To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galancer Evilution i Satarion oraz czarne GTO TT MK3

Serek - 22-03-2008, 15:00

Tak jest! Old chool to old school i nie ma to tam to :mrgreen: Mimo, że mógłbym teoretycznie nabyć nowszą wersję vr4-ki pozostanę przy moim życiowm marzeniu E39A.
Tak bardzo zakochałem się w wersji E3x, że nic innego nie istnieje :wink:
W planach po kupnie auta jest zebranie stosownych "gratów", co zajmie kilka miesięcy. Później powrót do kraju i przeróbka + modyfikacje + malowanie = śliczności moja :p Niestety nadal nie wiem czy uda mi się w tym roku wpaść na zlot. Najgorsze jest to, że omija mnie każdy zlot od przeszło 2-óch lat. :(
Gdyby jednak udało mi się zrealizować zakup w przeciągu 2-3 m-cy to najprawdopodobniej przyjadę na tegoroczny zlot. To trzyma mnie przy życiu jak respirator pacjenta :biggrin:

TommiCrazy - 07-04-2008, 00:09

Fotelik oraz turbineczka i ich szczesliwy wlasciciel. Kiedy to trafi do auta nikt niewie !!

TommiCrazy - 12-05-2008, 00:34

niewiele sie ostatnio dzialo poza tym ze doszlo kilka zabawek

poliuretanowe gumy do zawieszenia

dwa kolejne intercoolery, bedziem sie bawic i zobaczymy ktory najlepiej pasuje do galanta a ktory do stariona

dwie pompy walbro, jedna zewnetrzna do stariona, druga wewnetrzna do galanta

TommiCrazy - 11-06-2008, 17:22

stariona moza zobaczyc na tvn turbo w relacji z zlotow eclipsa, wyemintowane bylo i pewnie jeszcze bedzie w programie RAPORT, choc repoterzy przekrecili wszystko co tylko ktos powiedzial to relacja jest nie najgorsza. Starion stanol w szaranki z eclipsami GST GSX a nawet 3.8Mivec GTS i pokonal konkurencje :)
TommiCrazy - 14-08-2008, 11:40

zastanawiam sie nad wymiana amorow w starionie i na poczatek mam pytanie.
w zwiazku iz autko ma swoje lata, gumy (poduszki amortyzatora sa strasznie poparciale) czy jest to niebezpeicznie? ktos mi tak powiedzial ale niewiem czy mam sobie to brac do serca.
sprawa wyglada tak z obu stron.. problem stariona taki ze ciezko znalesc jakies alternarywne zawieszenie.

Anonymous - 15-08-2008, 01:03

TommiCrazy napisał/a:
czy jest to niebezpeicznie? ktos mi tak powiedzial ale niewiem czy mam sobie to brac do serca.

hmm kiedyś miałem colta, który miał też sparciałe mocowanie amorków, jak całkowicie przez przypadek kiedyś podniosłem go u znajomego na podnośniku a amortyzator wyleciał na bok to miałem przed oczami wszystkie sceny w których jechałem nim troche szybieciej i dziękowałem że wtedy nie wleciałem w żadną dziure, bo gdyby amortyzator wyleciał tak na bok w czasie jazdy...

myślę że skoro obecna zawiecha stariona jest już wyśmigana a założysz nowy oryginał to powinieneś być zadowolony :)

TommiCrazy - 16-08-2008, 00:42

nie orientuje sie ktos czy te(starion) poduszki amortyzatorow wystepuja w katalogach JC albo jakich kolwiek innych hurtowniach w polsce? ma ktos mzoe dostep do takich katalogow?
Pawel`85 - 16-08-2008, 12:00

Mitsubishi - nieuleczalna choroba przenoszona roznymi drogami.
tak tak panowie ale na szczescie NFZ nam nie pomoze :D
a logo trzech diamentow do konca zyca bedzie nam tkwic wymalowane pod powiekami

pozdrawiam i szacunek za to co robicie panowie sam tez bym tak chcial kiedys pokombinowac z moim Lancerem ale slabo sie na tym znam a w firmie ktora by takie zeczy zrobila zostawil bym jeszcze wiecej grosza poza tym ze same czesci nie kosztuja malo

TommiCrazy - 19-08-2008, 00:53

no niewiem wogole czy to jest wyleczalne... mozna powiedziec ze zlot to bedzie jak pobyt w sanatorium :]
TommiCrazy - 21-08-2008, 00:45

taka mala porcja fotek z jazdy starionem

Jogurt - 21-08-2008, 01:39

TommiCrazy, czym jedziesz do Grudziądza ?
TommiCrazy - 21-08-2008, 05:18

Galant nie bedzie wpelni gotowy wiec jade Starionem:)
Anonymous - 21-08-2008, 08:34

TommiCrazy napisał/a:
Galant nie bedzie wpelni gotowy wiec jade Starionem:)

Fantastycznie-już zbieram na niego gotówkę :D

pawela - 21-08-2008, 09:42

piękności :D
Pamiętam jak I raz zobaczyłem Stariona truespinmouse, powalił mnie.
Ale Twój nie dość, że czerwony :lol: to jeszcze wide body :twisted:

TommiCrazy - 21-08-2008, 23:40

Jogurt :) chcesz jak Ojciec Chrzestny zlozyc mi propozycje ktorej niemoge odmowic?

jak chcesz byc kapitanem stariona to moge ci pozyczyc kluczykow na chwile ;)