To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - chyba pora sie spotkac co nie ? __kiedy organizujemy kolejny

Anonymous - 01-08-2010, 07:31

no to jak tam kiedy organizujemy kolejny SPOT :?:
omenek - 01-08-2010, 14:01

cuuube, a kiedy będą zdjęcia z ostatniego?:>

Ja ogólnie jestem za, ale dopiero za 2 tyg, bo teraz smażę się nad morzem:P

Pozdrawiam.

Anonymous - 01-08-2010, 19:01

omenek napisał/a:
a kiedy będą zdjęcia z ostatniego?:>
upsss zapomnialem ...ale wsumie to i tak nie mialem czasu zeby dodac - nawet w weekend :P a teraz jestem na kompie u kobiety i nie mam fotek przy sobie :evil:
ciniak - 14-08-2010, 00:23

cuuube napisał/a:
no to jak tam kiedy organizujemy kolejny SPOT :?:

Może warto byłoby zorganizować jakieś spociki w miastach ościennych naszej stolicy? Znajdą się "odważni"? CUUUBE pisał ostatnio, że jest już nas mała armia. :wink:

kristof - 06-09-2010, 10:54

Miasta ościenne? np które masz na myśli...w sumie osobiście bym był z spotem pod pałacem w Rogalinie albo Kórniku, bądź w innym miejscu gdzie będzie trochę więcej zieleni niż na parkingu na 3 piętrze ;-)
A termin to zaproponowałbym
18 września tak około godziny 17:00...
Miejsce, jako moja propozycja w takim bądź razie będzie Kórnik, albo właśnie Rogalin, zawsze będzie gdzie połazić po zielonych miejscach, bądź niech ktoś zaproponuje coś ciekawego :-) albo standardowo wybierzemy jakiś parking :-)

Anonymous - 06-09-2010, 16:02

w Rogalinie kilka lat temu mojemu szwgrowi zakosili auto :P
kristof - 06-09-2010, 19:27

cuuube napisał/a:
w Rogalinie kilka lat temu mojemu szwgrowi zakosili auto

to my będziemy stać przy naszych ;-) albo zostawimy w nich nasze psy bądź inne zwierzęta obronne...
a tak serio, to chodzi mi o znalezienie jakiejś odskoczni od codziennej szarości Poznania...wiadomo nie wszystkim będzie pasować to co napisałem, ale wydaje mi się że pomysł który podsunął ciniak nie jest zły by zmienić miejsce spotów...a że jestem zwolennikiem zieleni lasów i wolnej przestrzeni to proponuje poza miastem gdzieś, dla mnie Kórnik jest przyjemny, bo obok pałacu jest ładny park..tzn latem ładny teraz pewnie będzie z jego urodą gorzej...
bądź co bądź koniec wywodu..nie zmienia to w końcu faktu że dawno się nie wiedziałem z mitsumaniakami a w końcu mam duuuużo czasu wolnego :-) Więc co robimy jakiś mały zjazd?

OKTA - 13-09-2010, 16:58

Ja jestem za tym Kurnikiem ;D tylko moze zamiast soboty moze niedziela 19 ;)
ciniak - 13-09-2010, 21:14

kristof napisał/a:
Miasta ościenne? np które masz na myśli...

kristofchodzi mi dokładnie o takie jak podałeś, czyli jakiś zameczek w pobliżu czy jeziorko, punkt widokowy lub inny lasek, albo np. parowozownia w Wolsztynie.

Na dzień dzisiejszy pasuje mi i sobota i niedziela.

Kaucz - 13-09-2010, 21:21

Ze względu na moją poprawkę z Ekonomii prosiłbym o termin niedzielny ;d
kub - 14-09-2010, 08:58

Do tego czasu się z Wami nie spotkam, ale dodam tylko, jako stały bywalec Kórnika, że wstęp do tego parku przy zamku jest płatny. :/ Jest za to całkiem spoko promenada wzdłuż jeziora, ale nie jest zbyt długa. A sam park jest ładny i zadbany, to fakt.
ciniak - 16-09-2010, 17:02

Czyli ilu jest chętnych na niedzielę godz. 18-19 ?

A może wcześniejsza godzina?

Kaucz - 16-09-2010, 17:31

Jak niedziela to godzina obojętna dla mnie :)
Dajcie tylko dokładną lokalizację, abym mógł was odszukać :) .

Anonymous - 19-09-2010, 11:52

To jak bedzie, dzisaj już napewno nic z tego:(
carismax - 23-09-2010, 19:29

Moze wybrali bysmy sie 2.10.2010 wieczorkiem na gokarty do kinepolis? Byl by ktos chetny?
:?: