Nasze Miśki - Mitsubishi Colt Mirage Cyborg-R
bonsao - 07-02-2015, 21:56
Dzięki Kleju trochę mi to rozjaśniło.
Kleju - 08-11-2015, 21:30
Haj ewrybady
Są tutaj jeszcze jakieś colty CA? (Mkm - Ciebie to pytanie nie dotyczy, dzikusie )
Jak już napisałem, to coś uaktualnie
Z nowości sprzedałem swoje felgi Blitz, pojechały do Olkusza, będą jeździć w hondzie
Szukam teraz dla siebie europejskich felg oz superlegerra, ats dtc, sparco assetto gara a co Mam jakieś 4 miesiące na poszukiwanie Więc jakby coś, ktoś, gdzieś słyszał to proszę o info
Wracając do tematu, zderzaki pościągane to było można się pobawić w odświeżanie, nowa konserwacja, ocena podwozia Wszystko ok
Wywaliłem listwy:
Później wymieniłem sobie tarcze i klocki hamulcowe, z tyłu wjechałam oem zestaw:
przód tarcze mikody + klocek galfer sport. Tak wiem mikoda... Jeszcze nawiercana i nacinana No cóż pod ten zestaw bez przeróbek pasują tarcze z mini. Jest tylko jeden myk, że gniazdo pod szpilki w tarczach mitsu to 12,5mm a w mini ponad 16mm... Hmmm. Więc wolałem żeby firma z Częstochowy zrobiła mi tarcze pod moje wymiary. Jak się spiszą, zobaczymy. Gładkie poprzednie tarcze nadawały się już do przetoczenia, poza tym też miały nawiercane otwory pod inny rozstaw, do tego inną średnicę otw centr. więc szukałem nowych.
Zima idzie to i węgiel się pojawił i otworek
A na dzień dzisiejszy auto wygląda ło tak
Ziemba. - 08-11-2015, 21:39
Piękna sztuka
mkm - 08-11-2015, 21:39
Haj Glu!
Dobry ten węgielek
Dziurka taka sobie - czuć poprawe czy to na razie sama dziurka?
tresorex - 08-11-2015, 21:54
Niestety CA coraz mniej Tych co nie zjadła rdza to zostały zajechane i zostały pojedyńcze sztuki... Następne do odstrzału CJ
A borg jak zawsze świetny
bonsao - 08-11-2015, 22:00
Fajnie że się coś robisz przy colcie bo już się martwiłem o niego bo kiedyś ci chodziły chore pomysły sprzedaży tej perełki.Pozdrawiam
Kleju - 08-11-2015, 23:55
Ziemba. napisał/a: | Piękna sztuka |
Dzięki
mkm napisał/a: | Dobry ten węgielek |
Chyba też progi się proszą w węgiel, jak się patrzy na auto z boku?
mkm napisał/a: | Dziurka taka sobie - czuć poprawe czy to na razie sama dziurka? |
Nie testowałem jeszcze, w sumie nawet nie wiem jak to przetestować Okaże się pewnie latem na jakimś torze Chociaż korci mnie teraz żeby wywalić tube i dać CAI w zderzak, miejsce jest.
tresorex napisał/a: | Niestety CA coraz mniej Tych co nie zjadła rdza to zostały zajechane i zostały pojedyńcze sztuki... Następne do odstrzału CJ |
Dokładnie, ostatnio się załamałem jak wszedłem na popularny portal aukcyjny... a tam 3 CA0...
bonsao napisał/a: | ...bo już się martwiłem o niego bo kiedyś ci chodziły chore pomysły sprzedaży... |
Już się wyleczyłem
Fragu - 09-11-2015, 07:01
Ależ to to piękne jest
Hugo - 09-11-2015, 07:20
Jaką średnicę mają tylne tarcze w tym modelu?
Kleju - 09-11-2015, 12:14
Fragu napisał/a: | Ależ to to piękne jest |
Hugo napisał/a: | Jaką średnicę mają tylne tarcze w tym modelu? |
Tak samo jak w GTI - 256mm.
booohal - 09-11-2015, 13:40
Galfery też wziąłeś w promo?
Fajny dzik, nie ma co. Chociaż amber jakoś mi się tu nie widzi.
Tak, tak, wiem jotdeem
Kleju - 09-11-2015, 18:08
booohal napisał/a: | Galfery też wziąłeś w promo? |
Tak, szukałem jakiś sensownych klocków, żebym mógł w spokoju dojechać na tor (bez dogrzewania) i później trochę pośmigać na torze Kumpel polecał klocki hawk, ale cena prawie razy 3. Więc przetestuję te galfery.
booohal napisał/a: | Fajny dzik, nie ma co. Chociaż amber jakoś mi się tu nie widzi.
Tak, tak, wiem jotdeem |
Miałem też bez amberów, zdjęcia na wcześniejszej stronie, ale jakoś tak brakowało mi ich
booohal - 09-11-2015, 20:54
Kleju napisał/a: | Tak, szukałem jakiś sensownych klocków |
Ja w Galu jestem bardzo zadowolony także do lżejszego Colta powinny być super.
mkm - 10-11-2015, 11:23
Kleju napisał/a: | Chyba też progi się proszą w węgiel, jak się patrzy na auto z boku? |
Oczywista oczywistość
Jeszcze można pokusić się o wyrzeźbienie "ramki" na rejestrację przechodzącą w mocowanie przeciwmgłowego
rufuz - 11-11-2015, 17:57
a obrotomierz w cyborgu masz chyba do 10tys ? sama slodycz,
|
|
|