To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galant V6 Juiceman'a

Juiceman - 28-12-2012, 16:07

No i ręczny już zaczął lepiej wyglądać ;-) :

W lecie odnowię trochę skórę :twisted:

sveno - 28-12-2012, 16:32

ja też u siebie zamontowałem dzisiaj taki ręczny :) Ty widzę masz fotel podniesiony na maksa i nie widać tego wcięcia :) u mnie jest opuszczony ile się da i musiałem poradzić sobie inaczej :) zdjęcia jak wrócę z pracy.
Juiceman - 28-12-2012, 18:09

Później pokombinuje co by do krawcowej dać ang. wersje na wzór i zrobić europejską stronę ;-)
Sunderland86 - 28-12-2012, 22:24

Też mam ręczny z angola i nie widać wcięcia :mrgreen:

Juiceman wymieniałeś przycisk ręcznego? Jeśli tak to zdradź jak ;)

Juiceman - 28-12-2012, 22:44

odkręcasz go, przycisk jest na gwincie ;-) weź jakiś kombinerki i przekręć bo po tych nastu latach to plastik sie "skleił" i ciężko jest odkręcić to palcami ( u mnie nie możliwe) xD
mlodam - 05-01-2013, 09:48

dobra tez sie na konserwacje zaczne zbierac bo efekt super.Musze obadac sytuacje tutaj co gdzie i jak aby lipy mi nie zrobili ...
Juiceman - 05-01-2013, 10:01

jedź do Festung Breslau :mrgreen: na konserwę :wink:
Juiceman - 15-01-2013, 19:48

Nie myślałem że to napiszę ale Galant niestety idzie na sprzedaż :?
myślałem że się uchowa w rodzince. Powodem sprzedaży jest zakup innego auto. (pochwale się w odpowiednim czasie jak tylko go odbiorę). Także temat można zamknąć.

Jeszcze krótkie podsumowanie przez te ponad cztery lata użytkowania czyli trochę cyferek i nie tylko.

Od dnia zakupu 2008.10.1:

- Przejechałem miśkiem na dzień obecny prawię 60kkm ( 58 908km) z czego 54 000km na gazie.
- Misiek ma przejechane od nowości 253 378km (mimo że zegary HC pokazują zaledwie 139300 km).
- W Miśku przerobiłem wszystkie rodzaje hamulców xD (prócz dwutłoczkowych) I stwierdzam że tarcze 256mm to tylko spowalniacz, a na 276mm teraz to auto hamuje
- Jedynie czego żałuje to to że nie zdążyłem wstawić reperaturek i całego pomalować, może przyszły właściciel podejmie się tego wyzwania aby doprowadzić go do igiełki przynajmniej jeśli chodzi o stan wizualny bo mechanicznie się nie napracuje) xD

I w sumie to tyle co by dalszy wywód nie zabrzmiał jak ogłoszenie w nieodpowiednim dziale.