Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc
robertdg - 30-04-2011, 07:14
Znaczy już zamontowane jest 08:14
Wszyc - 30-04-2011, 10:24
Człowieku ja dopiero wstałem
swinks_UK - 30-04-2011, 10:32
Wszycu, ten dolot... łomatko!!
Dłuższego nie mogłeś? No i trzeba było więcej kolanek na trasie, to powietrze jakby się tak zdrowo poobijało o ścianki to dopiero nabrałoby rozpędu...
Wszyc - 30-04-2011, 11:20
Wiem wiem Tomku ale nie miałem wyjścia docelowo będzie całkiem inaczej ..... będzie więcej kolanek i będzie dłuższy!! .... nie no żartuje
Wszyc - 08-05-2011, 15:07
Dziś zacząłem walkę z podłogą mam opalarkę może wciągu 2dni uda się zerwać całe wygłuszenia podłogi w aucie
Saqu - 08-05-2011, 17:32
chcesz odchudzić gala czy jak?
Wszyc - 08-05-2011, 17:57
ma swoje lata po prostu misiek konserwacja zwykła zerwałem wygłuszenia i trochę malutkich ognisk rdzy jest po za tym blacharz kijowo zabezpieczył go po zrobieniu podłogi wyczyszczę pomaluje i będę przylepiał nowe wygłuszenia
mitsu_pl - 08-05-2011, 20:52
Skąd ja to znam, w swoim E38 poprawiłem już środek po partaczej robocie blacharzy, zostało zrobić z zewnątrz... czyli najwięcej zabawy,
Wszyc - 09-05-2011, 16:40
Wygłuszenia po jednej stronie zdarte po 4h walki
Ludzie pytają po jaką cholerę to robię
Robię bo można pod tymi matami wygłuszeniowymi znaleźć niesamowite niespodzianki
To auto to prawdziwy frankenstain 35% auta jest już przeszczepiona jeżeli chodzi o blachy myślę poważnie nad czymś w rodzaju klatki już ale taka skrzętnie ukryta by musiała być i bez utraty funkcjonalności auta mam już pewien pomysł
Tylko muszę nauczyć się spawać
Do tego ciekawa sprawa podłużnice od środka w galancie są plastikowe
Myślę że chyba jak ruszy w końcu to chyba powinienem zawitać na myjnie bo stoi o października i się troszku na nim uzbierało
Lepie już wygląda niż Colt kartomaniaka po OSie
Wszyc - 09-05-2011, 17:41
Czyściłem dłubałem i jeszcze 4 dziury w podłodze wydłubałem ehh można przez ten samochód cedzić makaron
Zielu - 09-05-2011, 19:26
Spawanie wcale nie jest trudne, ważne aby nie "przedobrzyć". Poczytaj trochę teorii, popróbuj spawania na jakiś kawałkach blachy i do dzieła, tzn. do Galanta Potem tylko oszlifować, dobrze zabezpieczyć i po problemie.
Wszyc - 09-05-2011, 20:55
no ja się nie boje próbować nowych rzeczy tylko najpierw spawarkę kupić heh a już wystarczająco spłukany jestem będę chyba podłogę naprawiać żywicą jeszcze bo odkryłem więcej dziur ale tak małe są że nawet żal wycinać blache i robić u blacharza no chyba że sam bym miał spawarkę u blacharza zrobie tylko tą jedną dużą dziurę co na fotce
szpala85 - 09-05-2011, 21:12
Wszyc, oszlifuj tą dziurę , zabezpiecz i zaklej żywicą .... jak zaczniesz spawać spawarką to będzie jeszcze gorzej ( chyba że masz kasę na migomat) ... po prostu ta blacha jest za cienka na "normalne spawanie" ....( wiem coś o tym bo trochę juz rzeczy spawałem w moim Galu i cenzuralne słowa szły jak woda w Afryce ) , ale sam pomysł .... i ze ci się chce to wszystko zrywać .. szacun
Wszyc - 09-05-2011, 21:22
to co masz na zielono to i tak już nowa podłoga więc blacharz dał radę więc będzie musiał dać radę po raz kolejny hehe wiem że nie widać łączenia spisał się nie powiem
Krzyzak - 10-05-2011, 06:02
Cytat: pod tymi matami wygłuszeniowymi znaleźć niesamowite niespodzianki
tak sobie pomyślałem, że dzięki temu możesz podczas jazdy sprawdzać palcem, czy droga nie jest śliska
|
|
|