To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT

Seichan - 09-05-2011, 19:28

Złożona ;) Później już było za późno na jakąkolwiek robotę, poza tym sam wiesz jaka była pogoda :doubt:
Następnego dnia złożył tylną kanapę. Teraz tylko elektrykę trzeba zrobić, bo staruszek na wyposażeniu klimy nie ma, a brak możliwości otwierania okien przy takiej pogodzie robi się uciążliwy :badgrin:

matunio20 - 09-05-2011, 19:47

radek79 napisał/a:
puki traktor nie wjedzie na tą trasę to jeszcze w miarę się jedzie a za traktorem wszyscy gęsiego 20kmh i bluzgi na cb

pojazd dopuszczony do ruchu, jak każdy inny, a jezeli jest 1 pas to traktorzysta musi nim jechać...

Soner - 09-05-2011, 19:53

Seichan napisał/a:
Następnego dnia złożył tylną kanapę
i robił metodą demolki i młotka czy kulturalnie wiertarką? Bez otwierania szyb jeździłem kiedyś z kolegą swego czasu kilka razy po mieście w sezonie letnim. Na światłach otwieraliśmy drzwi szeroko żeby powietrza wleciało chociaż troszkę. To teraz FTO Sławek jeżdzi? Kiedy elektryka do gala?
radek79 - 09-05-2011, 19:58

matunio20 napisał/a:
radek79 napisał/a:
puki traktor nie wjedzie na tą trasę to jeszcze w miarę się jedzie a za traktorem wszyscy gęsiego 20kmh i bluzgi na cb

pojazd dopuszczony do ruchu, jak każdy inny, a jezeli jest 1 pas to traktorzysta musi nim jechać...

jak jadę tą trasą to wyłączam cb bo same bluzgi w eterze

Seichan - 09-05-2011, 20:02

Soner napisał/a:
i robił metodą demolki i młotka czy kulturalnie wiertarką?

Demolki. Tylko zamiast młotka siekiera poszła w ruch :badgrin:

Soner napisał/a:
To teraz FTO Sławek jeżdzi?

Staruszkiem. Zanim odpali wietrzenie drzwiami ;) Staruszek ma z lekka naprawiony wydach, więc już nie hałasuje jak wyścigówka :P A FTO niestety lubi sobie pochlać benzynki, oj lubi :evil:

Soner napisał/a:
Kiedy elektryka do gala?

Jak Darek będzie miał czas :roll:

Soner - 09-05-2011, 20:13

Seichan napisał/a:
Jak Darek będzie miał czas
taaa tzn bliżej nieokreślony. Ja się umawiam z nim od ponad miesiąca także czekam aż poprostu powie że chce swój robić, tzn że ma chwilę wolnego i akurat kanał nie jest zajęty :D
bastek - 09-05-2011, 20:22

o 17-tce mówili w Radio Lublin w piatek, że w poniedziałęk zamkną. w sob/niedzielę próbowałem przez świdnik. da się.... na maełgiewskiej tylko też problemy. koło odlewni robią wielki węzeł, a odcinek przylegający do lotniska w Świdniku też zamknięty
a traktor to nie jest wielki problem
gorzej, jak ktoś chce skręcić w lewo a z drugiej strony sznurek....

i pozutywna wiadomość - w listopadzie 2012 koniec

[ Dodano: 09-05-2011, 20:26 ]
radek79 napisał/a:
ja idę uczyć córkę jeździć rowerkiem ,pogoda dobra wiec zobaczymy czy pójdzie łatwo

Bartka uczyłem kilka m-cy. raz poszedł do wąwozu, gdzie na rowerku szalał chopiec z jego przedszkola, ale rok młodszy. nic ie mówił, ale widać było że się zawziął - ja też będę umiał. 2 godz. - i ok.

Soner - 09-05-2011, 20:31

Markus6 jak tam piasta? Zmieniłeś?
bastek1 napisał/a:
Bartka uczyłem kilka m-cy. raz poszedł do wąwozu
ja się uczyłem jakoś długo jeździć bez bocznych kółek pomocniczych. A w wąwozie jest taka jedna stroma górka z drzewami, tam mój kolega uczył się jeździć "ekstremalnie". Ja nigdy sie nie odważyłem. Zejść jest ciężko a co dopiero rowerem zjechać. Co innego na sankach w zimie czy na jabłku, reklamówce, plecaku, etc.
matunio20 - 09-05-2011, 21:06

Seichan, kurde... przyznam się ze nie wiem jaki model tego waszego starego gala :D taki jak Sonera????
Andrew - 09-05-2011, 21:07

Hej ja jestem już :wink:
tomasek - 09-05-2011, 21:10

Matunio model wcześniej :wink:
Cześć z wieczora :mrgreen:

radek79 - 09-05-2011, 21:16

jak tam wszyscy zpisani
Andrew - 09-05-2011, 21:18

Spis cały czas w trakcie :mrgreen:
Seichan - 09-05-2011, 21:32

matunio20 napisał/a:
Seichan, kurde... przyznam się ze nie wiem jaki model tego waszego starego gala :D taki jak Sonera????

Post Krzyzaka z 02.04.2011: http://forum.mitsumaniaki...r=asc&start=390 ;) Mamy taki sam model ;)

radek79 - 09-05-2011, 21:40

nawet raz widziałem dziadunia, ale na emeryturę jeszcze się nie wybierał