To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego

MKarpiu - 22-11-2010, 00:15

Trzeba się przekonać osobiście ! :D
Zapraszamy na grudniowy spocik :)

sebekColt97 - 23-11-2010, 18:59

ale ten MKarpiu tajemniczy :) , co to za integracja będzie, co za spot, jakie atrakcje? :)
nie daje mi to spokoju :D , no kurcze, coś pokombinuje, wpadłoby się na pizze i zintegrować z nowymi kolegami i koleżankami a i starych marudnych posłuchać :D :D

amw2001 - 23-11-2010, 19:49

MKarpiu napisał/a:
Trzeba się przekonać osobiście ! :D
Zapraszamy na grudniowy spocik :)

Z chęcią, ale 12go to ja niestety będę już 16tyś. km od miejsca spotu. :(

Krzyzak - 23-11-2010, 22:01

sebekColt97 - sam jestem ciekawy, co chłopaki kombinują... aż tak ciekawy, że chyba nawet przyjadę ;)
szkoda, że tak daleko mieszkasz obecnie

sebekColt97 - 24-11-2010, 18:47

Krzyzak, to, że daleko mieszkam to jeszcze bardziej jest ochota spotkać się, pogadać i zobaczyć starych znajomych. Nie mówie, że teraz, wkrótce, za tydzień, czy za miesiąc, ale napewno będzie okazja do spotkania. Kiedyś starałem wpadać, choć i nieraz lenistwo dopadało :) , ale jak czytam relacje i oglądam zdjęcia z waszych spotkań, to naprawde sie ciesze, że grono pomorskich MM powiększa i tak trzymajcie, a ja was kiedyś zaskocze niespodziewaną wizytą, mam nadzieje postawicie mi pizze w razie czego :) :) :)
fj_mike - 24-11-2010, 18:52

sebekColt97 napisał/a:
mam nadzieje postawicie mi pizze w razie czego :) :) :)

Jak będziesz 15 grudnia to ja stawiam :D

BigTomala - 24-11-2010, 22:45

Cytat:
Jak będziesz 15 grudnia to ja stawiam :D
No jak stawiasz... to ja będę :mrgreen:
fj_mike - 24-11-2010, 22:57

Zbankrutuję :lol:
sebekColt97 - 25-11-2010, 09:18

No dzięki fj_mike :) , mała hawajska jak coś :D
a jak będzie zimno, to jeszcze poprosze o herbatke z cytryną :D ale to już może MKarpia :D

MKarpiu - 25-11-2010, 13:39

Krzyzak napisał/a:
sam jestem ciekawy, co chłopaki kombinują... aż tak ciekawy, że chyba nawet przyjadę

Darku, nie masz innego wyjścia :D

sebekColt97 napisał/a:
a jak będzie zimno, to jeszcze poprosze o herbatke z cytryną ale to już może MKarpia

Hehe co tu za interesy sie odbywaja :D MKarpia nie bedzie na kolejnym spocie ale spokojnie, zamowie Tobie ta herbatke ;)

Cos pogoda zaczyna krecic, mam nadzieje ze na naszym spociku beedzie duuzo sniegu by bylo troszke klimatu swiatecznego :D ale jak na razie to trzymajcie kciuki by mikolaje na motocyklach odbyly sie bez zadnych problemow :P

sebekColt97 - 25-11-2010, 14:22

ale zrobiło się miło i sympatycznie :) atmosfera mikołajkowo-przedświąteczna działa na poprawę nastroju, no tak za miesiąc już święta, a wcześniej 15.12 spot z niespodziankami :) oj czuje, że będzie się działo!

a na południu mały przedsmak zimy, wczoraj troche przybieliło, w nocy zapowiada się mróz, pewnie i do was to dotrze, tak, że spóżnialscy opony szybko wymieniać :)

Wszyc - 26-11-2010, 00:59

Mojego Misia niestety nie zobaczycie na spocie ale tym razem ja będę zajadę Nysą :D

Przepraszam też za przestój i nie obecność swoją ostatnio kończę pracę za tydzień już i nadrobię zaległości związane z forum zajmę się tematem "warsztaty" bo potrzebny mu facelifting i paroma jeszcze sprawami
Dotychczas miałem od 6 rano uczelnie a od 13stej do 22 pracę więc strasznie słabo było z czasem i chęcią do czego kolwiek... :) A Ciebie to Seba zawsze gorąco zapraszamy na spot brakuje Ciebie zdecydowanie na tych spotach... Spodobało by Cie się ożyły zdecydowanie te zimowe nasze zloty :)

sebekColt97 - 26-11-2010, 19:04

Dziękuje Wszyc za miłe słowa, specjalnie dla was coś ułożyłem:

Morza szum, ptaków śpiew,
spocik Mitsu zbliża się,
godzina 18, parking na Brzeżnie się rozrasta,
zjawia stała ekipa, ale też zawsze ktos nowy zawita,
z jednej strony colty i lancery,
z drugiej galanty i pajera,
i tak co miesiąc Pomorskie Mitsu się zbiera,
zima czy lato, jesień czy wiosna,
atmosfera jest zawsze fajna i radosna,
ekipa zgrana, niemal jak rodzina,
kto raz na spota zawita,
na zawsze się tu zatrzyma,
wiele Mitsu widziałem, wielu kolegów poznałem,
wiele wspomnien mam wspaniałych,
a spotkania z wami radości mi dodawały,
dlatego ze smutkiem wyjeżdżałem,
ale też sobie pomyslałem,
świat się zmienia, czas leci,
a wy moimi przyjaciółmi jesteście i będziecie przecież,
tęsknie za wami, dla was to napisałem,
bo jak kiedyś mitsumaniakiem zostałem,
to super ludzi poznałem,
mam nadzieję, mój tekst wam się spodoba,
to taka moja historia, radości, wspomnienia,
rodzina mitsumaniaków,
człowieka na lepsze zmienia.
Pozdrawiam wszystkich.

Marcino - 26-11-2010, 22:31

MKarpiu napisał/a:
Oj integracja na nastepnym spocie bedzie i to nie byle jaka :D Wczoraj z Dm17 wstepnie uzgodnilismy co i jak ;p

Czas się choć raz pokazać w tym roku, zima idzie wiec sprawy budowlane na zewnątrz można odłożyć...

Pozdrawiam

fj_mike - 26-11-2010, 22:35

Marcino, liczę na ciebie :wink:
W końcu po ponad roku czasu :D