Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja
mjsystem - 21-07-2013, 10:02
Misiek napisał/a: | Dobry pomysl
W zeszlym roku w takiej sytuacji byl gosc z wegier. Wystarczylo kilka zdań żeby chłopak zupełnie sam w obcym miejscu, obcym kraju poczuł się lepiej. |
I do dziś jest naszym przyjacielem, wraca w tym roku na zlot i mamy z nim kontakt na FB
Tomek - 21-07-2013, 10:21
mjsystem napisał/a: |
Ogólnie wspaniały pomysł. Mam nadzieję, że zlotowicze zajrzą do encyklopedii i zapoznają się z tym SŁOWEM
To idealna droga do wzajemnego szacunku i sympatycznie spędzonego czasu. |
nie otwierając linka myślałem, że tym słowem jest "piwo", bo opis "To idealna droga do wzajemnego szacunku i sympatycznie spędzonego czasu." idealnie pasuje
mjsystem - 21-07-2013, 11:52
tomek84 napisał/a: | nie otwierając linka myślałem, że tym słowem jest "piwo", bo opis "To idealna droga do wzajemnego szacunku i sympatycznie spędzonego czasu." idealnie pasuje |
Też
JCH - 21-07-2013, 15:23
Misiek napisał/a: | Wystarczylo kilka zdań.... | Kilka kolejek z nim trzeba było wypić i już by gadał po naszemu a nie "egesz megesz buroki"
mjsystem - 21-07-2013, 18:18
JCH napisał/a: |
Misiek napisał/a:
Wystarczylo kilka zdań....
Kilka kolejek z nim trzeba było wypić i już by gadał po naszemu a nie "egesz megesz buroki" |
Też tak było, ale widocznie Węgrzy dużo nie potrafią wypić...
Wojciech Bogacz - 22-07-2013, 10:43
JCH napisał/a: | Kilka kolejek z nim trzeba było wypić i już by gadał po naszemu a nie "egesz megesz buroki" |
Pamiętam, że na przełamanie lodów postawiłem Davidowi Warkę Strong i od razu było lepiej A co do ich możliwości - pojęcia nie mam, ale liczę, że uda się namówić kogoś z Was, żeby to zweryfikował - w tym roku będę się bardzo powstrzymywał więc taki eksperyment sobie raczej odpuszczę
Uważam również, że fenomenalnym pomysłem jest mówienie sobie cześć na zlocie !
mjsystem - 22-07-2013, 20:52
Wojciech Bogacz napisał/a: | w tym roku będę się bardzo powstrzymywał więc taki eksperyment sobie raczej odpuszczę |
W tym roku alkohol free
Tomek - 22-07-2013, 21:09
mjsystem napisał/a: |
W tym roku alkohol free |
brzmi dwojako
z angielska:
alcohol free = bezalkoholowe
ale już
alcohol - free = alkohol - gratis
więc uważaj mjsystem, żebyś nie musiał teraz wszystkim stawiać
mjsystem - 22-07-2013, 21:19
tomek84 napisał/a: | więc uważaj mjsystem, żebyś nie musiał teraz wszystkim stawiać |
Nie dawałem myślnika - świadomie
promatti - 24-07-2013, 00:34
ahh jeszcze tylko 9 dni xD osobiscie nie moge sie doczekać chwili odpoczynku od pracy
już wszystko zaplanowane, musze tylko kupic bilety (Link-Bus słyszał ktoś coś może o tym przewoźniku?) wysiadam w Krakowie, wsiadam w 604 odliczam 8 przystanków i xD iiii.... widze te wszystkie wasze piękne auta mam nadzieje że nie będę się narzucał jak będę zadawal mase pytań planuje zakup Galanta od wielu lat i wszystko w końcu składa się w kierunku kupna na przełomie najbliższych miesięcy xD
mjsystem - 24-07-2013, 07:27
promatti napisał/a: | już wszystko zaplanowane, musze tylko kupic bilety (Link-Bus słyszał ktoś coś może o tym przewoźniku?) wysiadam w Krakowie, wsiadam w 604 odliczam 8 przystanków i xD iiii.... widze te wszystkie wasze piękne auta mam nadzieje że nie będę się narzucał jak będę zadawal mase pytań planuje zakup Galanta od wielu lat i wszystko w końcu składa się w kierunku kupna na przełomie najbliższych miesięcy xD |
Galanciarzy Ci u nas dostatek a każden zacnie gadatliwy Przybywaj w pokoju
Marcin-Krak - 24-07-2013, 08:45
promatti napisał/a: | musze tylko kupic bilety (Link-Bus słyszał ktoś coś może o tym przewoźniku?) |
Ja bym poszukał innego przewoźnika. Dlaczego wpisz sobie nazwę tego przewoźnika i dodaj słówko opinie Kiedyś chciałem z nimi jechać do Wro - bo mieli kuszące promocje - ale odpuściłem i jechałem Lajkonikiem (nie reklamuję ich w żadnym wypadku).
promatti napisał/a: | wsiadam w 604 |
Przyjeżdżasz po północy czy bladym świtem
Tomek - 24-07-2013, 09:00
promatti, czemu się nie dosiądziesz do kogoś kto jedzie w WRO
podróż Ci upłynie przyjemniej i duża szansa, że już na starcie zapoznasz się co to Galant
Wojciech Bogacz - 24-07-2013, 11:05
promatti napisał/a: | mam nadzieje że nie będę się narzucał jak będę zadawal mase pytań planuje zakup Galanta od wielu lat i wszystko w końcu składa się w kierunku kupna na przełomie najbliższych miesięcy xD |
Chętnie zapraszam do dyskusji - o Galancie swoim czy innych lubię porozmawiać - tak z perspektywy użytkowania autka na co dzień
promatti - 24-07-2013, 13:36
mjsystem - zatem przybędę
Marcin-Krak - no właśnie tych opinii jest strasznie mało i są złe (pisza osoby które nie korzystały) i dobre (piszą osoby których znajomi korzystali) wiec ciężko sobie odpowiedzieć. Co do godziny przyjazdu Ciężko mi powiedzieć ale chce być jak najszybciej XD się tylko da.
tomek84 - a bo ja taki już jestem, nie chcę nieznajomej osobie robić problemów po za tym jeszcze przed mną negocjacje z narzeczona, musze podac solidne argumenty ze kożuch ciupaga itp. naprawdę nie będą potrzebne na te 2 dni
Wojciech Bogacz - fajnie cieszę się i dziękuję bardzo
|
|
|