Outlander II GEN Techniczne - Nowa stacja Multimedialna DVD/TV/GPS
13zbyszek13 - 07-07-2010, 12:36
ja też mam 8 GB i też jest Ok.
slaw425 - 09-07-2010, 03:16
ja mam 16gb i tez bez zarzutow...
13zbyszek13 - 09-07-2010, 23:35
jan2362 napisał/a: | Gdzieś w tym wątku pisaliście o pojemnościach PEN-ów USB, ale nie mogę znaleźć.
Ja mam muzykę na 8GB pen drive i nie czyta wszystkich folderów i zastanawiam się czy to nie jest problem właśnie pojemności. Napiszcie jakie właściwie max wielkości mogą być. |
Myślę że to nie jest problem pojemności tylko twojego pen driva
jan2362 - 10-07-2010, 12:00
13zbyszek13 napisał/a: |
Myślę że to nie jest problem pojemności tylko twojego pen driva |
Zformatowałem pena i teraz jest wszystko OK
13zbyszek13 - 12-07-2010, 20:14
jan2362 napisał/a: | Zformatowałem pena i teraz jest wszystko OK |
mówiłem że coś z pendrakiem
jan2362 - 22-07-2010, 13:57
Mam nawigację iGO 8.3.4.117940 i zauważyłem taki bład:
Mam ustawioną nawigacje do jakiegoś miejsca i zmieniam ustawienie z 3D na 2D góra w kierunku jazdy. Dodatkowo mam ustawiony tryb /to jest chyba domyślne/ na automatyczne zoomowanie w przypadku skrętów.
I mam taki błąd:
Co jakiś czas jak dojeżdżam do zakrętu, on zoomuje pokazując gdzie dokładnie mam skręcić, potem po zakręcie oddala do widoku bardziej ogólnego i w tym momencie /nie zawsze/ gubi ustawienie "góra w kierunku jazdy" a zmienia go na górna północ.
i muszę znowu kliknąć na ekran aby przywrócić pozostałe ustawienie - to troche irytuje.
Macie też tak?, może wiecie jak to zmieniać, może potrzebna aktualizacja softu
jojpeg - 22-07-2010, 14:39
Czołem!!!
Mam w swoim Outku zainstalowany MMIS..
To jest jakis dramat...
Wyswietlacz jak z dobrych starych gier Commodore (kasetowych).
Zestaw głosnomowiący - każdy z kim rozmaiwam narzeka że słyszy echo
Navi sie wiesza....
Radio gubi sygnał...
W zwiazku z tym że autko jest w miarę nowe (3000 km) no to kombinuję co tu zrobic, żeby albo w tym cholerstwie pogrzebać (w systemie - czy się da???) albo w cholerę wymienić.
Prośba do Was drodzy forumowicze o jakieś porady czy cos zię z tym MMIS da zrobic czy lepiej odpuścić i od razu mysleć o wymianie na coś innego.
W serwisie gościu który mi to sprzedawał mówi, że MMIS został wymyślony specjalnie na potrzeby polskiego klienta, bo podobno MMCS to byl dramat, mieli dużo reklamacji i w tej chwili są duże promocje na zamianę z MMCS na MMIS (co o tej teorii sądzicie, bo mi sie w nia nie chce wierzyc w związku z tym, że MMIS-a nie mozna nawet znaleźć na stronach Mitsu...)
Będe wdzięczny za wszelką pomoc
tomko - 22-07-2010, 14:52
Blednie wybrales temat dla swojego problemu !!!
Ten problem pomoga Ci rozwiazac w tym temacie:
stacja MIMS
13zbyszek13 - 22-07-2010, 21:36
Czy ktoś z was miał problem żeby chińczyk nie widział karty z mapą w slocie GPS mimo że tam się znajduje.
jan2362 - 23-07-2010, 14:29
13zbyszek13 napisał/a: | Czy ktoś z was miał problem żeby chińczyk nie widział karty z mapą w slocie GPS mimo że tam się znajduje. |
nigdy takiego problemu nie miałem.
3r3as3r - 23-07-2010, 15:17
witam ponownie
własnie otrzymałem mojego chińczyka do domu i w zwiazku z tym pytanie mam od razu do was. czy orientuje się ktoś czy w Łodzi lub okolicahc jest fachowa firma która podjęłaby się założenia tego cuda ????
pozdrawiam
TomiF19 - 23-07-2010, 15:32 Temat postu: Problem Mam 2 powazne problemy z chinczykiem.
Po pierwsze dosć czesto buczy (trzeszczy) mi z głośników bardzo głośno przez jakąś sekunde że zawału można dostać,dodam jeszcze że przy włączaniu urządzenia zaraz potym jak pojawia się czerwone logo Mitsubishi również wted słychać takie pieprznięcie ale ciche,
Po 2 przestała mi działać nawigacja igo8. Na karcie jest wszystko wgrane ale urzadzenie z rzadnej karty nie potrafi nic odczytac, wogole nie widzi co jest na karcie
Czy ktoś może mi pomóc??
rezon - 23-07-2010, 22:52
TomiF19 napisał/a: | przy włączaniu urządzenia zaraz potym jak pojawia się czerwone logo Mitsubishi również wted słychać takie pieprznięcie ale ciche, | takie też mam, ale nic mi nie buczy. CZasami ostatnio potrafi się wyciszyć, ale temperatury też są extremalne jak na komputer, a chłodzenie pod deską jest nieciekawe.
Grzesq - 25-07-2010, 07:00
Czy "nasz Chińczyk" będzie działał w Citroenie C-crosser ? Ktoś z Was widział montował tam ? Wszystko jest tak samo ?
13zbyszek13 - 25-07-2010, 17:23
Grzesq napisał/a: | Czy "nasz Chińczyk" będzie działał w Citroenie C-crosser ? Ktoś z Was widział montował tam ? Wszystko jest tak samo ? |
jest trochę inna faktura deski rozdzielczej
|
|
|