To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja

mjsystem - 21-07-2013, 10:02

Misiek :) napisał/a:
Dobry pomysl
W zeszlym roku w takiej sytuacji byl gosc z wegier. Wystarczylo kilka zdań żeby chłopak zupełnie sam w obcym miejscu, obcym kraju poczuł się lepiej.

I do dziś jest naszym przyjacielem, wraca w tym roku na zlot i mamy z nim kontakt na FB :)

Tomek - 21-07-2013, 10:21

mjsystem napisał/a:

Ogólnie wspaniały pomysł. Mam nadzieję, że zlotowicze zajrzą do encyklopedii i zapoznają się z tym SŁOWEM :mrgreen:
To idealna droga do wzajemnego szacunku i sympatycznie spędzonego czasu. :!:

nie otwierając linka myślałem, że tym słowem jest "piwo", bo opis "To idealna droga do wzajemnego szacunku i sympatycznie spędzonego czasu." idealnie pasuje

mjsystem - 21-07-2013, 11:52

tomek84 napisał/a:
nie otwierając linka myślałem, że tym słowem jest "piwo", bo opis "To idealna droga do wzajemnego szacunku i sympatycznie spędzonego czasu." idealnie pasuje

Też :mrgreen: :partyman:

JCH - 21-07-2013, 15:23

Misiek :) napisał/a:
Wystarczylo kilka zdań....
Kilka kolejek z nim trzeba było wypić i już by gadał po naszemu a nie "egesz megesz buroki" ;)
mjsystem - 21-07-2013, 18:18

JCH napisał/a:

Misiek napisał/a:
Wystarczylo kilka zdań....
Kilka kolejek z nim trzeba było wypić i już by gadał po naszemu a nie "egesz megesz buroki"

Też tak było, ale widocznie Węgrzy dużo nie potrafią wypić... :mrgreen:

Wojciech Bogacz - 22-07-2013, 10:43

JCH napisał/a:
Kilka kolejek z nim trzeba było wypić i już by gadał po naszemu a nie "egesz megesz buroki"

Pamiętam, że na przełamanie lodów postawiłem Davidowi Warkę Strong i od razu było lepiej :) A co do ich możliwości - pojęcia nie mam, ale liczę, że uda się namówić kogoś z Was, żeby to zweryfikował - w tym roku będę się bardzo powstrzymywał więc taki eksperyment sobie raczej odpuszczę 8)

Uważam również, że fenomenalnym pomysłem jest mówienie sobie cześć na zlocie !

mjsystem - 22-07-2013, 20:52

Wojciech Bogacz napisał/a:
w tym roku będę się bardzo powstrzymywał więc taki eksperyment sobie raczej odpuszczę

W tym roku alkohol free :mrgreen:

Tomek - 22-07-2013, 21:09

mjsystem napisał/a:

W tym roku alkohol free :mrgreen:

brzmi dwojako

z angielska:

alcohol free = bezalkoholowe

ale już

alcohol - free = alkohol - gratis

więc uważaj mjsystem, żebyś nie musiał teraz wszystkim stawiać

mjsystem - 22-07-2013, 21:19

tomek84 napisał/a:
więc uważaj mjsystem, żebyś nie musiał teraz wszystkim stawiać

Nie dawałem myślnika - świadomie :mrgreen:

promatti - 24-07-2013, 00:34

ahh jeszcze tylko 9 dni xD osobiscie nie moge sie doczekać chwili odpoczynku od pracy :)

już wszystko zaplanowane, musze tylko kupic bilety (Link-Bus słyszał ktoś coś może o tym przewoźniku?) wysiadam w Krakowie, wsiadam w 604 odliczam 8 przystanków i xD iiii.... widze te wszystkie wasze piękne auta :) mam nadzieje że nie będę się narzucał jak będę zadawal mase pytań :) planuje zakup Galanta od wielu lat i wszystko w końcu składa się w kierunku kupna na przełomie najbliższych miesięcy xD

mjsystem - 24-07-2013, 07:27

promatti napisał/a:
już wszystko zaplanowane, musze tylko kupic bilety (Link-Bus słyszał ktoś coś może o tym przewoźniku?) wysiadam w Krakowie, wsiadam w 604 odliczam 8 przystanków i xD iiii.... widze te wszystkie wasze piękne auta mam nadzieje że nie będę się narzucał jak będę zadawal mase pytań planuje zakup Galanta od wielu lat i wszystko w końcu składa się w kierunku kupna na przełomie najbliższych miesięcy xD

Galanciarzy Ci u nas dostatek a każden zacnie gadatliwy :mrgreen: Przybywaj w pokoju :wink:

Marcin-Krak - 24-07-2013, 08:45

promatti napisał/a:
musze tylko kupic bilety (Link-Bus słyszał ktoś coś może o tym przewoźniku?)

Ja bym poszukał innego przewoźnika. Dlaczego wpisz sobie nazwę tego przewoźnika i dodaj słówko opinie ;) Kiedyś chciałem z nimi jechać do Wro - bo mieli kuszące promocje - ale odpuściłem i jechałem Lajkonikiem (nie reklamuję ich w żadnym wypadku).

promatti napisał/a:
wsiadam w 604

Przyjeżdżasz po północy :?: czy bladym świtem :?:

Tomek - 24-07-2013, 09:00

promatti, czemu się nie dosiądziesz do kogoś kto jedzie w WRO
podróż Ci upłynie przyjemniej i duża szansa, że już na starcie zapoznasz się co to Galant

Wojciech Bogacz - 24-07-2013, 11:05

promatti napisał/a:
mam nadzieje że nie będę się narzucał jak będę zadawal mase pytań planuje zakup Galanta od wielu lat i wszystko w końcu składa się w kierunku kupna na przełomie najbliższych miesięcy xD

Chętnie zapraszam do dyskusji - o Galancie swoim czy innych lubię porozmawiać - tak z perspektywy użytkowania autka na co dzień :)

promatti - 24-07-2013, 13:36

mjsystem - zatem przybędę :)

Marcin-Krak - no właśnie tych opinii jest strasznie mało i są złe (pisza osoby które nie korzystały) i dobre (piszą osoby których znajomi korzystali) wiec ciężko sobie odpowiedzieć. Co do godziny przyjazdu Ciężko mi powiedzieć ale chce być jak najszybciej XD się tylko da.

tomek84 - a bo ja taki już jestem, nie chcę nieznajomej osobie robić problemów :) po za tym jeszcze przed mną negocjacje z narzeczona, musze podac solidne argumenty ze kożuch ciupaga itp. naprawdę nie będą potrzebne na te 2 dni :)

Wojciech Bogacz - fajnie cieszę się i dziękuję bardzo :)