To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny

SZYNA - 03-03-2010, 19:15

Ja też jestem za następną niedzielą, tj. 14 marca bo nadchodzący weekend jest zdecydowanie za blisko, żeby się organizować.

Poza tym 14 mam urodziny więc będziecie mogli złożyć mi życzenia :P

gigant87 - 03-03-2010, 19:17

moja propozycja:

14 marca
godzina 15.00
parking przed Orbitą

czy ta propozycja Oficjalnego Spota Wam pasuje?
Serek, a jakie Twoje zdanie? jest zgoda na ten termin? :D
Pzdr

2Fast4U - 03-03-2010, 19:17

Jeśli mogę zabrać moje skromne zdanie w temacie, to uważam, że coś w stylu tematu:

KucharZ napisał/a:
Chce się spotkać (nieoficjalnie) i każdy pisze swoje propozycje

jest bardzo dobrym pomysłem. Chodzi tylko o to, żeby chętni do spotkań cześciej niż raz na 3 miesiące albo i rzadziej byli poinformowani. Tym bardziej, że nie jest to pomysł jedynie jednej czy dwóch osób, wystarczy spojrzeć powyżej :) .

Dodatkową kwestią jest to, że nie ukrywajmy nasi Moderatorzy są bardzo często, bardzo zajęci pracą, domem, nie wnikam czym jeszcze i jak sami piszą, również często nie mają ani czasu, ani potocznie mówiąc głowy do organizowania oficjalnego spotkania, dlatego też nie dokładalibyśmy im pracy przy organizacji spotu, na którym albo sie nie pojawia, albo będą przelotem w celu przekazania "klubowych prezentów".

Pozdrawiam :)

polleck - 03-03-2010, 19:58

14 marca 15-ta pod Orbitą zamelduje się Galant leśnica.
Anonymous - 03-03-2010, 20:11

14 marca jak najbardziej. 15.00 czemu nie :biggrin: .

P.S. Jest od jakiegoś czasu Nowy Rok. Może,by tak ruszyć ten zaspany region troszkę,by cokolwiek się zaczeło dziać :wink: .
To co było już mineło,jedni pamiętają inni nie. Może faktycznie nowy(stary),były moderator,aczkolwiek osoba mocno zaangażowana w MM wprowadziła na dolnymśląsku troszkę życia. To tylko myśl,nawet nie sugestia i nie chcę tutaj nikogo obrazić. Uważam tylko, że Juiceman'a nie trzeba by było długo namawiać na współprowadzenie naszego regionalnego forum. I chyba nikt by tego nie żałował.

deejay - 03-03-2010, 20:20

Dlugi napisał/a:
14 marca jak najbardziej. 15.00 czemu nie .

Mi pasuje jak najbardziej , bo w ta Sobote walczę z jedym Galusiem na warsztacie i sie nie wyrobie do 15:00 :wink:

tucci - 03-03-2010, 21:28

deejay napisał/a:
Dlugi napisał/a:
14 marca jak najbardziej. 15.00 czemu nie .

Mi pasuje jak najbardziej , bo w ta Sobote walczę z jedym Galusiem na warsztacie i sie nie wyrobie do 15:00 :wink:

Ciekawe z jakim :finga:

Mnie tam rowniez pasuje :wink:

Anonymous - 03-03-2010, 23:08

mój głos : 13 lub 14 marca ;-)
W ten weekend niestety nas nie ma ;-(

tucci - 03-03-2010, 23:16

W takim razie trzeba stworzyc oficjalny temat w przyklejonych o spotach pod orbita w II weekend kazdego miesiaca, nazwac go jakos i pisac do woli o roznych ustaleniach bez przewodnictwa modow a kazdy oficjalny spot regionalny bedzie mial swoj osobny temat jak to mialo miejsce dotychczas..co myslicie dzieciaki :?: :?: :!:
gigant87 - 03-03-2010, 23:21

się jeden z dzieciaków popiera :D
polleck - 04-03-2010, 07:40

tucci, tak jak mówisz, brawo.
Anonymous - 04-03-2010, 07:59

tucci, na prezydenta :D
Serek - 04-03-2010, 08:55

Żeby było jasne:

WPISY NA FORUM O SPOTACH, KLUB MM PRZYJMUJE DO WIADOMOŚCI I BIERZE ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA UCZESTNIKÓW I NIE TYLKO :!:

Wiecie dlaczego i przez kogo sytuacja się zmieniała :D
Dlatego nie popieram pisania o spotach na zasadzie: o...mam ochotę się spotkać to napiszę na forum i zaczekam na innych...
Prywatne zjazdy i spotkania grupy to co innego. Kwestia porozumiewania się za pomocą tej strony lub np. GG...
Opcja PW (prywatnych wiadomości) działa, ale wiem że nie jest to idealne rozwiązanie.

P.S. Co do zmiany moderatora - proszę bardzo. Przecież to nie jest dziedziczenie z dziada pradziada. Jestem otwarty na takie propozycje i przyznam, że chętnie przekażę "koronę" :D

gigant87 - 04-03-2010, 10:14

To trzeba jakoś wymyślić, żeby klub MM nie brał odpowiedzialności za prywatne spotkania MM, ale był pomostem informacyjnym o tych spotkaniach...

Przyszedł mi na szybko pomysł taki do głowy:

Podczepić temat z listą ludzi, którzy chcą być informowani o nieoficjalnych spotach. Na liście musiałby być podany adres mailowy.

Gdy taki spot będzie miał miejsce, to osoba odpowiedzialna za info, roześle do tych ludzi maile z info o nieoficjalnym spocie. W ten sposób nie będzie wpisów na forum o spotach :D

Co o tym myślicie? Kto chętny do ogarnięcia listy?

Lechfan - 04-03-2010, 16:03

SZYNA napisał/a:
Poza tym 14 mam urodziny więc będziecie mogli złożyć mi życzenia :P

SZYNA, sto lat! ;) Też 14 mam urodziny i właśnie dlatego nie będzie mnie wtedy we Wro.. :/

Co do listy mailowej osób chętnych na nieoficjalne spotkania to wydaje mi się to świetnym pomysłem.

Miłej zabawy na spocie. :)