To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Sportowa Elegancja

Owczar - 26-12-2012, 22:10

Ujęcia ciekawe, tylko ta sceneria mi nie pasuje :) Bardziej by pasowały jakieś nowoczesne osiedle, centrum miasta... Ale to tylko moja opinia :)
Anonymous - 26-12-2012, 22:26

trailer zapowiadał coś ostrego z charakterem, a tak jest... troszkę nudno... lekko ujmując :P mimo wszystko świetnie utrzymany galant :)
WreX - 26-12-2012, 22:35

Owczar napisał/a:
Ujęcia ciekawe, tylko ta sceneria mi nie pasuje Bardziej by pasowały jakieś nowoczesne osiedle, centrum miasta... Ale to tylko moja opinia

Derpin napisał/a:
trailer zapowiadał coś ostrego z charakterem, a tak jest... troszkę nudno... lekko ujmując mimo wszystko świetnie utrzymany galant

Matko... ale narzekacie chłopaki...

Wg mnie filmik świetny, połowę przesiedziałem z rozdziawioną gębą podziwiając stan lakieru i praktycznie 0 skaz... no dobra szkła od reflektorów mają kilka ;D

Ale genialnie wyszło muzyczka też świetna, moje gratulacje ;)

Tomek - 26-12-2012, 22:39

WreX napisał/a:
stan lakieru i praktycznie 0 skaz

nie trudno o taki stan "tuż" po malowaniu całego auta

filmik OK, ważne że przekazuje co właściciel chce

Owczar - 26-12-2012, 22:40

WreX napisał/a:

Jakie narzekacie? Przecież to nie kącik wzajemnie adoracji i każdy może wyrazić swoją SZCZERĄ opinię. Nie pisałem nic na temat auta, bo swoją opinię na ten temat wyrażałem i szacunek dla Patryka że ma chęć i energię aby utrzymać auto w takim stanie :)

WreX - 26-12-2012, 22:48

Owczar napisał/a:
WreX napisał/a:

Jakie narzekacie? Przecież to nie kącik wzajemnie adoracji i każdy może wyrazić swoją SZCZERĄ opinię. Nie pisałem nic na temat auta, bo swoją opinię na ten temat wyrażałem i szacunek dla Patryka że ma chęć i energię aby utrzymać auto w takim stanie :)

Adorować nie trzeba, ale filmik to wg mnie kawał dobrej roboty ;)

Sunderland86 - 27-12-2012, 09:25

Torp12 napisał/a:
No i taki tam prezent od Mojej Ukochanej ;)

Też mam taki tylko nie mam go kiedy skleić :)

Co do filmiku to siedziałem z gębą wlepioną w monitor i podziwiałem mega zadbane auto, aż płakać mi się zachciało jak pomyślałem sobie w jakim stanie jest lakier na moim...

Torp12 - 27-12-2012, 09:37

Owczar napisał/a:
Ujęcia ciekawe, tylko ta sceneria mi nie pasuje :) Bardziej by pasowały jakieś nowoczesne osiedle, centrum miasta... Ale to tylko moja opinia :)

Owczar a wez znajdz miejsce w nowoczesnym osiedlu/centrum miasta gdzie na 6 godzin ustawisz auto i bedziesz mial spokoj i czysty kadr? :]

Torp12 - 27-12-2012, 09:38

Derpin napisał/a:
trailer zapowiadał coś ostrego z charakterem, a tak jest... troszkę nudno... lekko ujmując :P mimo wszystko świetnie utrzymany galant :)

No niestety ale zabrakło ujec w ruchu zeby bylo bardziej dynamicznie. Brak miejsca byl najwiekszym problemem. Moze i bysmy cos poprobowali ale zapadal zmierzch i juz nie bylo sensu.

deejay - 27-12-2012, 09:48

Piekny sedańczyk :)

Ale jak dla mnie klimat powinien byc w stylu starej fabryki :wink:

http://farm4.static.flick...91e07ded6_o.jpg

major - 27-12-2012, 11:07

deejay napisał/a:
klimat powinien byc w stylu starej fabryki

O dokładnie tak, super sceneria :)

Btw. Torp12, bardzo ładnie utrzymany samochód super się prezentuje w tym filmiku. :)
Jedyne co nie do końca do mnie przemawia to bordowy flock a desce :wink:

Dbaj o to auto tak dalej a będzie super :D

Torp12 - 27-12-2012, 11:45

deejay napisał/a:

Ale jak dla mnie klimat powinien byc w stylu starej fabryki :wink:

Chłopaki pokażcie mi gdzie w wawce znajdę taką otwartą starą fabrykę to zaraz jade i krece drugi film :)

deejay - 27-12-2012, 11:55

Torp12 napisał/a:
Torp12 napisał/a:
Chłopaki pokażcie mi gdzie w wawce znajdę taką otwartą starą fabrykę to zaraz jade i krece drugi film

Torp12 naprawde nic takie sie nie znajdzie , Warszawa duzo większa od Wrocławia :P Np. stara stocznia , port , kominy ... dzielnica "URSUS" itp jak sie nie mylę :wink:

Wyobraz sobie swojego gala w takim klimacie , mistrzostwo :D

Nie wiem czy jeszcze istnieje :?: http://polska.pl/polska/5...44845.html?i=37

Owczar - 27-12-2012, 12:15

Ja bym uderzył w te okolice:
https://maps.google.pl/maps?saddr=Nieznana+droga&daddr=Nieznana+droga&hl=pl&sll=52.201485,20.887831&sspn=0.006799,0.013754&geocode=FTCIHAMdMLE-AQ%3BFe2DHAMd5LQ-AQ&t=h&mra=me&mrsp=1,0&sz=17&z=17

Torp12 - 27-12-2012, 12:16

Bartek rzecz w tym ze jesli nawet stoja jakies takie farbryczki czy inne stocznie to wjazd pod nie jest zamkniety...