To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VI czyli REKULTYWACJA

JCH - 10-05-2014, 19:38

fergul11 napisał/a:
a :butthead: rośnie
Jak nas będą po :butthead: kopać to muszą mieć po czym ;)
mirex94 - 10-05-2014, 22:00

obecny!! caly dzien bylem na zawodach tak zajety ze pierwszy posilek jadlem dopiero o 18 :D
fergul11 - 10-05-2014, 22:27

Od jutra żona ma zakaz golenia się :ANAL:
Bizi78 - 11-05-2014, 07:54

fergul11 napisał/a:
Od jutra żona ma zakaz golenia się :ANAL:

A fuj :P .

No i kiełbasa z brodą wygrała eurowizję :wink: .
Trzeba było wysłać Jarzębinę, to by było pierwsze miejsce dla Polski :mrgreen: .

mjsystem - 11-05-2014, 16:55

Cytat:

Wysłany: Wczoraj 22:27     
Od jutra żona ma zakaz golenia się

Tak bardzo podobał Ci się konkurs Eurowizji :twisted: :?:

mkm - 11-05-2014, 17:31

Na zwycięstwo tego/tej mam jedno spostrzeżenie... jaki ja jestem zacofany... :mrgreen:
Ciemnogród normalnie, ale za żadne skarby nie jestem w stanie pojąć w którym miejscu to ma być symbol tolerancji i dlaczego...
Wolny wybór, wolnego człowieka, który znalazł sposób na zaistnienie. (na dobra sprawę to wg. mnie ośmiesza swoim wizerunkeim zarówno płeć żeńską jak i męską - o Kardashian nie wspominająć, a to ponoć jego inspiracja)
Dobrze ktoś napisał czy powiedział, że gdyby nie ta broda to sukcesu by nie było.
Dana International wygrała lata temu bez brody, więc samo przebranie już nie wystarczyłoby...
Sama piosenka z gatunku kiepskich, ale cóż... to Eurowizja :mrgreen:

fergul11 - 11-05-2014, 17:47

mkm :hello1: (mnie się nie chciało tego pisać )

mjsystem napisał/a:
Tak bardzo podobał Ci się konkurs Eurowizji
Nie patrzyłem ,ale mój telefon był w użyciu :? (zobaczyłem po zawartości konta)
Tak pod koniec podawania punktów zerknąłem i .....WTF jak mawiają nastolatki :mrgreen: :?:
Kobita z brodą :mrgreen: :pukeleft: To miał być jakiś żart sceniczny :?:
Cros dresser jakiś czy faktyczny trans ,no to zabrakło konsekwencji :mrgreen:
Zaistniał i tyle ,czy zaistniała ?
Albo zaistniało , jako zjawisko lecz zjawiskowe nie było :!:
Trzeba pamiętać że Austria to kraj "wielkich"postaci :? Frantz .... (ten od córek i swoich wnuczek w piwnicy) Hitler (ten od ... :wink: ) a teraz Kiełbasa i pomyśleć że gdyby nie Sobieski... :mrgreen:

JCH - 11-05-2014, 18:22

fergul11 napisał/a:
Kobita z brodą :mrgreen: :pukeleft: To miał być jakiś żart sceniczny :?:
Aspekt pozytywny jest taki, że "Conchita" gros punktów otrzymała od tzw. "jury", które czym się kierowało głosując na to cudo..... nie wiem :dontknow:
Zliczając tylko głosy telewidzów nasz "towar exportowy" byłby o wiele wyżej. Tak więc ostatecznie nie jest aż tak źle.
Aczkolwiek nie mam złudzeń, że tylko te babskie cycki (przepraszam dziewczyny :roll: ) przyciągnęły uwagę, bo sam kawałek i wykonanie to gniot niemiłosierny :?

gulgulq - 11-05-2014, 20:03

W ramach protestu dziś się nie ogoliłem :D
vendetta - 11-05-2014, 20:17

a ja spotkałam dzisiaj nowego właściciela tatowego Outlandera ( dosyć daleka może przyszła rodzina - a dzisiaj byłam na komunii) i kurcze super :) . Gość w aucie zakochany, outek wypieszczony, aż się łezka w oku kręci :)
mjsystem - 11-05-2014, 21:34

Cytat:
Gość w aucie zakochany, outek wypieszczony, aż się łezka w oku kręc

Znaczy się trafił w dobre ręce :)

gregter - 12-05-2014, 04:39

A ja sie nie zgadzam ze piosenka w wykonaniu kobiety z broda jest z gatunku kiepskich. Fakt jest w klimacie lat 70-90 i nie kazdemu pasuje do obecnych stylow disco cos tam , techno , itd ,ale ona lub on zaspiewal bardzo dobrze i byl wyrozniajaca sie osoba pomiedzy tymi ktorzy ubiegali sie o 1 miejsce konkursu. Bylo kilka osob ktore dominowaly wokalnie , ale wsrod nich napewno nie bylo polskiego wykonania. Ale jak to mowia , jednemu sie podoba soltysowa Zoska , a innemu soltysowa krowa :D
mkm - 12-05-2014, 06:24

No nie wiem... :wink:
Aż specjalnie jeszcze raz odpaliłem YT, żeby sie wsłuchać... i nic... :mrgreen:
Nawet bez wizji jakoś mnie nie przekonuje, a oprócz tego mam nieodparte wrażenie, że gdzieś już słyszałem ten utwór i to nie w jego wykonaniu...

Co do naszego występu... to (wg. mnie oczywiście :D ) trochę przedobrzyli (a raczej przedobrzyła :wink: ).
Wersja "starsza" bez tych jęków i "przeciągnięć wokalnych" jest o wiele przyjemniejsza dla ucha.
Nie wiem tez co zrobili z muzyką (czy była to kwestia nagłośnienia/dźwięku), ale miałem wrażenie jakby coś usunęli i niczym nie zastępując brakujących fragmentów "rozciągnęli" utwór w czasie.
Biusty, tekst i ubijanie masła trochę uwłaczające... ale cóż.
Kraków swego czasu promował sie takim plakatem:
https://www.bip.krakow.pl...dokumenty/14928
a teraz wszyscy płaczą, że turyści przyjeżdżają na weekendy sie nawalić :roll:
Za rok/dwa będziemy płakac, że się Polki traktuje tak, a nie inaczej i się dziwić skąd to się wzięło...
Faworytów w tym sezonie nie miałem.
Duet holenderski też nie powalił... Szwedka także...
Spodobała mi się Francja... :D ale zdobyli 2pkt. i zajęli ostatnie miejsce :mrgreen: :mrgreen:

fergul11 - 12-05-2014, 08:21

gregter napisał/a:
Ale jak to mowia , jednemu sie podoba soltysowa Zoska , a innemu soltysowa krowa
...mówią
"Jeden lubi ogórki ,a drugi ogrodnika córki"
Ale szał minął ,kurz opadł pozwoliłem żonie się ogolić :ANAL: co mi tu będzie jak ta kiełbasa w lodówce zielenieć 8)

Już po półfinale było hasło i plakat
"Polska zrobiła pranie na scenie ,a Ty co dziś zrobiłeś? " ale nie mogę znaleźć

gregter - 12-05-2014, 09:39

mkm - nie narzekaj na Krakow bo to jedno z najpiekniejszych miast w kraju i bede tam zawsze zagladal jak bede w kraju. Pozatym mam tam przyjaciol(prawdziwych) z ktorymi gralem w kapeli na antypodach i spedzilismy razem fajne chwile zwiedzajac poludniowe rejony kraju i czesc Europy.A przy Wawelu jest fajna knajpa w ktorej dali nam "fure "zarcia za psie pieniadze.A z cyganami na Rynku spiewalismy ich piosenki czym byli bardzo zdziwieni (my przy stoliku z piwkiem). Bo znajomi kiedys sie udzielali w Romie , ale nie sa cyganami.