Lubelskie - Lubelskie OT
Seichan - 09-05-2011, 19:28
Złożona Później już było za późno na jakąkolwiek robotę, poza tym sam wiesz jaka była pogoda
Następnego dnia złożył tylną kanapę. Teraz tylko elektrykę trzeba zrobić, bo staruszek na wyposażeniu klimy nie ma, a brak możliwości otwierania okien przy takiej pogodzie robi się uciążliwy
matunio20 - 09-05-2011, 19:47
| radek79 napisał/a: | | puki traktor nie wjedzie na tą trasę to jeszcze w miarę się jedzie a za traktorem wszyscy gęsiego 20kmh i bluzgi na cb |
pojazd dopuszczony do ruchu, jak każdy inny, a jezeli jest 1 pas to traktorzysta musi nim jechać...
Soner - 09-05-2011, 19:53
| Seichan napisał/a: | | Następnego dnia złożył tylną kanapę | i robił metodą demolki i młotka czy kulturalnie wiertarką? Bez otwierania szyb jeździłem kiedyś z kolegą swego czasu kilka razy po mieście w sezonie letnim. Na światłach otwieraliśmy drzwi szeroko żeby powietrza wleciało chociaż troszkę. To teraz FTO Sławek jeżdzi? Kiedy elektryka do gala?
radek79 - 09-05-2011, 19:58
| matunio20 napisał/a: | | radek79 napisał/a: | | puki traktor nie wjedzie na tą trasę to jeszcze w miarę się jedzie a za traktorem wszyscy gęsiego 20kmh i bluzgi na cb |
pojazd dopuszczony do ruchu, jak każdy inny, a jezeli jest 1 pas to traktorzysta musi nim jechać... |
jak jadę tą trasą to wyłączam cb bo same bluzgi w eterze
Seichan - 09-05-2011, 20:02
| Soner napisał/a: | | i robił metodą demolki i młotka czy kulturalnie wiertarką? |
Demolki. Tylko zamiast młotka siekiera poszła w ruch
| Soner napisał/a: | | To teraz FTO Sławek jeżdzi? |
Staruszkiem. Zanim odpali wietrzenie drzwiami Staruszek ma z lekka naprawiony wydach, więc już nie hałasuje jak wyścigówka A FTO niestety lubi sobie pochlać benzynki, oj lubi
| Soner napisał/a: | | Kiedy elektryka do gala? |
Jak Darek będzie miał czas
Soner - 09-05-2011, 20:13
| Seichan napisał/a: | | Jak Darek będzie miał czas | taaa tzn bliżej nieokreślony. Ja się umawiam z nim od ponad miesiąca także czekam aż poprostu powie że chce swój robić, tzn że ma chwilę wolnego i akurat kanał nie jest zajęty
bastek - 09-05-2011, 20:22
o 17-tce mówili w Radio Lublin w piatek, że w poniedziałęk zamkną. w sob/niedzielę próbowałem przez świdnik. da się.... na maełgiewskiej tylko też problemy. koło odlewni robią wielki węzeł, a odcinek przylegający do lotniska w Świdniku też zamknięty
a traktor to nie jest wielki problem
gorzej, jak ktoś chce skręcić w lewo a z drugiej strony sznurek....
i pozutywna wiadomość - w listopadzie 2012 koniec
[ Dodano: 09-05-2011, 20:26 ]
| radek79 napisał/a: | ja idę uczyć córkę jeździć rowerkiem ,pogoda dobra wiec zobaczymy czy pójdzie łatwo
|
Bartka uczyłem kilka m-cy. raz poszedł do wąwozu, gdzie na rowerku szalał chopiec z jego przedszkola, ale rok młodszy. nic ie mówił, ale widać było że się zawziął - ja też będę umiał. 2 godz. - i ok.
Soner - 09-05-2011, 20:31
Markus6 jak tam piasta? Zmieniłeś?
| bastek1 napisał/a: | | Bartka uczyłem kilka m-cy. raz poszedł do wąwozu | ja się uczyłem jakoś długo jeździć bez bocznych kółek pomocniczych. A w wąwozie jest taka jedna stroma górka z drzewami, tam mój kolega uczył się jeździć "ekstremalnie". Ja nigdy sie nie odważyłem. Zejść jest ciężko a co dopiero rowerem zjechać. Co innego na sankach w zimie czy na jabłku, reklamówce, plecaku, etc.
matunio20 - 09-05-2011, 21:06
Seichan, kurde... przyznam się ze nie wiem jaki model tego waszego starego gala taki jak Sonera????
Andrew - 09-05-2011, 21:07
Hej ja jestem już
tomasek - 09-05-2011, 21:10
Matunio model wcześniej
Cześć z wieczora
radek79 - 09-05-2011, 21:16
jak tam wszyscy zpisani
Andrew - 09-05-2011, 21:18
Spis cały czas w trakcie
Seichan - 09-05-2011, 21:32
| matunio20 napisał/a: | Seichan, kurde... przyznam się ze nie wiem jaki model tego waszego starego gala taki jak Sonera???? |
Post Krzyzaka z 02.04.2011: http://forum.mitsumaniaki...r=asc&start=390 Mamy taki sam model
radek79 - 09-05-2011, 21:40
nawet raz widziałem dziadunia, ale na emeryturę jeszcze się nie wybierał
|
|
|