Komputery, RTV, AGD, Komorki - a jakich komóreczek używacie??
PanSascha - 05-06-2014, 23:36
Juiceman napisał/a: | Mam Lumie 925 - i z telefonu tylko korzystam do robienia fotek/sms/dzwonienia xD a aktualizacja tej komórki to parodia tylko przez wifi, nie można podłączyć tej komórki do kompa i zaktualizować jej ;/
|
Miałem Lumie służbową i nie byłem zadowolony interfejs "ery facebooka" do mnie nie przemawiał, szybko się rozładowywała.
Obecnie wróciłem do swojej kochanej wszystko mającej noki e66 która działa nieprzerwanie mimo licznych gleb już chyba pół dekady!
Ani myślę przechodzić na jakiegoś bezklawiszowca.
Żona porzuciła swego Samsunga Galaxy S3 na rzecz noki x3 samsung się kurzy w szafce na leki a onna taka happy była jak ją wybawiłem od niego na święta
radek8622 - 06-06-2014, 14:41
testowałem samsunga galaxy S5 i z całą pewnością nie jest wart tej ceny... głównym problemem jest smużenie wyświetlacza oraz słaba stabilizacja obrazu. Bateria też szału nie robi a jako alternatywę za rozsądne pieniądze z ciut gorszym procesorem ale za to lepszymi elementami które wczesniej wymieniłem jest LG G2
seba314 - 09-06-2014, 11:44
radek8622 napisał/a: | testowałem samsunga galaxy S5 i z całą pewnością nie jest wart tej ceny... głównym problemem jest smużenie wyświetlacza oraz słaba stabilizacja obrazu. Bateria też szału nie robi |
nie stwierdziłem żadnego z tych wymienionych problemów u siebie
Morfi - 09-06-2014, 14:52
Budżetowy Huawei
radek8622 - 09-06-2014, 19:03
seba314, jeśli masz orginalne oprogramowanie i filmiki demo samsunga sprawdź na nich.Jest tam jeden z fimików pokazujący strumienie,wodospady na tak dynamicznych scenach pojawia się to smużenie,problem z odświeżaniem(takie kwadraty) podczas testu 2 egzemplarzy każdy z nich miał ten problem. Czytałem na internecie poza tym że nie tylko ja zauważyłem ten problem.
misjonarz. - 09-06-2014, 21:39
osobiście nie lubię szajsungów, ale to jest czepianie się
radek8622 - 02-09-2014, 18:46
misjonarz., 1700zł cena telefonu dla mnie to nie czepianie tylko nie doróbka.Rozumiem jak był by to telewizor to było by czepianie. Kupiłem LG G2 i nie ma on takich problemów podobnie jak samsung s4 nie ma tak rażących problemów.
misjonarz. - 03-09-2014, 07:53
generalnie mi chodziło o to że ja nie lubię samsungów, i że z mojej strony to jest czepianie się, gdyż są tacy co tylko samsungi.
Poza tym, mojej nokii 808 nie zamieniłbym na żadnego samsunga, czy innego adroida.
A następny fon to będzie
http://jolla.com/jolla/
marcowoj - 03-09-2014, 08:22
Ja używam nokii lumii 625 z Windows phone 8.1 i jestem mega zadowolony.
Cezar - 03-09-2014, 17:33
Sony Xperia M2 lte czy LG G2 mini lte ?
Co polecicie
Anonymous - 03-09-2014, 18:27
Cezar napisał/a: | Sony Xperia M2 lte czy LG G2 mini lte ?
Co polecicie |
Od tygodnia jestem posiadaczam M2, więc co nieco mogę na jego temat napisać.
Niewątpliwą zaletą dla mnie jest szybkość tego smartfona (porównuję do swojego byłego tel. Samsung Galaxy S Advance) Przy otwartych apkach typu FB, Viber Gmail ,Google maps. tel się nie tnie. Bateria trzyma ok 4 dni (bateria jest wbudowana) Wi-Fi ,Bluetooth,NFC działa bez zarzutu.
Teraz wady :
Kiepski aparat. Jak na matrycę 8 mpx zdjęcia są przeciętne
Kiepski głośnik zewnętrzny : przy ustawieniu głośności na max ,po prostu trzeszczy
Tylna obudowa telefonu wykonana z tworzywa łapiącego odciski palców, tak więc ciężko go utrzymać w czystości. ( ja noszę przy sobie szmatkę do czyszczenia okularów i co jakiś czas glancuję telefon)
Tak poza tym tel. jest spoko po aktualizacji Androida na Kit-Kata jest wciąż szybki i stabilny
Tyle ode mnie
Marcino - 04-09-2014, 08:32
Iphone 5S... służbowa zabawka ale jest fajna. Szybko chodzi inetrnet, generalnie łądnie i płynnie działa.
londolut - 04-09-2014, 23:29
Przesiadłem się niedawno na Nexus`a 5 ... telefon burza
jaro5090 - 04-09-2014, 23:51
Jakieś 6 miesięcy temu nabyłem nokię 808.
Plusy to:
1. rewelacyjny aparat foto i kamera HD
2. nawigacja ze wszystkimi mapami za free
3. świetny odtwarzacz muzyki
4. szybki procek
5. brak spamu i reklam jak w Androidzie
Wady to:
1. Brak aplikacji do udostępniania internetu po Wifi. Trzeba kupić program, żeby otrzymać opcję załączenia hasła.
2. Kiepski program do poczty. Brak możliwości podpięcia kilku skrzynek pod jedno okno.
3. Słaba bateria
W sumie spełnia moje oczekiwania w 60%. Gdyby producent rozwiązał dwa pierwsze punkty to nie zamieniłbym go na żaden inny smartfon.
misjonarz. - 05-09-2014, 10:22
mi w 808 klient poczty pasuje. Klik w ikonkę i wszystkie konta mam na widoku. Co do wifi, to ja rzadko udostępniam, a jak już to jakoś nie przeszkadza mi brak hasła.
Fajna żecz w tym telefonie to dobry transmiter fm.
I dodatkowa zaleta, to praktycznie brak wirusów na niego
|
|
|