Szczególnie jak ma się doczynienia z niektórymi budowlańcami, po kontakcie z którymi wydaje mi sie że wiem więcej o budowaniu niż niejedni z nich...
Chciałeś "tanio" to się teraz użeraj Kaucz - 14-07-2011, 12:34 Dostałem akredytację prasową na IV rundę SDC w Kołobrzegu Yeah ! ^_^Marcin-Krak - 14-07-2011, 14:42 Nie rozumiem logiki (bo nie chcę napisać debilizmu) ludzi odnośnie obsługi klimatyzacji.
Cytuję:
Kod:
Skoro w zimie ustawiam ogrzewanie na 20 stopni, to klima musi być na 18 skoro ma chłodzić
No comment.
Oczywiście "specjaliści" monterzy nawiew zrobili tak, że wszystko leci na mnie
Ciekawe czy jutro przyjdę do pracy czy do przychodni po L4 jacek11 - 14-07-2011, 16:32
Marcin-Krak napisał/a:
Nie rozumiem logiki (bo nie chcę napisać debilizmu) ludzi odnośnie obsługi klimatyzacji.
Cytuję:
Kod:
Skoro w zimie ustawiam ogrzewanie na 20 stopni, to klima musi być na 18 skoro ma chłodzić
super siwek - 14-07-2011, 18:34
cns80 napisał/a:
siwek napisał/a:
Szczególnie jak ma się doczynienia z niektórymi budowlańcami, po kontakcie z którymi wydaje mi sie że wiem więcej o budowaniu niż niejedni z nich...
Chciałeś "tanio" to się teraz użeraj
Nie było aż tak tanio
Ci moi to jeszcze jacyś znośni byli bo jak chcieli głupotę zrobić to jak się ich do pionu doprowadziło to później przez dłuższy czas robili prawidłowo misjonarz. - 14-07-2011, 19:57 moich pierwszych fachowców od tynku wyrzuciliśmy po tygodniu - wszystko spaprane, ściany krzywe że aż po oczach biło (twierdzili że jest ok)
drudzy zrobili mi to dobrze ale... co ja się z nimi naszarpałem tak pili.
i wyszło na to że sam musiałem się nauczyć tynkowania i ostatni kawałek ( w miejscu gdzie nie będzie normalnie tego widać) sam to zrobiłemrobertdg - 14-07-2011, 21:48
misjonarz. napisał/a:
wyszło na to że sam musiałem się nauczyć tynkowania i ostatni kawałek ( w miejscu gdzie nie będzie normalnie tego widać) sam to zrobiłem
bynajmniej nie masz się czego wstydzić Anonymous - 14-07-2011, 21:55 Aj Rysiu... Te Wasze przygody są wręcz niewiarygodne... sieegurd - 14-07-2011, 22:20 ...że nastał czas zmian, raczej na gorsze Za często nie będę z Wami bawił, bo nie będę miał czasu gulgulq - 15-07-2011, 08:34 że na słońcu naukowcy odkryli coś nowego, tzw. ciemne fajerwerki