To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja

sniegu - 28-05-2013, 22:18

JCH z całym szacunkiem frekwencję zapewnią, ale obłożenia "noclegowni" wątpię.
CAły czas spływają do mnie wiadomości i nic nie robię tylko wykreślam i wykreślam.
Jedynym plusem to jest to że parę osób się obudziło po tych moich PW i powpisywali się na listę rezerwacji, moim zdaniem obecnie ważniejszą dla organizatorów.
I jak dobrze widzę na biedę obecnie jest obłożenie na połowę deklarowanej liczby noclegów.

JCH - 29-05-2013, 09:18

sniegu napisał/a:
frekwencję zapewnią, ale obłożenia "noclegowni" wątpię
Sądzisz, że więcej będzie takich jak Ty, którzy wybiorą nocleg pod Krakowem :?: Wątpię :roll:

sniegu napisał/a:
CAły czas spływają do mnie wiadomości i nic nie robię tylko wykreślam i wykreślam.
Świadczy to o niezbyt poważnym podejściu "MM-sów" do tematu :? Szkoda, że tak.... :(
sniegu napisał/a:
obecnie jest obłożenie na połowę deklarowanej liczby noclegów.
Jest ok. 30 wpisów na liście - licząc (na okrągło) po 4 os. w segmencie powinno dać 120 osób na Zlocie. Ogólnie nieźle :) jednak porównując do listy chętnych gdzie wpisów było ok. 120 gdzie każdy to przynajmniej 2 osoby więc lekko licząc na Zlocie powinno być min. 250 osób :roll:
sniegu - 29-05-2013, 21:41

Żeby Cię JCH wyprostować, wiele osób przyjeżdża na jeden dzień, jest część która właśnie nocuje poza ośrodkiem. Więc ich i mnie nie krytykuj.
a dwa zadeklarowało się 87 ludzi którzy będą nocować dokładnie policzyłem.

JCH - 30-05-2013, 00:49

sniegu napisał/a:
Żeby Cię JCH wyprostować
Patrzcie go, prostownik się znalazł :lol: :lol: :lol: Naprawdę daruj sobie...
sniegu napisał/a:
wiele osób przyjeżdża na jeden dzień
W temacie zlotowym napisane jak byk
Cytat:
termin: 2-4 sierpnia 2013
Zaś na liście osób chętnych mniej lub bardziej durne/śmieszne komentarze jednak żadnego typu: "będziemy na Zlocie tylko w sobotę/tylko w niedzielę" tak, żeby organizatorzy mieli przegląd co i jak, czego mniej więcej mogą się spodziewać :roll:
sniegu napisał/a:
jest część która właśnie nocuje poza ośrodkiem. Więc ich i mnie nie krytykuj.
Nie :?: Wiesz.... tak patrzę nieco z boku....
Gdybym był organizatorem (na szczęście nie jestem) to bym się nieźle [cenzura] - biegam za zlotem, robię co się da by zlot się odbył a ludzie wpierw się deklarują a później co :?: :butthead:
Co im nie pasuje? Miejsce zlotu :?: Termin :?: Baza noclegowa :?: Standard :?: Cena :?:
Wszystkie te rzeczy znane były od dawna - 13.11.2012 r. sveno przedstawił propozycję zlotu w Krakowie ze wszystkimi szczegółami, dokładnym opisem, zdjęciami, mapką, itp, itd. Wszystko podane na tacy. Zapisy ruszyły 26.11. 2012 r. Więc nie rozumiem..... o co chodzi :roll:
sniegu napisał/a:
zadeklarowało się 87 ludzi którzy będą nocować dokładnie policzyłem.
Powiedz to organizatorom (choć myślę, że wiedzą) :?
mjsystem - 30-05-2013, 10:25

sniegu napisał/a:
Żeby Cię JCH wyprostować, wiele osób przyjeżdża na jeden dzień, jest część która właśnie nocuje poza ośrodkiem. Więc ich i mnie nie krytykuj.
a dwa zadeklarowało się 87 ludzi którzy będą nocować dokładnie policzyłem.

Śniegu, nie prostuj już proszę, nie licz. Zostaw tę pracę organizatorom. Mam coraz większe wrażenie, że po prostu mieszasz. Nie chcesz nocować, czy uczestniczyć na zlocie - nikt Cię nie zmusza i nikogo nie obchodzi, jakie masz zdanie na temat zlotu. Nie pozwolę jednak zniechęcać innych uczestników.
Potraktuj to poważnie i nie pisz, że Cie ktoś nie lubi(to Twoje zdanie), skoro sam się o to prosisz.

masa - 30-05-2013, 11:08

Jak ktoś ma ochotę na atrakcje pozazlotowe to ośrodek jest jakieś 10-15 min z buta od głównego rynku, więc chyba lepiej czas stracony na dojazdy do ośrodka z jakiejś agroturystyki spożytkować na spędzanie czasu z ludźmi, zwiedzanie i inne atrakcje.
sniegu - 30-05-2013, 12:55

Zacznijmy od tego że jest to lista chętnych a nie lista noclegowa
ludzie nie odmawiają przyjazdu na zlot,
malutki odsetek odpuścił w ogóle zlot
JCH
powody są osobiste dlaczego nie mogą dotrzeć na zlot.
jeżeli dla was liczenie to zniechęcanie to przepraszam bardzo dla mnie to jest mobilizacja.
Czy mnie ktoś lubi czy nie, mało mnie to.
szkoda że nikt nie widzi, że trzymam waszą stronę (organizatorów) i chociaż na odległość, ale próbuje pomóc głupimi PW
już nie piszę nie liczę wyniki swojej pracy przekażę tomkowi84

Tomek - 30-05-2013, 13:10

kolejne posty nic nie wnoszące (dobrego) do tematu zlotowego będę nagradzał
proponuję spacer (choć zimno, przynajmniej u nas) celem zdrowszego podejścia do sprawy zlotu

ZLOT 2013 się odbędzie, będzie sympatyczny - tego jestem pewien
a jeśli komuś coś w temacie zlotowym nie pasuje, to trudno - co rok jest to samo i nie będzie nigdy tak, żeby pasowało każdemu

masa - 30-05-2013, 15:41

tomek84 napisał/a:

Ja też :D
Pozdro dla wszystkich pozytywnych

promatti - 02-06-2013, 15:29

masa napisał/a:
tomek84 napisał/a:

Ja też :D
Pozdro dla wszystkich pozytywnych

Potwierdzam, potwierdzającego o treści posta jego :P ja się nie mogę doczekać, dla mnie Mitsubishi to ciągle marzenie wiec jadę tam pooglądać piękne V6 Galantów, Superanckie Colciki, Familijne Space Stary, Masywne Pajera, ha no i te Outlandery xD i mam nadzieje że spotkam tam ludzi którzy mi opowiedzą co nieco wiecej o Misiach od strony kierowcy :) ( a może nawet ktoś mi da usiąść na miejscu kierowcy swojego autka :oops: ) ahh jeszcze troszkę 2 miesiace i raj na ziemi!

Piwor - 02-06-2013, 18:15

Cytat:
5. Zwierzaki:

sveno napisał/a:
rozmawialiśmy o tym z dyrektorem.
WSTĘPNIE zgodził się na uchylenie zakazu wprowadzaniu zwierzaków na teren MS AGH ale tylko dla małych czworonogów na czas trwania zlotu.
Nie wiem jakie rasy można zaliczyć do "małych" poza tym właściciel w pełni ponosi odpowiedzialność za zwierzaka, nie tylko po nim sprząta, ale także odpowiada za ewentualne skargi jeżeli zwierz będzie hałasował i przeszkadzał innym.

Czy coś wiadomo więcej?

scoratir - 03-06-2013, 21:45

Witam,
Mam pytanie odnośnie maili masowych. Kiedy takie maile będą wysyłane? Ja takiego nie dostałem jeszcze wcale a sprawdzam pocztę codziennie.
Ja zaglądam czasem do wątku i jestem mniej więcej na bieżąco z informacjami, ale wiele osób nawet o tym nie myśli. Dla takich osób warto by było rozesłać powiadomienie/przypomnienie o zlocie. Głównie chodzi tutaj o rezerwacje i wpłaty.

SHARK1979 - 03-06-2013, 22:02

promatti,
Wymieniłeś sporo Mitsu a Carisme pomijasz :evil: ładne Cari również przybywają :twisted: :wink:
promatti napisał/a:
a może nawet ktoś mi da usiąść na miejscu kierowcy swojego autka :oops:

No problemo tylko mnie znajdź na zlocie :D

Bizi78 - 03-06-2013, 22:23

scoratir, dołącz do Grupy Zlot 2013 na samym dole strony :wink: .
http://forum.mitsumaniaki.pl/groupcp.php

jacek11 - 03-06-2013, 22:41

Tych nie zgrupowanych,też wypadałoby powiadomić :wink: tak z grzeczności chociaż :wink: