To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

Efa! - 28-10-2010, 17:33

Morfi, kciuki zaciśnięte!
j-rules - 28-10-2010, 17:56

bo paczki najlepiej nadawac na poczcie w punktach mniejszych. Za kazdym razem gdy nadawalem z duzego, rejonowego punktu pocztowego, przesylka sie ciagnela tydzien. Z malego punktu gdzie tylko sie nadaje - na drugi dzien bywają u adresatów. Max pojutrze. to serio działa!
siwek - 28-10-2010, 19:14

...że jestem zadowolony bo od listopada przez 3 miesiące będę wyrabiał nadgodziny :mrgreen:

A że w domu dzieci nie płaczą, żona później kończy prace więc jest ok. Nie szkoda czasu :wink:

Jackie - 28-10-2010, 21:26

pamar napisał/a:
oraz spedycję: http://www.dpd.com.pl/index.asp

[PR mode on]
W imieniu DPD (no... w zasadzie tylko dwóch oddziałów ale poczułem się jak normalnie właściciel całej sieci :D ) dziękuję i zapewniam, że dokładamy starań (kasy...niestety) żeby nasze usługi były jak najlepsze.
[PR mode off]
:D 8)
....że dziś sprzedaliśmy 41 auto w tym miesiącu i nie mam pomysłu jak je wydać klientom bo przygotowalnia robi bokami.
....że nadal dręczy nas jakieś wstrętne choróbsko, które nie chciało ustąpić nawet po 10 dniach antybiotyku.
....że stanowczo wymagam urlopu, bo jestem chory, pracuję do późna i rzygam ze stresu po powrocie do domu
....że jak widzę, jak nadchodzi zima to mnie szlag trafia
....że nie komentujecie bloga i nie wiem dlaczego?
....że pies zaczął mocno kuleć i nie wiem dlaczego a nie mam nikogo kto by bydlę do weta mógł w tym tygodniu zawieźć
....że jestem bardzo zmęczony i potrzebuję kontaktu z ludźmi nie zaczynającego się od: dzień dobry, w czym mogę pomóc?....

Niech mnie ktoś przytuli.....
;)
Pozdrawiam

Juiceman - 28-10-2010, 21:53

Że (Z)Dolny Śląsk się obudził i twardo zaczyna licytować flagę, aby wspomóc Kordiana co bardzo cieszy; )

Jackie Graty 41 aut to sporo ;) , co do pomocy przy psie to na pewno jest pod ręką kilku MitsuManiaków w tamtym rejonie ;)

Podaj numer do siebie do roboty, to myślę, że będziesz miał sporo telefonów od ludzików z Forum ;) a do przytulenia ktoś się znajdzie, ja facetów nie tule :P

a tak w ogóle że:

Gal ma już zimowe buciki, że mam ciut i jeszcze więcej drewna do pocięcia później porąbania i brak czasu xD

koszmarek - 28-10-2010, 22:00

Jackie napisał/a:
....że nie komentujecie bloga i nie wiem dlaczego?

mojego też nie ;) a czyta kilka osób :D

Jackie napisał/a:

Niech mnie ktoś przytuli.....

*ścisku gniotu*!!! :)

jacek11 - 28-10-2010, 22:08

Jackie, głowa do góry.będzie dobrze :)
Marcin-Krak - 28-10-2010, 22:28

Jackie napisał/a:
.że nie komentujecie bloga i nie wiem dlaczego?

Nieśmiały jestem :wink:

Że po całym dniu szkolenia bhp jutro, to mi się nie będzie chciało pracować ;)

I nie życzę nikomu żeby pierwszej pomocy miała udzielać babka, która nas niby miała tego nauczyć. Więcej krzywdy mogłaby narobić niż pomóc - szok :roll: :evil:

[ Dodano: 28-10-2010, 22:29 ]
koszmarek napisał/a:
mojego też nie ;) a czyta kilka osób :D

Podaj namiary na niego :P

Hubeeert - 28-10-2010, 23:21

Jackie napisał/a:
że jestem bardzo zmęczony i potrzebuję kontaktu z ludźmi nie zaczynającego się od: dzień dobry, w czym mogę pomóc?....
sorry mam to samo + układam budżet na przyszły rok na założeniach których nie dostałem więc wróżę ze szklanej kuli...
Uwex - 29-10-2010, 08:35

Jackie - życie jest dla twardzieli , a niektóre sprawy są po za naszą kontrolą , więc nic tylko się dobrze napić . :lol: a może to i pomoże na niektóre "dolegliwości" z Twojej listy ? życzę zdrowia ( psu też - jemu raczej nie polewaj ) :)
Aga - 29-10-2010, 09:33

Uwex napisał/a:
Jackie - życie jest dla twardzieli , a niektóre sprawy są po za naszą kontrolą

trafne spostrzeżenie!
ja już dawno zauważyłam, że użalanie się nad sobą do niczego dobrego nie prowadzi
poza tym, ze ludzie potem postrzegają człowieka jako mięczaka i wykorzystują

Marcino - 29-10-2010, 09:33

.. że do 2.30 w nocy walczyłem z moim Galantem, a zaczeło sie wieczorem po pracy całkiem niepozornie zmiana kół na zimowe. Jak ja lubie sam to robić, bo przy okazji znalazłem ze zatarł mi się mechnizm recznego w prawym tylnym kole. Szczęki są tak zjechane ze odpada już okładzina na koncach a cały mechniz sie blokwał z wyjatkiem śruby regilacyjnej która nasmarmowana 13 lat temu w Japoni kręci sie w paluszkach.
Może mi spalenie spadnie.. heheh .
Póżniej było drugie tylne koło profilaktycznie, pozniej pojawił sie wyciek oleju z tylnej pokrywy głowicy - dociagnałem śruby i mam nedzieje ze bedzie już ok.
..i ze muszę teraz trochę czasu z galantem spędzić a nie tylko jeździć... i wozić materiały na budowe..:P

Aga - 29-10-2010, 09:34

Jackie napisał/a:

....że dziś sprzedaliśmy 41 auto w tym miesiącu i nie mam pomysłu jak je wydać klientom bo przygotowalnia robi bokami.

zatrudnij więcej pracowników
nie należy oszczędzać na zadowoleniu klientów!

Jackie - 29-10-2010, 10:00

Aga napisał/a:
zatrudnij więcej pracowników

I co? Mam ich w styczniu zwalniać? Przecież jak skończą się "kratkowozy" sprzedaż padnie na pysk. To by było nie OK a chwilowe umowy o dzieło nie wchodzą w grę z uwagi na przepisy importerów. Na razie płacę chłopakom gigantyczne nadgodziny ale nie wiem jak długo dadzą radę pociągnąć ;)
Aga napisał/a:
nie należy oszczędzać na zadowoleniu klientów!

Uhu, powiało dydaktycznym smrodkiem :D

I nie sika się pod wiatr a także nie wsadza ręki w pracującą tokarkę ;) Takie mądrości znam od kiedy zacząłem pracować ;) Nihil novi.
Uwex napisał/a:
więc nic tylko się dobrze napić

Takie są plany na najbliższy sobotni wieczór ;)
Pozdrawiam

Seichan - 29-10-2010, 10:06

... że koncert był super :mrgreen: Jassmina - udanego jutrzejszego koncertu :mrgreen:
A teraz będę odsypiać ;)