Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny
Radowan - 04-03-2010, 16:52
Ja mogę taką obsługą e-mail się zająć.
Wysłać wszystkim info co gdzie i kiedy i prowadzić taką listę.
Nie widzę problemu.
gigant87 - 04-03-2010, 17:07
Czekam na opinię Serka, bo jak wiemy Krzysiek wziął urlop
Radowan - 04-03-2010, 17:34
Jeżeli spoty nieoficjalne mają być poza forum, to ja nie widzę potrzeby akceptacji pomysłu przez moderatora i forum w ogóle...
To inicjatywa tylko osób, które chcą się spotkać i niezależnie czy są MM czy nie.
Dlatego też ja podaję swojego maila i jak ktoś ma ochotę być wpisany na listę, to proszę właśnie o maila na ten adres z informacją...
UWAGA:
radowan1978@o2.pl
To mój mail
tucci - 04-03-2010, 19:00
Ja nie widze przeciwskazan do tego aby temat w przyklejonych o spotach w IIgi tydzien kazdego miesiaca nie mialby istniec, dla celow informacyjnych jest jak najbardziej przydatny, kazdy zainteresowany moze wpisac siebie jako chetnego i tyle...i nikt poza mna nie bierze za mnie odpowiedzialnosci...nie spotykamy sie pod patronatem MM i zadnym innym a na forum piszemy bo od tego jest.
Radowan - 05-03-2010, 01:42
5 osób wpisanych na listę emaliową
Kto następny ?
Serek - 05-03-2010, 08:43
Popieram propozycję umieszczenia informacji (bez bieżących wpisów) wśród ogłoszeń na Dolnym. Jeżeli kolega Radowan wyraża chęć patronatu nad kwestią maili, proszę bardzo.
P.S. Co do wypowiedzi
tucci napisał/a: | ...i nikt poza mna nie bierze za mnie odpowiedzialności... |
Wyłącznie na nieoficjalnych spotkaniach.
seir - 05-03-2010, 21:29
Serek napisał/a: | Popieram propozycję umieszczenia informacji (bez bieżących wpisów) wśród ogłoszeń na Dolnym. Jeżeli kolega Radowan wyraża chęć patronatu nad kwestią maili, proszę bardzo. |
Wszyscy jesteśmy w grupie "Region Dolnośląski", a nasze forum ma możliwość wysyłania masowych maili do całego forum lub do członków danej grupy. Jeżeli moderatorzy nie mają dostępu do masowego maila to warto zagadać do adminów i poprosić o dostęp do tego (jak nie da się tego zrobić aktualnie to na bank jest jakiś plug-in dla forum umożliwiający to). Wtedy maile są bardziej anonimowe (nie da się podejrzeć listy odbiorców maila), a wysyłanie jest banalnie łatwe i szybkie. Polecam
PS - 14 marca o 15:00 będę
tucci - 06-03-2010, 21:09
Zacytuje sam siebie...troche dziwne..ale musze... tucci napisał/a: | Ja nie widze przeciwskazan do tego aby temat w przyklejonych o spotach w IIgi tydzien kazdego miesiaca nie mialby istniec, dla celow informacyjnych jest jak najbardziej przydatny, kazdy zainteresowany moze wpisac siebie jako chetnego i tyle...i nikt poza mna nie bierze za mnie odpowiedzialnosci...nie spotykamy sie pod patronatem MM i zadnym innym a na forum piszemy bo od tego jest. |
Chyba kolejna ankieta potrzebna co do tematu odnosnie spotow w kazdy II tydzien miesiaca zamieszczona w przyklejonych
Generalnie cos trudno u nas cokolwiek ustalic...
Serek napisał/a: |
P.S. Co do wypowiedzi
tucci napisał/a: | ...i nikt poza mna nie bierze za mnie odpowiedzialności... |
Wyłącznie na nieoficjalnych spotkaniach. |
Prosze mi podac podstawe prawna tej wypowiedzi
Anonymous - 07-03-2010, 09:31
Dzisiaj o 18 ja i Kostek będziemy pod milenijnym jak ktos chc to niech przyjedzie.
Wowik - 07-03-2010, 17:56
Koledzy, niedziela 14.03 rusza F1 GP Bahrajnu więc z moją obecnością będą problemy.
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=49480
polleck - 07-03-2010, 20:02
Wowik napisał/a: | Koledzy, niedziela 14.03 rusza F1 GP Bahrajnu więc z moją obecnością będą problemy. |
Nie pomyliło Ci się z 28.03 ?
[ Dodano: 07-03-2010, 20:03 ]
EDIT:
O cholibka, rzeczywiście to już ten weekend. W takim razie ja również dołączę po wyścigu
Anonymous - 08-03-2010, 10:42
GP Bahrajnu kończy się około 15. Z tego co zrozumiałem to spocik również około tej godziny ma się zacząć. Zostajemy przy tej godzinie czy przesuwamy np. na 16 lub 17 ? Ja akurat mam rzut beretem ale inni pewnie chcą dojechać z okolic Wrocławia. W dwie godziny to już chyba zewsząd można dojechać
Juiceman - 08-03-2010, 11:58
Jakby była możliwość na 16 to by była bajka = )
polleck - 08-03-2010, 12:38
Przesuwamy na 16-tą i już A jak ktoś chce to może przyjechać ciut wcześniej
Anonymous - 10-03-2010, 07:20
na 16 to my się powinniśmy wyrobić
|
|
|