To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Polarny ninja

rosomak1983 - 31-07-2010, 16:32

Zamontowałem dzis jeden fotel recaro na próbe :D

Sa genialne swietnie sie w nich siedzi wygladaja extra moim zdraniem, no i niezle komponuja sie z szarym wnetrzem jakby troche go ożywiajac... Wyprubuje wygode na dłuzeszej trasie i montuje fotel pasazera. Jedyna wada gorzej sie obrócic przy cofaniu ale mysle ze sie przyzwyczaje.
A tutaj fotka kompa chyba inny niz w GTI nie ???? Moze tutaj jest roznica w tych 5 koniach...

oraz czesc gratow jest tego sporo :D :D :D

stary alfer - 31-07-2010, 16:48

rosomak1983 napisał/a:
Zamontowałem dzis jeden fotel recaro na próbe :D

Fajnie wygląda.
rosomak1983 napisał/a:
Jedyna wada gorzej sie obrócic przy cofaniu ale mysle ze sie przyzwyczaje.

Lusterka, lusterka. lusterka ;)

kafar87 - 31-07-2010, 17:40

Oj takich krzeseł to tylko pozazdrościć :D
mkm - 31-07-2010, 21:36

rosomak1983, teraz obowiazkowo musisz szukac czarnych plastikow, a jak masz szare "zdublowane" to malowac.
Fotele sa piekne.

idas - 31-07-2010, 22:17

rosomak1983 napisał/a:
Jedyna wada gorzej sie obrócic przy cofaniu ale mysle ze sie przyzwyczaje.

A po co masz lusterka?:P Naucz się z nich korzystać bo jak wsiądziesz w dostawczaka to nie będziesz umiał cofać:)

pyjte - 01-08-2010, 10:19

rosomak1983 napisał/a:
Zamontowałem dzis jeden fotel recaro na próbe

Fajne fikoły :D Też bym takie przytulił bo te fotele z GTI to porażka.

Widzę, że się przekonałeś do 4g93 choc ostatnio psy wieszałeś na tym silniku :P
Mam nadzieję, że nie będziesz truł silnika "podtlenkiem LPG", one tego bardzo nie lubią 8)

rosomak1983 - 01-08-2010, 13:27

mkm napisał/a:
rosomak1983, teraz obowiazkowo musisz szukac czarnych plastikow, a jak masz szare "zdublowane" to malowac.

wiem ze byłoby piekniej ale narazie mam sporo zabawy wiec nudzic sie nie bede :P
Zreszta tak jak jest wyglada mega :D
idas napisał/a:
A po co masz lusterka?:P Naucz się z nich korzystać bo jak wsiądziesz w dostawczaka to nie będziesz umiał cofać:)

skad wiesz ze nie umiem, po prostu patrzac w tył mam obraz z trzech lusterek naraz i wykonam manewr znacznie szybciej...
pyjte napisał/a:
Widzę, że się przekonałeś do 4g93 choc ostatnio psy wieszałeś na tym silniku

oj czy sie przekonalem to sie okaze... :P Wady sa , drogi rozrzad i głupie popychacze... Oczywiscie oczywiste zalety równiez :twisted:
pyjte napisał/a:
Mam nadzieję, że nie będziesz truł silnika "podtlenkiem LPG", one tego bardzo nie lubią

narazie napewno nie !!!

idas - 01-08-2010, 14:10

rosomak1983 napisał/a:
po prostu patrzac w tył mam obraz z trzech lusterek naraz i wykonam manewr znacznie szybciej...

Nie powiedziałbym:P Prędzej tylko z jednego-środkowego. Prosta droga do zarysowania czyjegoś samochodu na parkingu:] No ale to przecież żarcik był:]

rosomak1983 - 01-08-2010, 14:53

idas, mi jest lepiej przez ramie, cofam robie manewry szybko i ani lancerem ani legenda nie zahaczyłem jeszcze :P :P :P A co do widocznosci to widze tez to czego nie widac w zadnym ,tak mi sie wydaje.
Kleju - 01-08-2010, 15:23

mkm napisał/a:
a jak masz szare "zdublowane" to malowac.

Proponuję pomalować :D Oczywiście specjalną farbą :)

rosomak1983 - 01-08-2010, 15:30

Kleju, ile Cie wyszlo pomalowanie deski plus tunelu u mnie dochadza boczki jeszcze :P :P :P
Kleju - 01-08-2010, 15:43

rosomak1983 napisał/a:
Kleju, ile Cie wyszlo pomalowanie deski plus tunelu u mnie dochadza boczki jeszcze :P :P :P

Spokojnie w 3 puszkach farby się zamkniesz. A to koszt zależnie skąd i gdzie będziesz je kupował, ale tak średnio 150-200zł za 3 puszki. A efekt przerośnie Twoje oczekiwania :)

Ja teraz malowałem ten mini podłokietnik z glxi na czarno. Jak go przykręciłem do oryginalnego tunelu z cyborga, absolutnie żadnej różnicy nie widać. Idealnie zgrane kolory. Cyknę fotę dla porównania w najbliższym czasie.

rosomak1983 - 01-08-2010, 15:48

Kleju, jak u Ciebie sie utrzyma to pomysle nad tym :wink: Zdublowane elementy mam...
rosomak1983 - 01-08-2010, 18:10

Acha mam pytanie moge juz przełożyc amorki z GTi ??? tj amorek plus sprezyna podejdzie na piaste z 1.6 ??? Wiem ze np sprezyny sa inne...
kartomaniak gti - 01-08-2010, 22:00

powinien podejść