To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

Anonymous - 06-06-2008, 10:23

...Że byłem dziś w urzędzie miejskim, i tam jest po prostu tragedia, na wszystko trzeba czekać i nic nie można załatwić. Ale co ja będę wam mówił.
Marcin-Krak - 06-06-2008, 13:05

Ja w Tesco widziałem te flagi - koło 6 zeciszy kosztowały.

A poza tym mam już dość nauki ... a sesja dopiero się zaczyna podobno w przyszły poniedziałek :evil:

ruslana81 - 06-06-2008, 13:29

...dzisiaj jest bardzo trudny dzień.... :( :evil: :x i niech już się skończy... :violent1:
cns80 - 06-06-2008, 13:35

ruslana81 napisał/a:
dzisiaj jest bardzo trudny dzień....
oj tak :evil:
arekp - 06-06-2008, 14:19

... Carisma mnie pierwszy raz zawiodla :( W polowie drogi do słupska zakleszczyl sie tylni prawy hamulec i zostalismy zmuszeni do postoju.

Po ochlodzeniu kola i konsultacjach z Krzyzakiem (dziekuje bardzo :) ) ru;szylem w dalsza trase. W miedzyczasie pomocy udzielil mi rowniez Akbi (bardzo dziekuje :) ) i zorganizowal mi namiar na warsztat w okolicy Slupska.

Na szczescie druga czesc trasy z ograniczeniem predkosci pokonalismy bez przeszkod kontrolujac co jakis czas temperature kola.

Mam nadzieje, ze droga powrotna mimo, ze juz z zalozenia dluzsza czasowo z powodu malych predkosci odbedzie sie jutro bez niespodzianek.

Najlepsze jest to, ze moi pasazerowie byli bardzo zaskoczeni tym w jaki sposob pomoc sobie zorganizowalem :D Dziekuje Mitsumaniaki.

Teraz zbieram sie na weselicho, a jutro po poludniu wracamy do rzeczywistosci. Cari ma juz umowiona miejscowke w warsztacie na wtorek.

Anonymous - 06-06-2008, 14:32

arekp napisał/a:
zakleszczyl sie tylni prawy hamulec

Jakaś epidemia? Mi się zakleszczył parę dni temu też prawy tylny :)

Morfi - 06-06-2008, 14:55

Takie Flagi były widziane w Lidlu i Kauflandzie ale sie juz skonczyły przynajmniej u Mnie
siwek - 06-06-2008, 17:18

no i szczęki wymienione :D bałem się o bębny ale są w nawet dobrym stanie :wink:

jeszcze tylko ten nieszczęsny gaz i zawieszenie bo stuka i bedzie super

McDoune - 07-06-2008, 02:04

Teraz sie musze zdrzemnąć a potem gonię do Klagenfurtu :ctf2: :partyman: :fball: :supz:
arekp - 07-06-2008, 07:12

Lothar napisał/a:
arekp napisał/a:
zakleszczyl sie tylni prawy hamulec

Jakaś epidemia? Mi się zakleszczył parę dni temu też prawy tylny :)

Nie bylem pewien wlasnie tylni czy tylny ;-)

Wracajac do tematu ...

... bawilem sie wczoraj swietnie, hotel i restauracja zamkowe w Slupsku sa super (choc hotel lekko w remoncie na parterze). Zaraz wezme sobie prysznic i ide zobaczyc jak wygladaja ci, ktorzy w przeciwienstwie do mnie zapomnieli ze dzis sie rozjezdzamy i wodeczke popijali do poznych godzin nocnych (lub porannych ;-) ).

McDoune - 07-06-2008, 09:28

poziom ekscytacji jest tak wysoki, ze ledwo udało mi się 4 godzinki snu złapać, ale za to znów mi się śniła ta akcja po której z dośrodkowania Krzynówka Ebi strzela germańcom bramkę na 1:0 w 91 min :partyman:
Marcin-Krak - 07-06-2008, 12:39

mieniłem avatar - teraz jest taki poprawny politycznie :P
Mam nadzieję, że będzie długo - tak jak nasza reprezentacja na Euro :D

Anonymous - 07-06-2008, 20:23

Marcin-Krak napisał/a:
mieniłem avatar - teraz jest taki poprawny politycznie :P
Mam nadzieję, że będzie długo - tak jak nasza reprezentacja na Euro :D
U mnie w bloku co drugi balkon tak samo wygląda................. :lol: :lol: :lol: :lol:
LEWY - 07-06-2008, 20:25

...wracając ze starachowic trasą (chyba 10) w miejscowości skurów stala u kogoś na podworku srebrna celeste ale wlascicieli nie bylo bo nikt sie do mnie nie pofatygował
rafq - 07-06-2008, 23:43

Looknąłem na dział Off Topic na samą górę w ramkę "Ważne tematy" a tam "Akcja uzupełniania promili" :) niestety po chwili okazało się że są to profile...

Griever01 napisał/a:
...Że byłem dziś w urzędzie miejskim, i tam jest po prostu tragedia, na wszystko trzeba czekać i nic nie można załatwić. Ale co ja będę wam mówił.

U nas w Lublinie zorganizowali Biura Obsługi Mieszkańców czy jakoś tak, może u Ciebie w mieście też są ? Można w nich załatwić takie same sprawy jak w UM, przynajmniej większość i bardzo niewiele osób wie o ich istnieniu.