To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Dolnośląskie OT (Off Topic)

Bartekkita - 11-12-2013, 01:47

bialyjayz napisał/a:
Bartekkita napisał/a:
i9i, jakiego wieczora toż to późne popołudnie. Może na następny Spot ludzi zmobilizuje lodowisko może być bardziej rodzinnie. A na wiosnę można by wystartować z ligą kartów Mitsumaniaków

jak taka zabawa to i ja się zjawię w Moim już nowym nabytku :D

no jakby się zebrało z 6 osób to myślę, że zabawa może być bardzo fajna, a jak pójdą na forum jakieś zdjęcia czy inne marketingowe zabiegi to może uda się rozruszać spoty ;)

Na tym torze na stadionie mają taką opcję jak "dzień wyścigowy" czyli 3x10 min za bodajże 70 coś złotych. Składa się na to 10 min treningu, 10 min kwalifikacji i następnie według kolejności startuje 10 min wyścig. Myślę, że np raz na kwartał każdy z nas jest w stanie wygospodarować taką kwotę, a jakby info poszło wcześniej to może i większa grupa by się uzbierała. Okrążenie ma około 800 metrów więc 10 osób to nie problem ;)

ps. nie pracuję u nich ani nie odpowiadam za marketing :finga:

promatti - 11-12-2013, 01:55

hie hie hie :P to jest bardzo dobry pomysł ale na lato :) teraz bysmy pozamarzali :P moze jakies łyżwy xD ?
Kojec - 11-12-2013, 09:44

Dzien dobry xD Dzis z innej beczki, jak zlikwidowac immo w rekinie?? Jest to pilna sprawa :-)
Bartekkita - 11-12-2013, 20:22

promatti napisał/a:
hie hie hie :P to jest bardzo dobry pomysł ale na lato :) teraz bysmy pozamarzali :P moze jakies łyżwy xD ?

no wiosna już też będzie okey. Np moglibyśmy zacząć robić listę i np na kwiecień się umawiać :) Jak zaplanujemy to z dużym wyprzedzeniem jest większa szansa, że wszyscy sobie zarezerwują te parę godzin. Można a nawet trzeba będzie zarezerwować tor.

i9i - 11-12-2013, 22:23

To ja się piszę :D
Nawet zimą :twisted:

bialyjayz - 11-12-2013, 22:56

jeszcze gokartem nie miałem okazji śmigać ale puki co w grach samochodowych jestem całkiem niezły :P kierowcą niedzielnym też raczej nie jestem :D ....zresztą każdy mitsumaniak myślę że nie jest zawalidrogą :)
Kojec - 12-12-2013, 09:48

Bartekkita napisał/a:
promatti napisał/a:

no wiosna już też będzie okey. Np moglibyśmy zacząć robić listę i np na kwiecień się umawiać :) Jak zaplanujemy to z dużym wyprzedzeniem jest większa szansa, że wszyscy sobie zarezerwują te parę godzin. Można a nawet trzeba będzie zarezerwować tor.

Łyżwy to dobry pomysł :) Na stadionie słyszałem że lodowisko jest, czy dopiero ma być otwarte :) A gdyby parking był pusty i spadł śnieg to można i by poszaleć, oczywiście jakby znalazł się ktoś chętny o odważny??xD

drd1812 - 12-12-2013, 10:01

Kojec napisał/a:
... A gdyby parking był pusty i spadł śnieg to można i by poszaleć, oczywiście jakby znalazł się ktoś chętny o odważny??xD

...a to już nie na spocie Mitsumaniaków.

joe86 - 12-12-2013, 12:23

Cytat:
A gdyby parking był pusty i spadł śnieg to można i by poszaleć, oczywiście jakby znalazł się ktoś chętny o odważny??xD

Żeby mi koła poodpadały ;) Z drugiej strony na letnich to nawet śniegu dużo by nie potrzeba było :P

promatti - 12-12-2013, 13:06

a może po prostu sporządzimy listę takich atrakcji jak np. gokarty, łyżwy, kręgle, pokazy fontanny Wrocławskiej, bandżi i co tam jeszcze kto lubi i będziemy sobie co jakiś czas taki wypad organizowali xD ?
i9i - 12-12-2013, 21:12

Bez listy sobie organizujemy, wystarczy pomysł i kilku chętnych :mrgreen:
drd1812 - 13-12-2013, 07:35

promatti, pomysłów było już tyle i... <cytując klasyka - szału nie było>

Dzień Dobry Mitsumaniaki :)

Bartekkita - 13-12-2013, 22:30

drd1812 napisał/a:
promatti, pomysłów było już tyle i... <cytując klasyka - szału nie było>

Dzień Dobry Mitsumaniaki :)

dlatego ja uważam, że np jeśli chodzi o gokarty takie jak przedstawiłem wyżej lista jak i zaliczka jest niezbędna. Zanim ktoś coś wpłaci 3 razy pomyśli, a tak to każdy mówi, że spoko. A potem to pogoda nie taka, to kac za duży :P

drd1812 - 14-12-2013, 14:08

Bartekkita, na gokartach Dolnośląskie Mitsumaniaki też już sporo jeździły :)
i9i - 14-12-2013, 17:10

Przybyło trochę świeżości to i na nowo śmigać można (ja wcześniej nie jeździłem sporo) :mrgreen: