Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.
krzychu - 28-03-2009, 23:47
Blondi - muszę stwierdzić że bardzo zaintrygowały mnie zdjęcia Marcino z tej strony:
http://forum.mitsumaniaki...=asc&start=1095
Ta pani w dżinsach i niebieskiej blusce jest naprawdę intrygująca a jest ubrana
Dobra to jest Wam coś z mojego gustu zaserwuję:
a jako że Hubert nie widzi w tym nic złego to proszę:
I teraz już jestem po złej stronie mocy?
Krzychu
Hubeeert - 29-03-2009, 00:31
To może moja dziewczyna. Dla odmiany od większości dziewczyn ubrana

Maretzky85 - 29-03-2009, 00:57
To apropo gustów
Anonymous - 29-03-2009, 11:43
Wczoraj wieczorem zapodałem kilka fotek przychodzę dzisiaj i już widzę wywody na temat wody.
Koszmarek - zajmujesz sie fotografią więc powinnaś wiedzieć że są różnego rodzaju zdjęcia - nie wszystkie muszą być filozoficzne i z jakąś głębią. Ten temat jest po to aby sobie poglądach ładne panie. jak komuś sie ten dział nie podoba niech tu nie zagląda-jak napisał Śruba ignor dla tematu i po problemie
Morfi wklejaj zdjęcia jakie chcesz i komentuj innych - nikt przecież nie wyrobi Ci wyrzutów że wklejasz takie a nie inne zdjęcia. Temat brzmi " Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie." a więc każdy ma inny pogląd. Ty wolisz kobiety w ubraniach, Hubert Śruba i Ja wolimy sobie popatrzeć na nagie kobiety(raczej większość z nich jest naturalna) a Koszmarek lubi popatrzeć sobie na kobiece stópki
Blondi - Cytat: | dla was piękną kobietą może być jedynie goła, wuchudzona laska z silikonowymi cyckami, wyzywającą pozycją mówiącą jestem łatwa bierz mnie. | trochę powierzchowne podejście do tematu ale jakby nawet to co Ładnie ubrane kobiety mija sie codziennie na ulicy Zazdrościsz im takiego wyglądu
Aby nie robić więcej OT............ coś w temacie.
sruba - 29-03-2009, 12:02
dm -
1 - średnia,
2 - śliczna,
3 - średnia,
4 - brzyyydka...
[ Dodano: 29-03-2009, 12:11 ]
btw. zachwycająca:
H. - co byś powiedział gdybyśmy sobie zorganizowali wybory ?
np. w dziale typerowym ?
ew. w fotografii, to może rozruszamy przy okazji sam dział ?
sruba - 29-03-2009, 12:22
i już na sam koniec, kilka moich ulubienic:
sruba - 29-03-2009, 12:25
krzychu, chcesz powiedzieć, że z tą panią jest coś nie tak ???
sztuczność ? to zostaw Albie...
sruba - 29-03-2009, 12:36
Alba bez fotoszopa jest całkiem normalna. koło naszej Przybylskiej nawet nie stała
rosomak1983 - 29-03-2009, 23:38
Moze zmienimy tytuł na Piekna kobieta co to znaczy SUBIEKTYWNIE bo obiektywizmu nie bedzie w tym temacie raczej A panie niech sie nie boja choc lubimy sobie czasem popatrzec nie jest żadna zdrada itp A w wyborze prawdziwych partnerek kierujemy sie nie tylko tym
Ale poptrzec mozna niech sie wiecej testosteronu wydzieli to jeszcze na tym skorzystacie Skośnookie sa niezłe
Alew co powiecie na to
Mam swira na punkcie pupci
gulgulq - 30-03-2009, 08:57
a może piękna kobieta to nie tylko rezebrana do golasa ??
i może nie tylko ciało??/
odnosze wrażenie że to piękno obiektywnie zmierza do coraz bardziej rozebranych zdjeć i w góre idzie ilość silkonu
Ilona jest bardzo kobieca :
painkiller - 30-03-2009, 15:11
Mi podoba się styl Pin-Up Grzywka, mocno podkreślone brwi, soczysto czerwone usta, krótkie sukienki i szpilki to jest to:)
Blondi - 30-03-2009, 21:45
sruba to dla ciebie, mam nadzieje że sie podoba
Hubeeert - 31-03-2009, 17:32
Temat otwarty.
Komentarze ostatnie zostały wywalone bo nie mam ochoty czytać takich przepychanek.
Prośba serdeczna - nie chcesz oglądać? Nie oglądaj, nie podoba Ci się? Nie bądź niemiły/niemiła.
Pozdrawiam
spiryt - 31-03-2009, 19:05
bluzki i spódniczki czadowe....sama bym nawet takie założyła
Chooper - 31-03-2009, 20:58
|
|
|