To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Jak wino...

sveno - 26-07-2012, 19:18

wczoraj kupiłem to K2 AKRA, jest dużo lepszy od Plaka "czysty silnik" ale do działania z opisu na butelce dużo mu brakuje, tak czy inaczej jest godny polecenia, no i tańszy niż plak.

Po zdjęciu grila trochę się przeraziłem, miałem poważne obawy, że Rekin miał wymieniane i malowane przednie wzmocnienie, już myślałem trudno, podłużnice całe, więc to była pewnie niegroźna przygoda, ale coś mnie tknęło.

Moje obawy budził czarny "lakier" w środkowej części wzmocnienia (pod grillem) wydawało się, że tylko górny pas jest pomalowany a dalej pozostał czarny mat, jak w zielonym owalu, ruszyłem ten "lakier" paznokciem i pod spodem jest bordo lakier :) (jak w czerwonym owalu" :)

Ma ktoś na zbyciu spinki do mocowania grilla? brakuje mi chyba 3 :)

Owczar - 26-07-2012, 22:14

Klosze już swój przebieg mają ;) Moje halogeny wyglądają identycznie :)
Torp12 - 26-07-2012, 22:19

Owczar napisał/a:
Moje halogeny wyglądają identycznie :)

Owczar to Ty tam masz jeszcze halogeny??!! :shock: :shock: :P

Owczar - 26-07-2012, 22:23

No ba i w następny weekend zaczną działać :mrgreen:
Torp12 - 26-07-2012, 22:53

Owczar napisał/a:
No ba i w następny weekend zaczną działać :mrgreen:

Przeciez swiatlo z zarowki sie przez klosze nie przebije :P

sveno - 26-07-2012, 23:31

Owczar, co Ty chcesz od tych kloszy? Na zdjęciu widać, że są brudne i tyle :) ale taka pogoda...
Owczar - 26-07-2012, 23:35

Może na zdjęciu tak wyszło, ale wyglądają jakby miały mikroodpryski, takie jakie powstają podczas normalnego użytkowania auta :)
sveno - 26-07-2012, 23:39

aż sam jestem ciekaw czy masz rację, jutro myjka na spota, więc zrobię zdjęcie speszyl for ju.
sveno - 26-07-2012, 23:42

P.S Owczar, Jeździsz coś w OFF ROADzie? http://www.smog.pl/wideo/...kiego_offroadu/ 56sekunda filmu :) słuchaj.
Owczar - 26-07-2012, 23:43

Zdejmowałem ostatnio przedni zderzak i widziałem jak wyglądał po 2 latach od lakierowania. Pełno uderzeń od kamieni. Halogeny to samo. Szkiełka aż matowe. Klosze są trochę wyżej, ale lampy mają przebieg jakieś 40kkm, więc jeszcze są ok, ale podejrzewam, że oryginalne byłyby już mocno zmatowione.
Owczar - 26-07-2012, 23:48

sveno, ja mam na imię Marcin i w off roadzie nigdy nie jeździłem ;) A tak BTW to ciekawie skonstruowane autko.
sveno - 26-07-2012, 23:54

Owczar napisał/a:
ja mam na imię Marcin
no przecież wyraźnie mówią: "jako pilot (ten Krzysiek) razem z kierowcą Marcinem Owczarkiem trzy razy z rzędu wygrali..."
Owczar - 26-07-2012, 23:55

O ja głuchy, usłyszałem z Markiem :)
swinks_UK - 27-07-2012, 00:01

Jak nie pilne z tymi spinkami to ci przywiozę na zlot.
Teraz zdaj się na trytytki... :mrgreen:

sveno - 27-07-2012, 00:11

swinks_UK napisał/a:
Jak nie pilne z tymi spinkami to ci przywiozę na zlot.
no nie pali się, pół roku jeździłem na 4 a dzisiaj ułamałem kolejną ;/
swinks_UK napisał/a:
Teraz zdaj się na trytytki... :mrgreen:
na tych pozostałych 3 wystarczająco dobrze się trzyma, jak możesz to przywieź więcej, bo danino88 też potrzebuje :)
jutro się pochwale jak w bardzo głupi sposób załatwiłem tylną kanapę, siedzisko nadaje się do wymiany. Do skóry trzeba jednak dorosnąć...