Chcę kupić COLT'a! - [CAX 92-96] Kolejny GTIK na tapecie
Anonymous - 24-05-2009, 11:57
Pewnie jakiś szwab a on bajki pisze
Anonymous - 24-05-2009, 12:57
o tym mowa , szkoda auta, qrcze gdybym kapke wiecej zarabial kupowlabym odrestaurowywal nawet mocno dzownione czy w oplakanym stanie i otworzyl komis tylko z gietejami nawet miejscowke mam.Mozna by podzialac wtedy z ewentualną sidzibą MM z małopolski - piekny pomysl.Tylko pieniazkow na to nie ma ehh.
Dobra ja spadam chlopaki na Tunning Show wlasnie trwa i śląsk przyjechal - Landolut trzeba sie spotkac jak jest okazja
Pozdrowki
Misiek :) - 24-05-2009, 22:44
ori był czerwony, szwab tuningował i zrobił zielony, potem sprowadzono do polski, położono szpachle na dykte, bo rdza zamiast metalu i kiepsko pomalowano, i pewnie ukryto rakim lakierem ślady stłuczek
Anonymous - 25-05-2009, 14:22
Browar napisał/a: | o tym mowa , szkoda auta, qrcze gdybym kapke wiecej zarabial kupowlabym odrestaurowywal nawet mocno dzownione czy w oplakanym stanie i otworzyl komis tylko z gietejami nawet miejscowke mam.Mozna by podzialac wtedy z ewentualną sidzibą MM z małopolski |
A wyszedł byś chociaż na 0? 90% GTi jakie wychodzą na allegro to wyekspoatowane trupy. Mechanicznie można działać, ale podłóznić i blachy już się na tip top nie zrobi...
Anonymous - 25-05-2009, 15:29
nie jest to oplacalne wiessz o tym, chyba ze robilbym to w spółce.U mnie to jest kwestia hobby, pasji jaką czuje do tych samochodow nie żałowałbym utopionej kasy na pewno.Ceny zrobionych na nowo gietejów tez nie bylyby atrakcyjne ale na pewno by sie znalazl ktos kto by docenil wklad w auto i poswiecenie.Na auta bym dawal swoja gwarancje bo byly by zrobione na TipTop, cena pewnie oscylowalaby kolo 10 k w zaleznosci od rocznika przebiegu oraz wyposazenia
Misiek :) - 25-05-2009, 20:59
gdybym miał kase (z 15 kilo) i nie chciało by mi się grzebać, szukać i martwić się to bym z chęcią kupił taki odrestaurowany przez fachowca, znawce i MIŁOŚNIKA
Browar napisał/a: | nie jest to oplacalne wiessz o tym, chyba ze robilbym to w spółce.U mnie to jest kwestia hobby, pasji jaką czuje do tych samochodow nie żałowałbym utopionej kasy na pewno |
tak samo wszyscy wokoło mówią mi żebym kupił nowsze auto i nie trzeba by uszczelki, blaszki i kilku innych rzeczy naprawiać... a ja następne auto jakie kupie to też Misio, a mój CA4A będzie u mnie do końca, do mojego końca:PP
Anonymous - 27-05-2009, 00:47
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8810019
nie wiem czy było, ale z tego co widzę, jest na częsci : p ?
Maciejos - 27-05-2009, 08:21
A co o tym sądzicie ...oczywiście badziewne naklejki zostawmy bez komentarza
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8808198
Czy możliwy jest tak mały przebieg w wypadku auta z 1993 roku ???
Przód chyba walony (?)
kartomaniak gti - 27-05-2009, 09:17
Maciej Cieśnik napisał/a: | A co o tym sądzicie ...oczywiście badziewne naklejki zostawmy bez komentarza
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8808198
Czy możliwy jest tak mały przebieg w wypadku auta z 1993 roku ???
Przód chyba walony (?) |
kolejna ściema.... przebieg, fele a te nalepki to już przesada
londolut - 27-05-2009, 09:19
kartomaniak gti napisał/a: | nalepki to już przesada | Niestety, ale to ori wypociny Mitsubishi. Kleili takie 'kopytko' na produkcji
Anonymous - 27-05-2009, 09:49
Całkiem dobrze zachowany,tylne błotniczki zdrowe, jezeli mnie wzrok nie myli to ma czarne wnetrze i fotele Recaro i chyba zaden z naszych znawców go nie zna
londolut - 27-05-2009, 11:21
adamovicius napisał/a: | fotele Recaro | Chyba nie
Anonymous - 27-05-2009, 11:31
No rzeczywiscie, teraz zobaczyłem na Protona na allegro,kolory takie same,ale kształt inny.Podróbka
Anonymous - 27-05-2009, 11:49
uoooo ale te tribale z kreskówek miażdża...
Anonymous - 27-05-2009, 12:13
Maciej Cieśnik napisał/a: | Czy możliwy jest tak mały przebieg w wypadku auta z 1993 roku ???
|
jest możliwy, we szwecji jest coś takiego jak rejestr aut i ich przebieg, nikt nie cofa tam liczników, bo jest to nie do ukrycia;
naklejek nie zdejmowałem, bo chciałem żeby każdy widział że jest to stan oryginalny, pozatym są czadowe gti wersja paradise
|
|
|