To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT

bastek - 10-05-2011, 10:43

ciszaaaaaa....
ja juz wydłubałem 3 zaćmy, teraz papiery i dupogodziny - kawka, herbatka, jakaś książka.... może polubię NFZ? to dzięki niemu jest 3-4 oper/dzień, zamiast 5 jak w zeszłym roku, czy 8 jak dalo by radę, żeby salę wykorzystać w pełni.......

Seichan - 10-05-2011, 11:07

Tia...

Cytat:
Posiadam na sprzedarz mitsubihi eclipse ( fto ) .

FTO czy eclipse? Komuś się nie chciało ruszyć :butthead: i zarejestrować samochodu jako FTO. Już tutaj widać, jaki ten samochód jest "wyjątkowy" dla sprzedawcy.

Cytat:
silnik 2.0 , 200 km , 5 s do setki , samochody typu bmw i jakies inne wynalazki ze startu nie maja najmniejszych szans

Ciekawe czy pan ma tak samo dobry start. Wątpię. Ale może pan potrafi.

Cytat:
sprzedaje ze wzgledu na to iz po pierwsze mi sie znudził po drugie jestem juz za stary na takie sportowe auto , co sie miałem nacieszyc to sie nacieszyłem teraz czas aby kto inny sie cieszył.

Taki samochód mógłby się "znudzić"? Ponowne zwątpienie, zwłaszcza dalsza część tekstu to potwierdza:

Cytat:
załozyc klime ktorej nigdy nie załozyłem choc posiadam cały komplet który oczywiscie dorzucam i ktory był orginalnie zamontowany lecz po przekladce nie chciało mi sie juz tego zakładac

Bo po przekładce klimy się nie da ot tak zamontować, za dużo rzeźbienia byłoby.

Cytat:
(spedziłem miesiac w garazu aby zrobic cos z niczego czyli przełozyc kierownice z prawej strony na lewą w samochodzie który nigdy fabrycznie nie wychodził z kierownica po lewej stronie ). (...) samochód jest jak najbardziej sprawny technicznie

Jeśli dzień i noc to może uwierzę, że po miesiącu doprowadził go do stanu sprawnego technicznie. Chyba że pod tym pojęciem pan sprzedawca ma na myśli to, że samochód jeździ, ale na jakiej zasadzie - to pozostaje tajemnicą dla niego.

Cytat:
jesli ktos chce go kupic i nic w niego nie wkładac to uznam to za dewastacje czegos wyjatkowego

Więc po co sprzedaje coś wyjątkowego? Naprawdę mu się znudził? Czy chce się tego czegoś wyjątkowego wyjątkowo szybko pozbyć (cena)?

Cytat:
auto warte swej ceny

Jeśli sprzedaje za 8.800 do negocjacji, to coś jest bardzo nie tak. 4 egzemplarze w PL i tylko tyle? Ciekawe kto się da na to naciąć. Poza tym wrzucił foto samego silnika, a co jest obok? Ciekawe co tam jest wyrzeźbione.

I na litość boską, jak on przyczepił tą tablicę :?:

Andrew - 10-05-2011, 11:10

Tylko zerknąłem na to ogłoszenie, to mogłem powiedzieć to samo co Renata :mrgreen:
Ciarupa i tyle :mrgreen:

[ Dodano: 10-05-2011, 11:23 ]
Zdjęcia ze zloty P.O.C. jakby ktoś był zainteresowany: https://picasaweb.google.com/110759253690717699327/2ZlotPajeroOwnersClubPolskaWJanowieLubelskim#

winnipool - 10-05-2011, 12:10

Trzeba jakieś śniadanie zjeść.
Mario - 10-05-2011, 12:40

Renata jak go w żaden sposób nie polecałem :) tylko mówię, że gdzieś na forum link do niego się pojawił
Seichan - 10-05-2011, 12:43

MaRIo_ napisał/a:
Renata jak go w żaden sposób nie polecałem :) tylko mówię, że gdzieś na forum link do niego się pojawił

Wiem ;) Tylko już to ogłoszenie widziałam i nadal mam na niego nerwa :badgrin:

Mario - 10-05-2011, 12:50

Ale cena przyjemna :mrgreen:

...i chyba tylko ona taka jest w tym aucie ;)

[ Dodano: 10-05-2011, 12:56 ]
O to jedna z wypowiedzi z tego wątku o FTO :)
Jest w dziale eclipse :lol:
karloroso napisał/a:
no w paiatek jade :D
jesli wszystko bedzie to wracam fto :D
odkad mojego colciaka kumpel rozbil to chory chodze doslownie chory ze pojedzic nie moge a na to fto trzeba czekac juz tydzien;/

Seichan - 10-05-2011, 13:01

Chyba się wypowiem w tym temacie....

[ Dodano: 10-05-2011, 13:20 ]
Napisałam co sądzę, a co ;)

Mario - 10-05-2011, 13:38

I może tym uratowałaś przyszłego nabywcę od wyrzucenia pieniędzy w błoto ;)
Seichan - 10-05-2011, 13:42

Chyba nie, ale ostrzegałam ;)
Andrew - 10-05-2011, 13:42

Ale jedzie jednak zobaczyć to, ciekawe co wyjdzie :mrgreen:
Mario - 10-05-2011, 13:50

Ale z tego co czytam to ciężko będzie mu się nastawić negatywnie do niego :lol:
Andrew - 10-05-2011, 13:57

To sobie kupi skarbonkę i tyle :mrgreen:
Mario - 10-05-2011, 13:59

Ale będzie miał FTO 8)

albo eclipse już pewnie sam nie będzie wiedział :twisted:

Andrew - 10-05-2011, 14:00