To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

siwek - 09-06-2008, 09:32

chcę powiedzieć że jade na przegląd po stłuczce bo mi kazali zrobić i przesłać xero dowodu po przeglądzie...
Cezar - 09-06-2008, 09:43

juz tak nie broncie tego Podolskiego :P

a chce powiedziec, ze wlasnie wracam do 'zdrowia' po wczorajszym meczu :lol: :wink:

rafq - 09-06-2008, 11:25

siwek napisał/a:
chcę powiedzieć że jade na przegląd po stłuczce bo mi kazali zrobić i przesłać xero dowodu po przeglądzie...

...najpierw rysa, a teraz stłuczka ? współczuję...

cns80 - 09-06-2008, 12:04

siwek napisał/a:
Pamiętaj żeby brać fakturę na swoje nazwisko. Ubezpieczyciel ma obowiązek zwrócić za to pieniądze.
siwek - 09-06-2008, 12:49

rafq napisał/a:
...najpierw rysa, a teraz stłuczka ? współczuję...

nie nie stłuczka była na koniec lutego ale dopiero w maju zakończyłem sprawe z naprawą bo zakład do którego odstawilem chciał zrobić na odwal i musieli pozniej poprawiac bo jeszcze sie nie spotkałem z taka papranina :shock: rysa dopiero teraz...

cns80 napisał/a:
Pamiętaj żeby brać fakturę na swoje nazwisko. Ubezpieczyciel ma obowiązek zwrócić za to pieniądze.

czyli co? mam wziąć za to fakture i do nich ja wysłać czy jak? bo o tym nigdzie nie było napisane.
jaki koszt jest tego przeglądu?

sruba - 09-06-2008, 14:13

siwek napisał/a:
czyli co? mam wziąć za to fakture i do nich ja wysłać czy jak? bo o tym nigdzie nie było napisane.

jak pamietam w podobnej sytuacji tez kazali mi zrobic przeglad - i po prostu ich olalem.

cns80 - 09-06-2008, 14:17

siwek napisał/a:
Ty płacisz oni Ci zwracają. Oni mogą domagać się faktury od określonej kwoty (chyba 3 tyś. netto, ale nie jestem pewien). Jeśli chcą fakturę od mniejszej kwoty to:
1. zmieniły się przepisy (raczej wątpię)
2. próbują sobie zabezpieczyć w papierach i jak zwykle kosztem ubezpieczonego

Tak czy siak badania są na ich koszt.

sruba - 09-06-2008, 16:12

jeszcze godzinka i ide do domu.
i ze dzisiaj niezla uczta pilkarska sie szykuje !

pawela - 09-06-2008, 16:19

że dzisiejsze południe spędziłem w szpitalu... Ubrany w pełny garnitur wracałem z egzaminu prosto do pracy. Zasłabłem 30sek po tym jak wysiadłem z auta... Diagnoza: przegrzanie i ogólne przemęczenie. Trzeba zwolnić... :?
rafq - 09-06-2008, 22:26

pawela napisał/a:
że dzisiejsze południe spędziłem w szpitalu... Ubrany w pełny garnitur wracałem z egzaminu prosto do pracy. Zasłabłem 30sek po tym jak wysiadłem z auta... Diagnoza: przegrzanie i ogólne przemęczenie. Trzeba zwolnić... :?

Dobrze, że to się nie zdarzyło podczas prowadzenia autka, bo mogłoby być o wiele gorzej...

Tak poza tym to ja też dzisiaj w garniaku zasuwałem (2hot4me), ale w ramach świadkowania na bierzmowaniu :)

Morfi - 10-06-2008, 08:49

w czwartek bede w balicach, wsadzam rodziców w samolot :D
koszmarek - 10-06-2008, 14:15

że jestem bardzo szczęśliwym zwierzątkiem, bo kupiłam sobie spódniczkę w koncu i o dziwo, polubiłam ją troszkę;)

i że zaliczyłam poprawke z ZZL(zarządzanie zasobami ludzkimi) i jeszcze tylko jutro prawo:)

Maretzky85 - 11-06-2008, 10:03

koszmarek napisał/a:
jeszcze tylko jutro prawo

I Dupa z prawem...

że kupiłem sobie w końcu soczewki kontaktowe :)

akbi - 11-06-2008, 10:09

... że wczoraj, zagrałem pierwszy raz w życiu w STS-ach :D :D :D :D
...wyniki za 3 dni :)

KarolS - 11-06-2008, 10:13

Hehe, wiesz Akbi, że potem ciężko się z tego "wyleczyć" ? :P :mrgreen: