To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A

pietja - 20-04-2013, 23:49

Muszę przyznać, że mój pierwszy raz (wreszczie) na żywo się opłacił :D najwięcej aut... a o torcie nie wspomnę :wink: haahah
Jeszcze raz WSZYSTKIEGO DOBREGO dla 29-latka :)

martuśka - 20-04-2013, 23:58

Najbardziej to ja wszystkim dziękuję :wink: Zwłaszcza Emilowi i Dominikowi, bez Was by się nie udało :D
Gorąco pozdrawiam całą grupę radomską, no i zapraszam do nas :mrgreen:

Metoda3 - 21-04-2013, 08:57

Ja też dziękuję za spota z rekordową jak dotąd liczbą miśków. Olo jeszcze raz sto lat. Miło było poznać resztę przybyłych warszawskich maniaków iradomskich obecnych pierwszy raz Mam nadzieję że się podobało i będziemy tworzyć coraz większą ekipę. Foteczki powrzucam być może jeszcze dziś. Do następnego spota
koliber124 - 21-04-2013, 11:33

Dzięki za spota....wszystkim. Miło było poznać nowych MM. Olo jeszcze raz wszystkiego naj...
Martuśka nie ma za co dziękować, moją dewizę znasz..."moc jest w grupie" - polecamy się na przyszłość. Pozdrawiam :twisted:

sebcio_rdm - 21-04-2013, 17:12

Dzięki za info od andrzeja o spocie bo takto bym póki co się nie zjawił, a takto bardzo chętnie będę uczestniczył w tego typu akcjach. W najbliższym czasie zaktualizuję swój "profil" i zamieszcze dokładniejsze informację jak zaczeła się moja przygoda z galantem. Pozdrawiam wszystkich i dzięki za miłe przyjęcie.
Bosman1979 - 21-04-2013, 18:26

Ja również chciałem podziękować za miłe przyjęcie i do zobaczenia na następnym spotku :mrgreen:
galantfanradom - 21-04-2013, 20:12

Spot był super. Fajnie, że coraz nas więcej i coraz lepsza atmosfera. :) Pozdro dla nowo przybyłych, zapraszamy na następnego spota. Martuśka nie ma za co, polecamy się na przyszłość, OLO jeszcze raz wszystkiego naj, naj, naj. Do zobaczenia na następnym spocie! :)
gawron - 22-04-2013, 07:18

Również dzięki za super spocik :lol: Piękny widok tyle miśków na raz :shock: Witam nowych kolegów a fotki zapodam jutro bo nie mam neta w domu a nie wziąłęm do roboty aparatu :cry:
sebcio_rdm - 23-04-2013, 14:18

Co powiecie na reprezentowanie mitsumaniaków w najbliższą niedzielę na otwarciu sezonu, byśmy wcześniej jakoś się spotkali gdzie indziej, żeby razem pojechać na ul.Dębową?. Znalazłem takie informację:

Zaproszenie dla wszystkich chętnych:

http://www.facebook.com/e...9013562/?ref=22

Jako, że wiosna za pasem, pogoda mam nadzieję się niedługo poprawi, czas najwyższy rozpocząć sezon 2013. Także jeśli ktoś nie ukończył swojego projektu, niech zasuwa szybciorem do garażu i dłubie, do 28 kwietnia jeszcze trochę czasu

Rozpoczynamy o godzinie 15:00 na parkingu przy ulicy Dębowej (na tyłach cmentarza). Tam się spotkamy, ładnie przywitamy, chwilę pogadamy i już klasycznie udamy się na dobrze nam znaną ul.W.

gawron - 23-04-2013, 14:53
Temat postu: rozpoczęcie sezonu
Gór3k już zapraszał :D
http://forum.mitsumaniaki...r=asc&start=255
Może podjade jak dam rade :lol:
A ty sebciu jedziesz??

Metoda3 - 23-04-2013, 14:54

Mnie się pomysł podoba i mogę się pisać na taki przejazd przez miasto.
pietja - 23-04-2013, 22:50

Też jestem za takim pomysłem... nie widzę problemu, żeby spróbować :wink:
sebcio_rdm - 24-04-2013, 05:56

Ja jutro, najpóżniej w piątek zajmuję się wymianą uszczelek pod pokrywą zaworów, wymianą oleju i filtrów, płynu chłodniczego i może oleju w skrzyni więc jeżeli żadnych przykrości nie będzie (odpukać) to napewno będę jechał. :D
gawron - 24-04-2013, 07:24

No to wstępnie się umówiliśmy :lol: W pt się zgadamy kto jedzie i umówimy sie najwyżej gdzies kawałem wcześniej żeby razem zajechac tam 8)
GóR3K - 24-04-2013, 12:05

Andrzej a to nie jest przypadkiem colt którego Mariusz sprowadził >?

http://allegro.pl/mitsubi...3179328187.html