To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - custom COLT by pawela

Kleju - 06-03-2010, 19:04

Jeszcze jakieś nakrętasy stylowe by się przydały. Jakiś fiolet, róż itp :wink:
londolut - 06-03-2010, 20:31

Ło cholera :shock: WYPAS :!: Jestem na TAK :!:
rosomak1983 - 06-03-2010, 20:43

A jak mam mieszane odczucia zależne od zdjecia... /perespektywy.
Musze zobaczyć na żywo ale napewno pomysłowo :D

Matejko - 06-03-2010, 20:45

zrob w koncu cos z tylnym zderzakiem!
Wszyc - 06-03-2010, 21:10

czegoś mi brakuje z tyłu może gdzieś trochę czerni czy coś bo tak zwyczajnie itp. jak przód wygląda jak mała JDMowa wyścigówka tak tył jak zwykły colt pokombinuj na tyle :) felki na +
idas - 06-03-2010, 21:33

Dużo bardziej podobał mi się na tych czarnych borbetach:P Ten kolor za bardzo wpada w złoty i jakoś mi się to kłóci ze srebrnym autem, ale nie znam się na tym całym JDMie więc może głupoty plotę:) W każdym bądź razie całokształt kolcicha pierwsza klasa:)
macia - 06-03-2010, 22:43

No dla mnie też nie za bardzo, poprzednie IMO lepiej się zgrywały z autem. Ale Your choice, your life! No a zderzaczek z tyłu też Pawełku prosi się o jakiś custom :P
costa brawa - 06-03-2010, 22:45

powiem Ci ze zloty do twojego autka nie pasuje ... same kola bardzo ladne i fajne ale inny kolor bym widzial cos ciemnego raczej np grafit :)
chyba ze malniesz colta na czarno to moga zostac - bardzo ladnie zlote kola (szczegolnie w takim wzorze jak twoje) do czarnego pasuja :)

j-rules - 06-03-2010, 22:48

i tak je zostawi bo napatrzec sie nie moze ;p
Mi sie felgi podobaly po malunku, ale na aucie wyglad mnie zawiodl. Za zlote, wygladaja jak mosiadzowe klamki w kosciele.. ;p

mkm - 07-03-2010, 10:01

A ja sadze, ze z nimi się trzeba oswoic…
Wczoraj byłem na nie, dzisiaj już bardziej na tak, ale najtrafniej to ujal rosomak1983
Cytat:
mieszane odczucia zależne od zdjecia... /perespektywy.

No i Custom jest chyba pierwszy na "miedzianych felgach", a o to przeciez chodzi :mrgreen:

pawela - 07-03-2010, 10:28

to tak:
z czarną budą taki kolor będzie 100000x lepszy, przymierzałem do Haliny i było wypaśnie. Ale ja nie wytrzymam jak raz na rok custom nie dostanie nowych felg :P Sam muszę się przyzwyczaić, ale nie do koloru, a rozmiaru - przyzwyczajony do 16 wydaje mi się , że 15 ginie w nadkolu. Mam nadzieje, że nowa gleba to zmieni.

Z nakrętasami mam dylemat, bo na te koła muszą iść kradziejki, na chwilę obecną są po 3 normalne i kradziejka na każdej, jak założę 3 kolorowe będzie IMO siara...

Zderzaka z tyłu nie ruszam, oryginalna dokładka jest IMO okropna, ohydna, badziewna itd.
Chcę założyć kolejny rarytas - OEMowe chlapacze na tył, mam jednak dylemat, bo są 2 rodzaje:
długie:

a tu na czerwonym krótkie:

u mnie pójdą w kolor i obniżą optycznie tył. Ale które?

Hugo - 07-03-2010, 10:59

O chyba pawela doszedłeś już do granicy przyzwoitości w przeróbkach Colta. Chlapacze? Załóż takie co się ciągną po asfalcie :D (tylko będzie problem z cofaniem).
mkm - 07-03-2010, 11:00

To jest masakra, a nie rarytas.
Optycznie to Ci to zepsuje wyglad tylu, a nie poprawi.
Nawet z Malucha pod koniec produkcji wyrzucili chlapacze i tyl zyskal na wygladzie.
Jak już musisz cos mieć to chyba już lepiej cos zbliżonego do tego co ma u siebie klatwa7, ale nie te paskudy!

Kleju - 07-03-2010, 11:14

też mam tą masakrę ;)

mkm - 07-03-2010, 11:21

Mam i ja :mrgreen: ,ale juz niedlugo :mrgreen: