Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego
Silverrr - 15-11-2010, 22:25
Spocik git! I całkiem długo żeśmy siedzieli Pozdro
fj_mike - 15-11-2010, 23:07
Silverrr napisał/a: | I całkiem długo żeśmy siedzieli |
Nio. A już myślałem, że zdążę tylko na końcówkę
Lipa - 16-11-2010, 01:16
Ja dopiero zajechałem do domku:)
Krzyzak - 16-11-2010, 07:20
Lipa zabalowałeś
Michu - foty prosimy - w końcu tyle napstrykałeś
fj_mike - 16-11-2010, 11:32
Krzyzak napisał/a: | Michu - foty prosimy - w końcu tyle napstrykałeś |
Jedziemy
Listę obecności podpisali:

raddex + Ola, silverrr, andy1, Mariusz4, janekpol, MKarpiu, tomek210, fj_mike

Krzyzak, hornet, amw2001, Lipa
dm17 + Ola
Na spocie był także Darek który ma Outlandera od środy, spóźniłem się i nie spisałem nicka.
Nasze pociechy na zlocie
Szymon i Mateusz
Miśki na spocie

Kącik Galanta
fj_mike, fotka zrobiona przez Krzyzak, pod presją
Dziękuję wszystkim za spot, było wyjątkowo długo i sympatycznie.
Na spocie obecnych 16 osób + dwójka dzieci
14 autek.
amw2001 - 16-11-2010, 11:44
Mój pierwszy spot. Było sympatycznie. Proponuję, żeby następnym razem inaczej zaaranżować ustawienie stołów tak aby wszyscy mogli wspólnie siedzieć. Pozdro
MKarpiu - 16-11-2010, 15:45
amw2001 napisał/a: | Mój pierwszy spot. Było sympatycznie. Proponuję, żeby następnym razem inaczej zaaranżować ustawienie stołów tak aby wszyscy mogli wspólnie siedzieć. Pozdro |
Popieram! Ale od nastepnego spotu nie bedzie siedzenia Nieliczni juz wiedza o co chodzi W zwiazku iz frekfencja na Gdynskich spotach nie jest mala to organizujemy male show party
PS. Jeden Galant zastawil inne i powinien dostac blokade
Czemu zawsze na tych zdjęciach jestem taki "niewyrazny"?
Tylko nie mowcie ze tak zawsze wygladam ^^
Krzyzak - 16-11-2010, 16:02
MKarpiu napisał/a: | Czemu zawsze na tych zdjęciach jestem taki "niewyrazny"? |
Zawsze tak wyglądasz.
Anonymous - 16-11-2010, 20:14
Następnym razem postawiamy stołu tak aby wszyscy siedzieli w miarę jak najbliżej
Dodatkowo na mikołaja planowane są dodatkowe atrakcje w których Krzyżak musi brać udział jako główny tenor
Bardzo fajnie się siedziało i rozmawiało
sebekColt97 - 20-11-2010, 21:44
Jak zawsze fajne spoty robicie i objadacie dobrą pizzą, aż mnie skręca oglądając zdjęcia do odwiedzenia was i zjedzenia pysznej pizzy
Mam nadzieje zobaczymy za jakiś czas, bo tęsknie za wami i pozdrawiam ekipe z Pomorza
fj_mike - 20-11-2010, 22:44
sebekColt97, szykuj się na 15 grudnia. Będą dodatkowe atrakcje
sebekColt97 - 21-11-2010, 13:46
Dzięki za zaproszenie , różnie to bywa i nie mówie, że nie będe z wami, bo napewno bym chciał i od wielu rzeczy to zależy, ale wspominam spotkania z ekipą pomorską niezwykle miło, tymbardziej teraz jak mieszkam daleko, ale z drugiej strony ta odległość powoduje chęć ponownego spotkania, pogadania z fajnymi ludzmi, a że daleko, no cóż, człowiek pokonuje rózne bariery, zmiany w życiu czasem przychodzą z dnia na dzień, jesli u mnie coś się zmieni to przyjade czy na najbliższy czy na kolejne spoty, ciesze się, że ekipa stale rozrasta, że jesienna pogoda was nie zniechęca, życze wam jeszcze większej frekwencji, takiej jak np. na pamiętnym rocznicowym spocie na Zaspie, gdy było nas 45 aut, myśle, że kiedyś powtórzymy ten wynik, a to jak pamiętam było pod koniec stycznia , co świadczy o jednym, mitsumaniakom nie grożna zima czy mrozy, gdy trzeba wszyscy sie stawiają i tak trzymać, sory ze troche rozpisałem, ale mam takiego doła, że napewno spotkanie z wami poprawiło mi nastrój i mam nadzieje do zobaczenia!
Krzyzak - 21-11-2010, 13:59
Sebastian - jesteśmy w kontakcie!
Zawsze szczerze i serdecznie zapraszamy.
Z zestawieniem stołów to świetny pomysł - trzeba od razu ustawić je tak, by jak najlepiej się zintegrować
MKarpiu - 21-11-2010, 15:39
Oj integracja na nastepnym spocie bedzie i to nie byle jaka Wczoraj z Dm17 wstepnie uzgodnilismy co i jak ;p
sebekColt97 - 21-11-2010, 21:02
MKarpiu, mógłbyś zdradzić nieco tajemnicy, na czym ma polegac ta integracja?
|
|
|