To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

Anonymous - 25-10-2010, 18:23

..., że bytomska skarbówka wycenia 11-sto letniego Galanta EA5W na 15.000PLN :shock: :shock: :shock:
gigant87 - 25-10-2010, 18:29

Aga napisał/a:
ale to przecież właśnie Carisma odmówiła Ci posłuszeństwa
a co takiego zrobił Focus?

Carisma odmówiła posłuszeństwa, ale jest wygodniejsza, cichsza, mniej pali i łatwiej się nią wyprzedza.

Krzyzak napisał/a:
podobno focus fajnie się prowadzi...

Prowadzi się genialnie! :)
Pod tym względem, czyli układ kierowniczy, zawieszenie i pewnie bezpieczeństwo Focus jest lepszy.
Reszta jak powyżej :)
Aha, Focus był półroczny :)

Przy okazji- warto mieć wykupione PZU AutoPomoc (lub podobne w innych ubezpieczalniach), nie martwiłem się o auto, które zawieziono mi do Praszki i jeszcze miałem zapewniony wcale nie najgorszy środek transportu :)
Nawet nie wiem ile za to dopłacałem przy ubezpieczeniu, ale nie pamiętam, by był to majątek.

Carisma jest już u elektronika, zobaczymy co jest problemem. Dziś już nie odpaliła.

Marcin-Krak napisał/a:
Chyba musiałeś mieć jakiegoś niefarta ;)

Mi nie śmierdziało nic- Krzyzak to pisał :)

Marcin-Krak napisał/a:
Tylko musicie pójść - bo jak się nie pojawicie, a bilety macie zarezerwowane, to się buli 150 zł kary, oddać można na max 14 dni przed datą zwiedzania - paranoja :twisted:

Dobrze wiedzieć, dziękuję za informację. Być może jeszcze w tym roku zawitam do Krakowa :)

Juiceman - 25-10-2010, 18:36

Gigant sprzedaj to GDI kup Gala ;)
gigant87 - 25-10-2010, 20:06

W Cari zatarła się pompa paliwa, ta która jest pod siedzeniem... wymieniałem ją ponad rok temu, kupowałem u japaneze... Może jakiś wadliwy egzemplarz... albo paliwo kiepskie?
Mniejsza o to, koszt niewielki, więc nie zaboli baaaardzo mocno po kieszeni.
Przy okazji sprawdzenie samochodu w warsztacie, zawieszenia, hamulców itd.

Seichan - 26-10-2010, 07:37

... że dziś dzieci radośnie zrobiły mi pobudkę o 6:15... Szatańska godzina :twisted:
gulgulq - 26-10-2010, 07:53

Seichan napisał/a:
... że dziś dzieci radośnie zrobiły mi pobudkę o 6:15... Szatańska godzina :twisted:

luzik..ja po 5 wstaje :P

sieegurd - 26-10-2010, 10:11

gulgulq napisał/a:
Seichan napisał/a:

luzik..ja po 5 wstaje :P

Ja też :P

robertdg - 26-10-2010, 10:16

... że od dzisiaj kolejne dania jakie moge wykreślić z jadłospisu - sa dniami z kupustą/y

Seichan napisał/a:
dziś dzieci radośnie zrobiły mi pobudkę o 6:15... Szatańska godzina
młoda godzina, ja juz po 3 nad ranem zacząłem dzień w pocie czoła :P
Seichan - 26-10-2010, 11:33

gulgulq, sieegurd, robertdg - podziwiam. Dla mnie 6:15 to nieludzka godzina, a jak muszę wstać jeszcze wcześniej to chodzę cały dzień jak lunatyk :mrgreen:
Nota bene normalnie wstaję o 6:30 :P

Krzyzak - 26-10-2010, 11:58

Seichan napisał/a:
gulgulq, sieegurd, robertdg - podziwiam.

też wstaję po 5 - wiesz, jaki ładny świt jest od kwietnia do września o tej porze?

akbi - 26-10-2010, 12:10

... że znów mnie czeka mały meeting za kierownicą ... 3200km w 2 i pól dnia ... za 3h wyjazd 8)
Seichan - 26-10-2010, 12:48

Krzyzak napisał/a:
też wstaję po 5 - wiesz, jaki ładny świt jest od kwietnia do września o tej porze?

Wiem, że jest ładny :) Zdarzało mi się również wstawać o tej porze, jednakże uczciwie przyznaję się, że bardzo rzadko i przeważnie tylko wtedy jak musiałam gdzieś dalej jechać (np. do Wilkas na zlot wyruszyliśmy z Mężem coś koło 4 ;) ). Ale jak sam wspomniałeś - chodzi o okres od kwietnia do września.. Październik nie napawa już takim optymizmem, zwłaszcza jak na dworze jest zimno, pada i w ogóle paskudnie :doubt:

akbi - szerokości i powodzenia :mrgreen:

gulgulq - 26-10-2010, 13:27

mnie też nie napawa optymizmem godzina 5 ale służba i mus wstać :mrgreen:
Efa! - 26-10-2010, 14:11

Hehe, ja zasnęłam o 1:00, wstałam o 3:00, o 6:00, o 7:30... Bo Olek je, je i je.
robertdg - 26-10-2010, 15:13

Seichan napisał/a:
gulgulq, sieegurd, robertdg - podziwiam. Dla mnie 6:15 to nieludzka godzina
Ja tam wole wczesną pore, przynajmniej jest spokój, cisza i nikt mi pod oknem nie zakłóca porządku :D