Dolnośląskie - Dolnośląskie OT (Off Topic)
Bartekkita - 11-12-2013, 01:47
bialyjayz napisał/a: | Bartekkita napisał/a: | i9i, jakiego wieczora toż to późne popołudnie. Może na następny Spot ludzi zmobilizuje lodowisko może być bardziej rodzinnie. A na wiosnę można by wystartować z ligą kartów Mitsumaniaków |
jak taka zabawa to i ja się zjawię w Moim już nowym nabytku |
no jakby się zebrało z 6 osób to myślę, że zabawa może być bardzo fajna, a jak pójdą na forum jakieś zdjęcia czy inne marketingowe zabiegi to może uda się rozruszać spoty
Na tym torze na stadionie mają taką opcję jak "dzień wyścigowy" czyli 3x10 min za bodajże 70 coś złotych. Składa się na to 10 min treningu, 10 min kwalifikacji i następnie według kolejności startuje 10 min wyścig. Myślę, że np raz na kwartał każdy z nas jest w stanie wygospodarować taką kwotę, a jakby info poszło wcześniej to może i większa grupa by się uzbierała. Okrążenie ma około 800 metrów więc 10 osób to nie problem
ps. nie pracuję u nich ani nie odpowiadam za marketing
promatti - 11-12-2013, 01:55
hie hie hie to jest bardzo dobry pomysł ale na lato teraz bysmy pozamarzali moze jakies łyżwy xD ?
Kojec - 11-12-2013, 09:44
Dzien dobry xD Dzis z innej beczki, jak zlikwidowac immo w rekinie?? Jest to pilna sprawa
Bartekkita - 11-12-2013, 20:22
promatti napisał/a: | hie hie hie to jest bardzo dobry pomysł ale na lato teraz bysmy pozamarzali moze jakies łyżwy xD ? |
no wiosna już też będzie okey. Np moglibyśmy zacząć robić listę i np na kwiecień się umawiać Jak zaplanujemy to z dużym wyprzedzeniem jest większa szansa, że wszyscy sobie zarezerwują te parę godzin. Można a nawet trzeba będzie zarezerwować tor.
i9i - 11-12-2013, 22:23
To ja się piszę
Nawet zimą
bialyjayz - 11-12-2013, 22:56
jeszcze gokartem nie miałem okazji śmigać ale puki co w grach samochodowych jestem całkiem niezły kierowcą niedzielnym też raczej nie jestem ....zresztą każdy mitsumaniak myślę że nie jest zawalidrogą
Kojec - 12-12-2013, 09:48
Bartekkita napisał/a: | promatti napisał/a: | hie hie hie to jest bardzo dobry pomysł ale na lato teraz bysmy pozamarzali moze jakies łyżwy xD ? |
no wiosna już też będzie okey. Np moglibyśmy zacząć robić listę i np na kwiecień się umawiać Jak zaplanujemy to z dużym wyprzedzeniem jest większa szansa, że wszyscy sobie zarezerwują te parę godzin. Można a nawet trzeba będzie zarezerwować tor. |
Łyżwy to dobry pomysł Na stadionie słyszałem że lodowisko jest, czy dopiero ma być otwarte A gdyby parking był pusty i spadł śnieg to można i by poszaleć, oczywiście jakby znalazł się ktoś chętny o odważny??xD
drd1812 - 12-12-2013, 10:01
Kojec napisał/a: | ... A gdyby parking był pusty i spadł śnieg to można i by poszaleć, oczywiście jakby znalazł się ktoś chętny o odważny??xD |
...a to już nie na spocie Mitsumaniaków.
joe86 - 12-12-2013, 12:23
Cytat: | A gdyby parking był pusty i spadł śnieg to można i by poszaleć, oczywiście jakby znalazł się ktoś chętny o odważny??xD |
Żeby mi koła poodpadały Z drugiej strony na letnich to nawet śniegu dużo by nie potrzeba było
promatti - 12-12-2013, 13:06
a może po prostu sporządzimy listę takich atrakcji jak np. gokarty, łyżwy, kręgle, pokazy fontanny Wrocławskiej, bandżi i co tam jeszcze kto lubi i będziemy sobie co jakiś czas taki wypad organizowali xD ?
i9i - 12-12-2013, 21:12
Bez listy sobie organizujemy, wystarczy pomysł i kilku chętnych
drd1812 - 13-12-2013, 07:35
promatti, pomysłów było już tyle i... <cytując klasyka - szału nie było>
Dzień Dobry Mitsumaniaki
Bartekkita - 13-12-2013, 22:30
drd1812 napisał/a: | promatti, pomysłów było już tyle i... <cytując klasyka - szału nie było>
Dzień Dobry Mitsumaniaki |
dlatego ja uważam, że np jeśli chodzi o gokarty takie jak przedstawiłem wyżej lista jak i zaliczka jest niezbędna. Zanim ktoś coś wpłaci 3 razy pomyśli, a tak to każdy mówi, że spoko. A potem to pogoda nie taka, to kac za duży
drd1812 - 14-12-2013, 14:08
Bartekkita, na gokartach Dolnośląskie Mitsumaniaki też już sporo jeździły
i9i - 14-12-2013, 17:10
Przybyło trochę świeżości to i na nowo śmigać można (ja wcześniej nie jeździłem sporo)
|
|
|