To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.

krzychu - 28-03-2009, 23:47

Blondi - muszę stwierdzić że bardzo zaintrygowały mnie zdjęcia Marcino z tej strony:

http://forum.mitsumaniaki...=asc&start=1095

Ta pani w dżinsach i niebieskiej blusce jest naprawdę intrygująca a jest ubrana :P

Dobra to jest Wam coś z mojego gustu zaserwuję:

a jako że Hubert nie widzi w tym nic złego to proszę:

I teraz już jestem po złej stronie mocy?

Krzychu

Hubeeert - 29-03-2009, 00:31

To może moja dziewczyna. Dla odmiany od większości dziewczyn ubrana ;-)

Maretzky85 - 29-03-2009, 00:57

To apropo gustów ;)

Anonymous - 29-03-2009, 11:43

Wczoraj wieczorem zapodałem kilka fotek przychodzę dzisiaj i już widzę wywody na temat wody.

Koszmarek - zajmujesz sie fotografią więc powinnaś wiedzieć że są różnego rodzaju zdjęcia - nie wszystkie muszą być filozoficzne i z jakąś głębią. Ten temat jest po to aby sobie poglądach ładne panie. jak komuś sie ten dział nie podoba niech tu nie zagląda-jak napisał Śruba ignor dla tematu i po problemie :wink:

Morfi wklejaj zdjęcia jakie chcesz i komentuj innych - nikt przecież nie wyrobi Ci wyrzutów że wklejasz takie a nie inne zdjęcia. Temat brzmi " Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie." a więc każdy ma inny pogląd. Ty wolisz kobiety w ubraniach, Hubert Śruba i Ja wolimy sobie popatrzeć na nagie kobiety(raczej większość z nich jest naturalna) a Koszmarek lubi popatrzeć sobie na kobiece stópki :mrgreen:

Blondi -
Cytat:
dla was piękną kobietą może być jedynie goła, wuchudzona laska z silikonowymi cyckami, wyzywającą pozycją mówiącą jestem łatwa bierz mnie.
trochę powierzchowne podejście do tematu ale jakby nawet to co :?: :?: Ładnie ubrane kobiety mija sie codziennie na ulicy :wink: Zazdrościsz im takiego wyglądu :?:

Aby nie robić więcej OT............ coś w temacie.

sruba - 29-03-2009, 12:02

dm -
1 - średnia,
2 - śliczna,
3 - średnia,
4 - brzyyydka...

[ Dodano: 29-03-2009, 12:11 ]
btw. zachwycająca:

H. - co byś powiedział gdybyśmy sobie zorganizowali wybory ?
np. w dziale typerowym ?
ew. w fotografii, to może rozruszamy przy okazji sam dział ?

sruba - 29-03-2009, 12:22

i już na sam koniec, kilka moich ulubienic:

sruba - 29-03-2009, 12:25

krzychu, chcesz powiedzieć, że z tą panią jest coś nie tak ???

sztuczność ? to zostaw Albie...

sruba - 29-03-2009, 12:36

Alba bez fotoszopa jest całkiem normalna. koło naszej Przybylskiej nawet nie stała :wink:

rosomak1983 - 29-03-2009, 23:38

Moze zmienimy tytuł na Piekna kobieta co to znaczy SUBIEKTYWNIE bo obiektywizmu nie bedzie w tym temacie raczej :wink: A panie niech sie nie boja choc lubimy sobie czasem popatrzec nie jest żadna zdrada itp :wink: A w wyborze prawdziwych partnerek kierujemy sie nie tylko tym :P
Ale poptrzec mozna niech sie wiecej testosteronu wydzieli to jeszcze na tym skorzystacie :D Skośnookie sa niezłe :D
Alew co powiecie na to :D

Mam swira na punkcie pupci :twisted:

gulgulq - 30-03-2009, 08:57

a może piękna kobieta to nie tylko rezebrana do golasa ??
i może nie tylko ciało??/

odnosze wrażenie że :) to piękno obiektywnie zmierza do coraz bardziej rozebranych zdjeć i w góre idzie ilość silkonu

Ilona jest bardzo kobieca ;) :

painkiller - 30-03-2009, 15:11

Mi podoba się styl Pin-Up :) Grzywka, mocno podkreślone brwi, soczysto czerwone usta, krótkie sukienki i szpilki to jest to:)

Blondi - 30-03-2009, 21:45

sruba to dla ciebie, mam nadzieje że sie podoba :mrgreen:

Hubeeert - 31-03-2009, 17:32

Temat otwarty.
Komentarze ostatnie zostały wywalone bo nie mam ochoty czytać takich przepychanek.

Prośba serdeczna - nie chcesz oglądać? Nie oglądaj, nie podoba Ci się? Nie bądź niemiły/niemiła.

Pozdrawiam

spiryt - 31-03-2009, 19:05

bluzki i spódniczki czadowe....sama bym nawet takie założyła :P
Chooper - 31-03-2009, 20:58