To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja

tomusn - 12-07-2013, 13:12

Morfi napisał/a:
A jaki miał byc jak większośc osób, ktore chciały pomagać sie wycofały
po nazwiskach, bo nie ogarniam tematu
mjsystem - 12-07-2013, 15:05

tomusn napisał/a:

Morfi napisał/a:
A jaki miał byc jak większośc osób, ktore chciały pomagać sie wycofały
po nazwiskach, bo nie ogarniam tematu

Nie dyskutujemy tylko wpisujemy się tu:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=81025
:wink:

Seichan - 16-07-2013, 16:36

Czy będzie możliwość zakupu podczas zlotu np.naklejek lub ramek klubowych?
mjsystem - 16-07-2013, 16:39

Seichan napisał/a:
Czy będzie możliwość zakupu podczas zlotu np.naklejek lub ramek klubowych?

Firebee ma mi przysłać paczkę, mam nadzieję, że tak. Jeszcze dziś to potwierdzę :wink:

[ Dodano: 16-07-2013, 16:42 ]
Potwierdzone, tak :)

Seichan - 16-07-2013, 20:11

Super :)
sveno - 16-07-2013, 21:59

Morfi napisał/a:
A jaki miał byc jak większośc osób, ktore chciały pomagać sie wycofały i został praktycznie tylko Sławek i Tomek.
no niestety, nie zawsze wszystko idzie po naszej mysli. Życie to taka "kobieta lekkich obyczajów" która potrafi skopać tyłek...
KucharZ - 18-07-2013, 20:15

Nie wiem czy była podawana taka informacja, ale napiszę.

Patrzyłem z ciekawości rozgrywki naszej ekstraklasy i w piątek 2 sierpnia jest mecz Cracovii z Ruchem Chorzów o godz 18.00. Oczywiście w Krakowie. Także jak ktoś będzie się w tych godzinach wybierał na zlot, niech zweryfikuje trasę dojazdu, aby gdzieś nie utknąć.

Tomek - 18-07-2013, 20:22

KucharZ napisał/a:

Patrzyłem z ciekawości rozgrywki naszej ekstraklasy i w piątek 2 sierpnia jest mecz Cracovii z Ruchem Chorzów o godz 18.00. Oczywiście w Krakowie. Także jak ktoś będzie się w tych godzinach wybierał na zlot, niech zweryfikuje trasę dojazdu, aby gdzieś nie utknąć.

Cracovia nam nie zagraża ani w tym, ani w żadnym innym aspekcie
jedynie jakby ktoś jechał od strony Wieliczki, czyli od Tarnowa, Rzeszowa, etc.
to może napotkać na jakiś mały korek przy hotelu Cracovia,
ale na mecze chodzi bardzo mało ludzi (porównując do Wisły), więc to nie jest żaden problem

KucharZ - 18-07-2013, 20:28

tomek84 napisał/a:
KucharZ napisał/a:

Cracovia nam nie zagraża ani w tym, ani w żadnym innym aspekcie
jedynie jakby ktoś jechał od strony Wieliczki, czyli od Tarnowa, Rzeszowa, etc.
to może napotkać na jakiś mały korek przy hotelu Cracovia,
ale na mecze chodzi bardzo mało ludzi (porównując do Wisły), więc to nie jest żaden problem

Ja miałem na myśli tylko możliwe trudności w dojeździe :) A skoro jest tak jak napisałeś to dobrze.

Tomek - 19-07-2013, 09:41

KucharZ napisał/a:

Ja miałem na myśli tylko możliwe trudności w dojeździe :) A skoro jest tak jak napisałeś to dobrze.

tak, tak
wiem

Jassmina - 20-07-2013, 20:28

Gniecie mnie pomysł, to się go tu pozbędę:

Mówmy sobie "cześć" na Zlocie.
I nie myślę tu tylko o osobach , które znamy z widzenia, z poprzednich Zlotów.
Mówmy wszystkim "cześć". To nic nie kosztuje. Idziesz na przeciwko kogoś komu dynda zlotowy identyfikator, nie znasz go, pierwszy raz gościa na oczy widzisz...No i co z tego! Nie odwracaj głowy, nie mijaj w milczeniu, nie udawaj , że piszesz sms-a tylko powiedz "cześć" :) przecież wszyscy jesteśmy tam w jednym i tym samym celu i nawet jeśli się nie znamy to fajnie na siebie jakoś zareagować nie? :) Zwłaszcza jeśli jest to nowy ludek, pierwszy raz na Zlocie, to zrobi mu się zarąbiście miło!

Ja tak będę robić, więc jeśli podejdzie do Ciebie małe, brzydkie, niewyspane i powie "cześć" - to będę ja :)

edit by tomek84: pozwoliłem sobie zmanipulować kolorem i wielkością czcionki, coby było bardziej widoczne

vendetta - 21-07-2013, 01:28

Jassmina napisał/a:
[Ja tak będę robić, więc jeśli podejdzie do Ciebie małe, brzydkie, niewyspane i powie "cześć" - to będę ja :)

małe, piękne, wyuZOMBAne :) To będzie Ona :)
super pomysł jest to :)

JCH - 21-07-2013, 02:05

Cześć :)
:thumbleft:

mjsystem - 21-07-2013, 07:56

Jassmina napisał/a:
Zwłaszcza jeśli jest to nowy ludek, pierwszy raz na Zlocie, to zrobi mu się zarąbiście miło!

Ogólnie wspaniały pomysł. Mam nadzieję, że zlotowicze zajrzą do encyklopedii i zapoznają się z tym SŁOWEM :mrgreen:
To idealna droga do wzajemnego szacunku i sympatycznie spędzonego czasu. :!:

Misiek :) - 21-07-2013, 10:00

Dobry pomysl
W zeszlym roku w takiej sytuacji byl gosc z wegier. Wystarczylo kilka zdań żeby chłopak zupełnie sam w obcym miejscu, obcym kraju poczuł się lepiej.