbu :mrgreen:
bialyjayz - 21-08-2016, 21:11

Hugo napisał/a:
Przecież na czarnym w ogóle nie widać garbu

tak patrze teraz na mój nowy duży garb i się zastanawiam czy aby nie wychodziły one w różnych wysokościach, czy to jest tylko kwestia tego, że go miesiąc nie widziałem i teraz tak nim podjarany jestem, że wszystko wydaje się lepsze :P

Stówa - 21-08-2016, 22:42

Były garby małe i duże tylko. Mój wygląda na mały i sam często sprawdzam czy na pewno jest duży. To kwestia tego, że lakier jest w bardzo dobrym stanie i refleksy świetlne odbijają światło i nie widać załamania. ;p
mjsystem - 22-08-2016, 07:59

Tylny spojler robi swoje 8)
Owczar - 22-08-2016, 08:56

Hugo napisał/a:
Przecież na czarnym w ogóle nie widać garbu :mrgreen:

Odwrotnie, to na srebrnym go nie widać. Czarny kolor w słońcu uwidacznia każde przetłoczenie, a srebrny w cieniu i słońcu wygląda podobnie. Ale dzięki temu nie widać na nim brudu.

Stówa, fajne mody :) Choć osobiście nie przepadam za spojlerami...

Stówa - 22-08-2016, 20:45

No cóż, dzisiaj chwilę posiedziałem przy Galu, w sumie niechcący. :lol: Niech mi ktoś powie, ze od auta niczego nie można się nauczyć? Cierpliwość rośnie, zabrałem się za grzebanie przy aucie i nic nie urwałem (prawie, bo poszła mi śrubka od zamka w klapie, była tak zaśniedziała, że jakby ktoś ją przyspawał) W każdym bądź razie, podłączyłem światło stopu w spoilerze, wyczyściłem troszkę komorę (przy okazji możecie zobaczyć jak są zrobione kielichy) i troszkę poczyściłem zamek. Na razie odpuszam temat zamka w klapie, bo ni cholera nie idzie go usprawnić.

Hugo - 22-08-2016, 21:33

Kielichy jak nowe. Zamek wrzuć do ropy lub nafty na kilka dni i ruszy. Sprawdzone wielokrotnie.
vrangsinn - 22-08-2016, 23:47

omg Stówa Ty masz GDI....ja nie wiem jak ja sledziłem ten temat ze cały czas sądziłem ze to V-ka... :roll:

PS.
qrde jak widzę tą lotke od VR-4 na srebrnym to na 100% jestem pewien ze takowa u mnie wyladuje....zupełnie inny charakter auto imo....

Stówa - 23-08-2016, 05:37

vrangsinn napisał/a:
omg Stówa Ty masz GDI....ja nie wiem jak ja sledziłem ten temat ze cały czas sądziłem ze to V-ka...

O nie, czyli teraz mój Galant już nie jest fajny? Hugo ma najfajniejszą V,'kę, a ja najfajniejsze GDI 😂😂

mjsystem - 23-08-2016, 09:31

vrangsinn napisał/a:
PS.
qrde jak widzę tą lotke od VR-4 na srebrnym to na 100% jestem pewien ze takowa u mnie wyladuje....zupełnie inny charakter auto imo....
To już plagiat :P