Nasze Miśki - Sportowa Elegancja
Owczar - 26-12-2012, 22:10
Ujęcia ciekawe, tylko ta sceneria mi nie pasuje Bardziej by pasowały jakieś nowoczesne osiedle, centrum miasta... Ale to tylko moja opinia
Anonymous - 26-12-2012, 22:26
trailer zapowiadał coś ostrego z charakterem, a tak jest... troszkę nudno... lekko ujmując mimo wszystko świetnie utrzymany galant
WreX - 26-12-2012, 22:35
| Owczar napisał/a: | | Ujęcia ciekawe, tylko ta sceneria mi nie pasuje Bardziej by pasowały jakieś nowoczesne osiedle, centrum miasta... Ale to tylko moja opinia |
| Derpin napisał/a: | | trailer zapowiadał coś ostrego z charakterem, a tak jest... troszkę nudno... lekko ujmując mimo wszystko świetnie utrzymany galant |
Matko... ale narzekacie chłopaki...
Wg mnie filmik świetny, połowę przesiedziałem z rozdziawioną gębą podziwiając stan lakieru i praktycznie 0 skaz... no dobra szkła od reflektorów mają kilka ;D
Ale genialnie wyszło muzyczka też świetna, moje gratulacje
Tomek - 26-12-2012, 22:39
| WreX napisał/a: | | stan lakieru i praktycznie 0 skaz |
nie trudno o taki stan "tuż" po malowaniu całego auta
filmik OK, ważne że przekazuje co właściciel chce
Owczar - 26-12-2012, 22:40
| WreX napisał/a: | | Matko... ale narzekacie chłopaki... |
Jakie narzekacie? Przecież to nie kącik wzajemnie adoracji i każdy może wyrazić swoją SZCZERĄ opinię. Nie pisałem nic na temat auta, bo swoją opinię na ten temat wyrażałem i szacunek dla Patryka że ma chęć i energię aby utrzymać auto w takim stanie
WreX - 26-12-2012, 22:48
| Owczar napisał/a: | | WreX napisał/a: | | Matko... ale narzekacie chłopaki... |
Jakie narzekacie? Przecież to nie kącik wzajemnie adoracji i każdy może wyrazić swoją SZCZERĄ opinię. Nie pisałem nic na temat auta, bo swoją opinię na ten temat wyrażałem i szacunek dla Patryka że ma chęć i energię aby utrzymać auto w takim stanie |
Adorować nie trzeba, ale filmik to wg mnie kawał dobrej roboty
Sunderland86 - 27-12-2012, 09:25
| Torp12 napisał/a: | No i taki tam prezent od Mojej Ukochanej |
Też mam taki tylko nie mam go kiedy skleić
Co do filmiku to siedziałem z gębą wlepioną w monitor i podziwiałem mega zadbane auto, aż płakać mi się zachciało jak pomyślałem sobie w jakim stanie jest lakier na moim...
Torp12 - 27-12-2012, 09:37
| Owczar napisał/a: | Ujęcia ciekawe, tylko ta sceneria mi nie pasuje Bardziej by pasowały jakieś nowoczesne osiedle, centrum miasta... Ale to tylko moja opinia |
Owczar a wez znajdz miejsce w nowoczesnym osiedlu/centrum miasta gdzie na 6 godzin ustawisz auto i bedziesz mial spokoj i czysty kadr? :]
Torp12 - 27-12-2012, 09:38
| Derpin napisał/a: | trailer zapowiadał coś ostrego z charakterem, a tak jest... troszkę nudno... lekko ujmując mimo wszystko świetnie utrzymany galant |
No niestety ale zabrakło ujec w ruchu zeby bylo bardziej dynamicznie. Brak miejsca byl najwiekszym problemem. Moze i bysmy cos poprobowali ale zapadal zmierzch i juz nie bylo sensu.
deejay - 27-12-2012, 09:48
Piekny sedańczyk
Ale jak dla mnie klimat powinien byc w stylu starej fabryki
http://farm4.static.flick...91e07ded6_o.jpg
major - 27-12-2012, 11:07
| deejay napisał/a: | | klimat powinien byc w stylu starej fabryki |
O dokładnie tak, super sceneria
Btw. Torp12, bardzo ładnie utrzymany samochód super się prezentuje w tym filmiku.
Jedyne co nie do końca do mnie przemawia to bordowy flock a desce
Dbaj o to auto tak dalej a będzie super
Torp12 - 27-12-2012, 11:45
| deejay napisał/a: |
Ale jak dla mnie klimat powinien byc w stylu starej fabryki
|
Chłopaki pokażcie mi gdzie w wawce znajdę taką otwartą starą fabrykę to zaraz jade i krece drugi film
deejay - 27-12-2012, 11:55
| Torp12 napisał/a: | | Chłopaki pokażcie mi gdzie w wawce znajdę taką otwartą starą fabrykę to zaraz jade i krece drugi film |
Torp12 naprawde nic takie sie nie znajdzie , Warszawa duzo większa od Wrocławia Np. stara stocznia , port , kominy ... dzielnica "URSUS" itp jak sie nie mylę
Wyobraz sobie swojego gala w takim klimacie , mistrzostwo
Nie wiem czy jeszcze istnieje http://polska.pl/polska/5...44845.html?i=37
Owczar - 27-12-2012, 12:15
Ja bym uderzył w te okolice:
https://maps.google.pl/maps?saddr=Nieznana+droga&daddr=Nieznana+droga&hl=pl&sll=52.201485,20.887831&sspn=0.006799,0.013754&geocode=FTCIHAMdMLE-AQ%3BFe2DHAMd5LQ-AQ&t=h&mra=me&mrsp=1,0&sz=17&z=17
Torp12 - 27-12-2012, 12:16
Bartek rzecz w tym ze jesli nawet stoja jakies takie farbryczki czy inne stocznie to wjazd pod nie jest zamkniety...
|
|
|