To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

vendetta - 16-07-2012, 13:15

że życie jest .. niesamowicie przewrotne ...
mjsystem - 16-07-2012, 17:12

Bizi78 napisał/a:
ja za godzinkę pakuję manele do auta i wybywam na 2tyg na ranczo nad wodę i las .
Ze względu na brak mobilnego neta nie będzie mnie na forum, więc trochę od Was odpocznę

Rafał odpoczywaj :mrgreen: Dużo słoneczka i niech Ci browarka nie zabraknie. :twisted:

JCH - 16-07-2012, 21:39

Nie ma już Deep Purple..... Jon Lord nie żyje [']
koszmarek - 16-07-2012, 21:57

JCH, powiem Ci, że dzisiaj te informacje usłyszałam w radiu rockowym (przypadkiem u chłopaków w warsztacie) i przez to w jaki sposób przedstawili te wiadomość to powinni ich zwolnić........... :(
Bartek - 17-07-2012, 09:33

Wczoraj jak wracałem do domu usłyszałem - smutno mi się zrobiło i refleksyjnie..... nikt tak na organach Hammonda nie grał jak Jon Lord :cry:
Jassmina - 17-07-2012, 10:26

Odchodzą ikony Rocka. Prawdziwego, bez zbędnych cekinów, playbacków, sztuczności.
Gdziekolwiek jest teraz Jon z pewnością jest tam rockowo!

Bartek - 17-07-2012, 10:33

Jassmina napisał/a:
ikony

Bogowie - ikona to tylko obraz

Odchodzą Twórcy muzyki na której się wychowałem.... Twórcy nie wytwórcy jakich mamy teraz, wywarzający produkt do sprzedania....

JCH - 17-07-2012, 10:35

Jassmina napisał/a:
Odchodzą ikony Rocka....
Tak, jak to mówią, dołączają do Największej Orkiestry Świata. Za chwilę pójdą tam kolejni. Pozostaną tylko płyty :(
Sunderland86 - 17-07-2012, 14:46

wojtas021180 napisał/a:
resident evil

vince_81 napisał/a:
Silent Hill

Panowie wiedzą, co dobre :)

Bartek napisał/a:
Odchodzą Twórcy muzyki na której się wychowałem.... Twórcy nie wytwórcy jakich mamy teraz, wywarzający produkt do sprzedania....

Ja co prawda nie wychowałem się na tej muzyce ale lubię sobie posłuchać właśnie Deep Purple czy Budgie bo to po prostu dobra, tworzona z pasją muzyka.

vince_81 - 17-07-2012, 17:20

Sunderland86, jeszcze "Parasite Eve" :twisted:

Bartek napisał/a:
nikt tak na organach Hammonda nie grał jak Jon Lord :cry:

Amen.

Jon Lord [*]

gigant87 - 17-07-2012, 17:32

... że zainstalowałem w końcu Ubuntu - skończyła mi się licencja studencka na Windowsa (tzn nie skończyła, ale studentem już nie jestem, więc wypada wykasować :) ) i szukałem jakiejś alternatywy.

Wybrałem Ubuntu 11.04...
No i mam problemy z ustawieniem rozdzielczości na monitorze zewnętrznym i po zainstalowaniu czegoś od karty graficznej zniknął pasek na górze i pasek na dole... za to pojawił się zupełnie nowy po lewej...
Ktoś ogarnia temat? Chętnie udostępnię swój pulpit... :)

mjsystem - 17-07-2012, 20:43

gigant87 napisał/a:
Ktoś ogarnia temat?

PW :arrow:

wojzi - 18-07-2012, 01:54

Kurcze, a ja dopiero teraz doczytałem, że Jon Lord umarł.

Oj wykruszają się wykruszają. Ronniego Dio już dwa lata nie ma z nami. :(

A mnie od niedzieli trzymała taka angina, że nie mogłem mówić. No ale już jest lepiej.

gigant87 - 19-07-2012, 10:50

gigant87 napisał/a:
... że zainstalowałem w końcu Ubuntu - skończyła mi się licencja studencka na Windowsa (tzn nie skończyła, ale studentem już nie jestem, więc wypada wykasować ) i szukałem jakiejś alternatywy.

Po 2 dniach nierównej walki powróciłem do Windowsa...

Juiceman - 19-07-2012, 12:06

gigant87 napisał/a:
gigant87 napisał/a:
... że zainstalowałem w końcu Ubuntu - skończyła mi się licencja studencka na Windowsa (tzn nie skończyła, ale studentem już nie jestem, więc wypada wykasować ) i szukałem jakiejś alternatywy.

Po 2 dniach nierównej walki powróciłem do Windowsa...

Było trzeba walnąć instalke Windowsa 8 xD po 2 dniach byś napisał powrót do linuxa heh masakra co zrobili z W8 :roll: