Outlander I Ogólne - Outlander chęć kupna ale czy to auto dla mnie /????
sla - 28-09-2018, 19:08
Murowaniec napisał/a: | Mitsubishi Outlander 1. Rok 2007 |
Murowaniec napisał/a: | na 4-5 lat |
Odważny jesteś , przesiadać się z Focusa na wiekowego, mało popularnego Japończyka, ale to moje indywidualne zadanie , z którym nie musisz się zgadzać.
stickman - 06-07-2019, 23:56
Powiem Wam, że zerknąwszy z ciekawości w ogłoszenia, mam wrażenie że ofertowe ceny O1 trzymają się dobrze, a dokładniej mówiąc, od jakiś dwóch lat wyglądają jakby stały w miejscu. Prawdę mówiąc przy zapchaniu rynku używanych aut towarem, i wobec faktu że O1 to już auto względnie wiekowe, spodziewałem się że mogę zobaczyć spory zjazd cenowy w ofertach. A tu nie. Więc jak to jest, czy to życzeniowe myślenie ogłoszeniodawców, czy faktycznie nasz ulubieniec potrafi nie dać się sprzedać tanio, a chętni się i tak znajdą?
/nie to, żebym szukał następnego, albo co gorsza, chciał sprzedać obecnego. NIEE MA MOWY . ale tak mnie to zaintrygowało/
Bzyk_R1 - 07-07-2019, 09:00
Ja obserwuję rynek O1T i ceny tak jak piszesz utrzymują się na stabilnym poziomie. Co więcej dzięki temu forum między innymi, wzrasta świadomość rynku i wiedza że O1T jest wart swojej ceny i utrzymany w dobrej kondycji jest godny uwagi pomimo wieku. W tym wszystkim pomaga fakt że turbiaków jest mało i można ustabilizować jego ceny ze względu na małą podaż i mały procent typowych ulepów w ogłoszeniach.
|
|
|