Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
Anonymous - 06-06-2008, 10:23
...Że byłem dziś w urzędzie miejskim, i tam jest po prostu tragedia, na wszystko trzeba czekać i nic nie można załatwić. Ale co ja będę wam mówił.
Marcin-Krak - 06-06-2008, 13:05
Ja w Tesco widziałem te flagi - koło 6 zeciszy kosztowały.
A poza tym mam już dość nauki ... a sesja dopiero się zaczyna podobno w przyszły poniedziałek
ruslana81 - 06-06-2008, 13:29
...dzisiaj jest bardzo trudny dzień.... i niech już się skończy...
cns80 - 06-06-2008, 13:35
| ruslana81 napisał/a: | | dzisiaj jest bardzo trudny dzień.... | oj tak
arekp - 06-06-2008, 14:19
... Carisma mnie pierwszy raz zawiodla W polowie drogi do słupska zakleszczyl sie tylni prawy hamulec i zostalismy zmuszeni do postoju.
Po ochlodzeniu kola i konsultacjach z Krzyzakiem (dziekuje bardzo ) ru;szylem w dalsza trase. W miedzyczasie pomocy udzielil mi rowniez Akbi (bardzo dziekuje ) i zorganizowal mi namiar na warsztat w okolicy Slupska.
Na szczescie druga czesc trasy z ograniczeniem predkosci pokonalismy bez przeszkod kontrolujac co jakis czas temperature kola.
Mam nadzieje, ze droga powrotna mimo, ze juz z zalozenia dluzsza czasowo z powodu malych predkosci odbedzie sie jutro bez niespodzianek.
Najlepsze jest to, ze moi pasazerowie byli bardzo zaskoczeni tym w jaki sposob pomoc sobie zorganizowalem Dziekuje Mitsumaniaki.
Teraz zbieram sie na weselicho, a jutro po poludniu wracamy do rzeczywistosci. Cari ma juz umowiona miejscowke w warsztacie na wtorek.
Anonymous - 06-06-2008, 14:32
| arekp napisał/a: | | zakleszczyl sie tylni prawy hamulec |
Jakaś epidemia? Mi się zakleszczył parę dni temu też prawy tylny
Morfi - 06-06-2008, 14:55
Takie Flagi były widziane w Lidlu i Kauflandzie ale sie juz skonczyły przynajmniej u Mnie
siwek - 06-06-2008, 17:18
no i szczęki wymienione bałem się o bębny ale są w nawet dobrym stanie
jeszcze tylko ten nieszczęsny gaz i zawieszenie bo stuka i bedzie super
McDoune - 07-06-2008, 02:04
Teraz sie musze zdrzemnąć a potem gonię do Klagenfurtu
arekp - 07-06-2008, 07:12
| Lothar napisał/a: | | arekp napisał/a: | | zakleszczyl sie tylni prawy hamulec |
Jakaś epidemia? Mi się zakleszczył parę dni temu też prawy tylny |
Nie bylem pewien wlasnie tylni czy tylny
Wracajac do tematu ...
... bawilem sie wczoraj swietnie, hotel i restauracja zamkowe w Slupsku sa super (choc hotel lekko w remoncie na parterze). Zaraz wezme sobie prysznic i ide zobaczyc jak wygladaja ci, ktorzy w przeciwienstwie do mnie zapomnieli ze dzis sie rozjezdzamy i wodeczke popijali do poznych godzin nocnych (lub porannych ).
McDoune - 07-06-2008, 09:28
poziom ekscytacji jest tak wysoki, ze ledwo udało mi się 4 godzinki snu złapać, ale za to znów mi się śniła ta akcja po której z dośrodkowania Krzynówka Ebi strzela germańcom bramkę na 1:0 w 91 min
Marcin-Krak - 07-06-2008, 12:39
mieniłem avatar - teraz jest taki poprawny politycznie
Mam nadzieję, że będzie długo - tak jak nasza reprezentacja na Euro
Anonymous - 07-06-2008, 20:23
| Marcin-Krak napisał/a: | mieniłem avatar - teraz jest taki poprawny politycznie
Mam nadzieję, że będzie długo - tak jak nasza reprezentacja na Euro | U mnie w bloku co drugi balkon tak samo wygląda.................
LEWY - 07-06-2008, 20:25
...wracając ze starachowic trasą (chyba 10) w miejscowości skurów stala u kogoś na podworku srebrna celeste ale wlascicieli nie bylo bo nikt sie do mnie nie pofatygował
rafq - 07-06-2008, 23:43
Looknąłem na dział Off Topic na samą górę w ramkę "Ważne tematy" a tam "Akcja uzupełniania promili" niestety po chwili okazało się że są to profile...
| Griever01 napisał/a: | | ...Że byłem dziś w urzędzie miejskim, i tam jest po prostu tragedia, na wszystko trzeba czekać i nic nie można załatwić. Ale co ja będę wam mówił. |
U nas w Lublinie zorganizowali Biura Obsługi Mieszkańców czy jakoś tak, może u Ciebie w mieście też są ? Można w nich załatwić takie same sprawy jak w UM, przynajmniej większość i bardzo niewiele osób wie o ich istnieniu.
|
|
|