To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

Tomek - 24-07-2012, 09:15

vendetta napisał/a:
tomek84 napisał/a:
także dzisiaj będę przeszukiwał ogródki, jeśli tylko się tam dostanę

trzymam kciuki :)

niestety póki co nic z tego
co prawda zadzwoniła do mnie jedna kobieta twierdząc, że widziała kota na ogródkach,
poszedłem, zlokalizowałem, ale to nie ten, bardzo podobny

spotkałem też gościa, który dzwonił i mówił, że głaskał kota i po zdjęciach mówi, że to chyba nasza kotka była, zresztą była bardzo przyjazna i dawała się głaskać itp
po opisie nasz kot na bank, zresztą tamten podobny to przyjazny do ludzi na pewno nie był

w domu smutek :(
zapobiegawczo sprawiliśmy sobie nową kotę, bo Figa się nie może sama odnaleźć, bo zawsze była w towarzystwie

mam jednak nadzieje, że mi się starszynka jeszcze znajdzie
przeprowadzamy się w ten weekend do większego domu, więc będzie dla wszystkich miejsce

Sunderland86 - 24-07-2012, 12:41

vince_81 napisał/a:
"Parasite Eve" :twisted:

W to akurat nie pogrywałem, dla mnie rządzą te dwie serie:

W amfiteatrze na stanie mamy coś takiego:

Klik

vince_81 - 24-07-2012, 14:41

Ładna kolekcja :wink: A gdzie się podział "Nemesis" w zbiorze Residenta? :P
Ja w większość pykam teraz na PSP, ostatnio męczę S.H. "Origins" :twisted:

A tego projektorka to nie mógłbyś sobie do auta skitrać? :mrgreen: :wink:

Marcin-Krak - 24-07-2012, 19:39

że obecnie mam ten stan, kiedy człowiek cieszy się, że może pisać na klawiaturze oboma ręcami swymi, doszedł do kompa o własnych siłach, a to że go wszystko boli i trochę skóry mniej ma np na kolanach to pikuś :wink:
Hubeeert - 25-07-2012, 08:51

W Warszawie mówimy na to kac i najlepszym lekarstwem na tą jednostkę chorobową jest aplikowane doustnie C2H5OH w roztworze chmielowo-jęczmiennym zwanym popularnie piwem :)
Marcin-Krak - 25-07-2012, 09:06

Hubeeert napisał/a:
W Warszawie mówimy na to kac i najlepszym lekarstwem na tą jednostkę chorobową jest aplikowane doustnie C2H5OH w roztworze chmielowo-jęczmiennym zwanym popularnie piwem :)

Jeśli to tyczyło się mnie - to wolałbym dziś mieć kaca :evil:
Mój stan wynikał i wynika dalej z bliskiego spotkania auto - ziemia.
http://forum.mitsumaniaki...1085463#1085463

Sunderland86 - 25-07-2012, 10:26

vince_81 napisał/a:
Ładna kolekcja :wink: A gdzie się podział "Nemesis" w zbiorze Residenta? :P
Ja w większość pykam teraz na PSP, ostatnio męczę S.H. "Origins" :twisted:

A tego projektorka to nie mógłbyś sobie do auta skitrać? :mrgreen: :wink:

Dzięki :)

"Nemesis" jest na prawo od dwójki bez oryginalnego pudła. Mam jeszcze "czwórkę" której nie ma na zdjęciu.

Jakbym sobie go skitrał to mnie skitraliby panowie w błękicie... :twisted: Poza tym mam go w pracy na co dzień :)

Marcin-Krak napisał/a:
że obecnie mam ten stan, kiedy człowiek cieszy się, że może pisać na klawiaturze oboma ręcami swymi, doszedł do kompa o własnych siłach, a to że go wszystko boli i trochę skóry mniej ma np na kolanach to pikuś :wink:

Oszukałeś przeznaczenie :shock:

Uwex - 25-07-2012, 12:31

... spędziłem 4 wspaniałe dni w Krakowie :)
JCH - 25-07-2012, 13:25

Od 1 czerwca (data zdarzenia) trwa likwidacja szkody w moim OBK. I końca nie widać..... :roll: :? Brrrrr...... :evil: :evil: :evil:
fergul11 - 25-07-2012, 19:44

fatum jakieś cycuś ?
wszystko idzie nie tak... :!:

mjsystem - 25-07-2012, 19:57

tomek84 napisał/a:
mam jednak nadzieje, że mi się starszynka jeszcze znajdzie

Kurczę, no myślałem, że wróci szybko... :(

sieegurd - 26-07-2012, 13:21

...że "dzieciaki" nie powinny jeździć po publicznych drogach na skuterach :( --- uogólniam :|
Wczoraj jechaliśmy z familią na zakupy i po raz kolejny miałem niemiłą przygodę z młodymi "skuterzystami". Całe szczęście, że zwolniłem przed studzienką kanalizacyjną do 30 km/h, bo nagle z pobocza zza zaparkowanych samochodów wjechał mi na samochód skuter. Kierowca i pasażer mieli na oko 14-15 lat i chyba się popisywali, bo rzucało nimi strasznie. Kierowca nawet nie popatrzył w lusterko i bum mi na bok auta. Ja po hamulcach, a kolesie z uśmiechami po gazie i odbili się chyba od boku i zmieścili między nami a zaparkowanym autem :/ Freya się wnerwiła i dojeżdżamy delikwentów, ja trąbię, a oni w bok - ja już nie mogłem zmienić pasa i nie spisaliśmy numerów. No to puściła im wiązankę odpowiednią, a oni hahaha. Zero wyobraźni :( A ja kłopotów miałbym od groma, mimo iż nie zawiniłem. Gdybym jechał szybciej mógłbym ich pokiereszować :(

Tomek - 26-07-2012, 13:47

sieegurd, obić ryja wychowawczo to za mało

mjsystem napisał/a:

Kurczę, no myślałem, że wróci szybko... :(

:cry: :evil:

mała daje dużo fanu w domu, ale to jednak nie to samo

jacek11 - 26-07-2012, 16:55

tomek84 napisał/a:
sieegurd, obić ryja wychowawczo to za mało

złapać,rozebrać gnoja,i puścić na golasa :mrgreen:

gigant87 - 26-07-2012, 20:10

spuszczenie powietrza też działa :D