Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
vendetta - 16-07-2012, 13:15
że życie jest .. niesamowicie przewrotne ...
mjsystem - 16-07-2012, 17:12
| Bizi78 napisał/a: | ja za godzinkę pakuję manele do auta i wybywam na 2tyg na ranczo nad wodę i las .
Ze względu na brak mobilnego neta nie będzie mnie na forum, więc trochę od Was odpocznę |
Rafał odpoczywaj Dużo słoneczka i niech Ci browarka nie zabraknie.
JCH - 16-07-2012, 21:39
Nie ma już Deep Purple..... Jon Lord nie żyje [']
koszmarek - 16-07-2012, 21:57
JCH, powiem Ci, że dzisiaj te informacje usłyszałam w radiu rockowym (przypadkiem u chłopaków w warsztacie) i przez to w jaki sposób przedstawili te wiadomość to powinni ich zwolnić...........
Bartek - 17-07-2012, 09:33
Wczoraj jak wracałem do domu usłyszałem - smutno mi się zrobiło i refleksyjnie..... nikt tak na organach Hammonda nie grał jak Jon Lord
Jassmina - 17-07-2012, 10:26
Odchodzą ikony Rocka. Prawdziwego, bez zbędnych cekinów, playbacków, sztuczności.
Gdziekolwiek jest teraz Jon z pewnością jest tam rockowo!
Bartek - 17-07-2012, 10:33
| Jassmina napisał/a: | | ikony |
Bogowie - ikona to tylko obraz
Odchodzą Twórcy muzyki na której się wychowałem.... Twórcy nie wytwórcy jakich mamy teraz, wywarzający produkt do sprzedania....
JCH - 17-07-2012, 10:35
| Jassmina napisał/a: | | Odchodzą ikony Rocka.... | Tak, jak to mówią, dołączają do Największej Orkiestry Świata. Za chwilę pójdą tam kolejni. Pozostaną tylko płyty
Sunderland86 - 17-07-2012, 14:46
| wojtas021180 napisał/a: | | resident evil |
| vince_81 napisał/a: | | Silent Hill |
Panowie wiedzą, co dobre
| Bartek napisał/a: | | Odchodzą Twórcy muzyki na której się wychowałem.... Twórcy nie wytwórcy jakich mamy teraz, wywarzający produkt do sprzedania.... |
Ja co prawda nie wychowałem się na tej muzyce ale lubię sobie posłuchać właśnie Deep Purple czy Budgie bo to po prostu dobra, tworzona z pasją muzyka.
vince_81 - 17-07-2012, 17:20
Sunderland86, jeszcze "Parasite Eve"
| Bartek napisał/a: | nikt tak na organach Hammonda nie grał jak Jon Lord |
Amen.
Jon Lord [*]
gigant87 - 17-07-2012, 17:32
... że zainstalowałem w końcu Ubuntu - skończyła mi się licencja studencka na Windowsa (tzn nie skończyła, ale studentem już nie jestem, więc wypada wykasować ) i szukałem jakiejś alternatywy.
Wybrałem Ubuntu 11.04...
No i mam problemy z ustawieniem rozdzielczości na monitorze zewnętrznym i po zainstalowaniu czegoś od karty graficznej zniknął pasek na górze i pasek na dole... za to pojawił się zupełnie nowy po lewej...
Ktoś ogarnia temat? Chętnie udostępnię swój pulpit...
mjsystem - 17-07-2012, 20:43
| gigant87 napisał/a: | | Ktoś ogarnia temat? |
PW
wojzi - 18-07-2012, 01:54
Kurcze, a ja dopiero teraz doczytałem, że Jon Lord umarł.
Oj wykruszają się wykruszają. Ronniego Dio już dwa lata nie ma z nami.
A mnie od niedzieli trzymała taka angina, że nie mogłem mówić. No ale już jest lepiej.
gigant87 - 19-07-2012, 10:50
| gigant87 napisał/a: | | ... że zainstalowałem w końcu Ubuntu - skończyła mi się licencja studencka na Windowsa (tzn nie skończyła, ale studentem już nie jestem, więc wypada wykasować ) i szukałem jakiejś alternatywy. |
Po 2 dniach nierównej walki powróciłem do Windowsa...
Juiceman - 19-07-2012, 12:06
| gigant87 napisał/a: | | gigant87 napisał/a: | | ... że zainstalowałem w końcu Ubuntu - skończyła mi się licencja studencka na Windowsa (tzn nie skończyła, ale studentem już nie jestem, więc wypada wykasować ) i szukałem jakiejś alternatywy. |
Po 2 dniach nierównej walki powróciłem do Windowsa... |
Było trzeba walnąć instalke Windowsa 8 xD po 2 dniach byś napisał powrót do linuxa heh masakra co zrobili z W8
|
|
|