To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny

Serek - 23-02-2010, 08:40

1. Bycie Modem nie ma dla mnie wymiaru "przyjemności"
2. Bycie Modem regionu nie oznacza, że mam was wyręczać...
3. Pisałem już raz, powtórzę po raz kolejny...jeżeli znacie ciekawe miejsce, dajcie znać, porozmawiajcie z właścicielem terenu, nie chowajcie się za Modem...
4. Co do ankiety, już wystawiam...tylko proszę nie piszcie, że chcecie w najbliższym czasie...komisji sledczej w sprawie ankiet :D

Anonymous - 23-02-2010, 08:47

Ha ha jak mi się to podoba :D tzn. strona organizacyjna u nas na regionalnym, no ale chociaż coś się zaczęło dziać, widać słonce obudziło zaspanych Dolnoślązaków.

BTW: Haba baba :twisted:

apikus - 23-02-2010, 11:53

Ankieta jest tendencyjna :D
Kończy się za 4 dni, więc jak po zakończeniu zorganizować spota? Luty jest krótki. :lol:
I bez ankiety wiadomo, że bedzie to marzec. :twisted: :wink:
Czas na konkrety - miejsce i czas, a potem lista.

Serek - 23-02-2010, 12:40

apikus napisał/a:
Kończy się za 4 dni, więc jak po zakończeniu zorganizować spota? Luty jest krótki

Racja...człek zakręcony to i nie pamięta :(
Tak czy inaczej nie chodzi o czas tylko o ilość głosów. W ciągu najbliższych 48 godzin będziecie wiedzieć ile osób chce mieć spota jeszcze w tym miesiącu a ile osób chciałoby spotkać się w marcu.
Nie mam na razie czasu aby zabrać się za organizację czegokolwiek więc najprawdopodobniej miejscem będzie Hala Orbita.

Anonymous - 23-02-2010, 15:58

Witam,

Nigdy nie byłem na spocie ale mam do odebrania kartę klubową. Może więc ustalmy termin na 14.III ? (w pierwszy weekend nas nie ma). Co robicie na takich spotach ?

Pozdrawiam

drd1812 - 23-02-2010, 20:18

dlamer, ja generalnie podrywam dziewczyny ;) a na poważnie poznajemy się, jeśli się już znamy, to z reguły zajmujemy się zaglądaniem naszym miskom pod maski, rozmawianiem na tematy związane i nie związane z miskami, jak jest sezon grillujemy, jeździmy na kartach (wyprawy na Bielany), czasem gramy w bowling i inne atrakcje. Ci którzy mieszkają w okolicach Wro od czasu do czasu przedłużają spota na miłym melanżu w zaprzyjaźnionej knajpce :D i inne w granicach obowiązującego prawa i zdrowego rozsądku.

Termin ustala większość w demokratycznym, a jakże głosowaniu :) Myślę że z powodów techniczno-organizacyjnych ten spot najprościej będzie zorganizować pod Orbitą :)

bogdan54 - 23-02-2010, 21:01

Witam .

W ankiecie brakuje opcji "lub później " ,ja bym taką wybrał .

Serek - 24-02-2010, 08:37

bogdan54 napisał/a:
W ankiecie brakuje opcji "lub później " ,ja bym taką wybrał

Nie ma bo pojawiły się słowa krytyki, że nic się nie dzieje i ludzie spragnieni są akcji :D a II połowa marca to już odległy termin :wink:

ijama - 24-02-2010, 21:31

Pierwsza połowa marca jest OK.
Może w końcu tym razem uda mi się dotrzeć.

Anonymous - 26-02-2010, 07:13

Ja tez bym sie wybrał na jakiegos spota......
Lechfan - 27-02-2010, 12:18

Może za tydzień tj. 6 albo 7?
Radowan - 27-02-2010, 15:12

Ja zadeklarowałem się, że luty jest ok.
Więc dzisiaj około 17 podjadę zobaczyć czy nikogo przez przypadek nie ma :twisted:
Wiem że powinna być Dorotka z Kucharem.
I GEM i może ktoś jeszcze przyjedzie sprawdzić :)

A tak poważnie, to nie namawiam na oficjalnego spota pod patronatem MM (jakby coś się stało, żeby nie było niczyjej winy), ale jak ktoś ma ochotę to my będziemy właśnie około 17.

apikus - 02-03-2010, 21:07

I dalej nic. Ankieta zakończona, więc pora na konkretny termin. Nie każdy ma możliwość przyjazdu z dnia na dzień.
tucci - 02-03-2010, 22:08

apikus napisał/a:
I dalej nic. Ankieta zakończona, więc pora na konkretny termin. Nie każdy ma możliwość przyjazdu z dnia na dzień.

KOMPLETNIE NIC :doubt:

Anonymous - 02-03-2010, 23:00

ja póki co niestety nie mam czym przyjechać, bo polonezem to wstyd ;)