Nasze Miśki - Jak wino...
sveno - 30-07-2012, 18:45
danino88 napisał/a: | też takie coś mam:p | do sedana? Na sprzedaż?
danino88 napisał/a: | tym razem Julią muszę przyjechać | fajnie by było ją wreszcie zobaczyć o której będziesz w Krk? Może zrobimy małego spota?
Sunderland86 napisał/a: | Graty od Avance'a nie pasują p'n'p? | prawie, bo brakuje jednego otworu od spodu (na małego wkręta) oraz dwóch w błotniku, tu wchodzą takie kołki/zatrzaski. Zresztą tych dokładek ze zdjęcia i tak nie założę bo muszę je oddać, potrzebne mi są do skopiowania.
Sunderland86 napisał/a: | Prawdę mówiąc to chciałbym zobaczyć efekt końcowy | fotki będą a jak chcesz na żywo to zapraszam na zlot
zresztą co tu oglądać, to będzie kolejny nudny Avance, tylko że ze spoilerem na klapie i nietypowym (dla Avanca) kolorze ;P
fj_mike - 30-07-2012, 18:48
sveno napisał/a: | to będzie kolejny nudny Avance |
Być może, jednak bordowy
Owczar - 30-07-2012, 18:52
sveno napisał/a: | to będzie kolejny nudny Avance |
Eee plastic is fantastic
danino88 - 30-07-2012, 20:07
Cytat: | do sedana? Na sprzedaż? |
do kombi
Cytat: | fajnie by było ją wreszcie zobaczyć o której będziesz w Krk? Może zrobimy małego spota? |
to czemu Ty nie przyjedziesz do mnie ??
sveno - 30-07-2012, 20:53
danino88 napisał/a: | do kombi | czyli nie takie jak na zdjęciu ;p
danino88 napisał/a: | to czemu Ty nie przyjedziesz do mnie ?? | bo Ty i tak musisz przyjechać do Krakowa, a ja póki co nie mam biznesu w Częstochowie ;p w sanktuarium już byłem więc wszystko zwiedziłem ;p
danino88 - 30-07-2012, 23:38
Cytat: | czyli nie takie jak na zdjęciu ;p |
jaka różnica ?
Cytat: | bo Ty i tak musisz przyjechać do Krakowa, a ja póki co nie mam biznesu w Częstochowie ;p w sanktuarium już byłem więc wszystko zwiedziłem ;p |
no muszę, ale wiem że planujesz grubszą imprezę a ja jeszcze przycisków nie zrobiłem
Tomek - 31-07-2012, 16:39
danino88 napisał/a: |
jaka różnica ? |
w kombi są zakończone na okrągło, bo zderzak jest cywilny
w sedanie dokładki przechodzą prosto w zderzak
sveno - 31-07-2012, 17:19
danino88 napisał/a: | ale wiem że planujesz grubszą imprezę a ja jeszcze przycisków nie zrobiłem | u nas grubsze imprezy się nie udają, jak przyjedzie 5 osób to będzie dobrze
Właśnie odebrałem tylne lampy, są naprawdę w bardzo dobrym stanie, ale przed zamontowaniem dostaną 2-3 warstwy bezbarwnego i polerkę tak, żeby wyglądały jak nowe.
Koleś który je sprzedawał najwidoczniej nie wiedział co sprzedaje, bo z tego co zrozumiałem to zdjął je z Avanca, zapytałem o tylne dokładki, okazało się, że jak wciągali auto na lawetę to połamali zaczepy w zderzaku, co mogli (raczej co uznali za sprzedajne) to wyjęli a reszta poszła na złom, w tym prawie dobry tylny zderzak i dokładki jak mu powiedziałem, że za te fanty lekko by 500zł wziął to się prawie popłakał ehh ręce opadają.
sveno - 02-08-2012, 13:39
Kopiowanie dokładek: FAIL
Pilnie kupię dokładki Avance na tylne błotniki do sedana. Na allegro nic aktualnie nie ma (jak są to w komplecie ze zderzakiem) Jakby ktoś widział jakąś ofertę sprzedaży proszę o kontakt, najlepiej PW.
sveno - 03-08-2012, 00:11
10 min, tyle miałem dzisiaj wolnego czasu trudno, nowe lampki wleciały na swoje miejsce, ale bez klaru i polerki chciałbym kiedyś robić to na co mam ochotę, a nie szukać na to wolnego czasu
Trochę niesymetrycznie:
A tu już poprawione:
O dziwo nie obeszło się bez komplikacji, okazuje się, że nawet w oryginalnych lampach trzeba rzeźbić, nie wiedzieć czemu nie pasowała oprawka od wstecznej lampy, podpiłowałem trochę tą oprawkę i weszła, ale jest to dziwne.
Jutro koniec wolnego, trzeba wracać do Krakowa, tym samym nie wiem kiedy zamontuję nowy zderzak modlę się, żeby udało się przed zlotem, ale szanse są nikłe.
Co do dokładek, czy jest ktoś chętny na tylny zderzak Avance? Jest jedna sensowna oferta na Alledrogo ale Pan sprzedaje tył w komplecie, ja potrzebuje same dokładki, więc może ktoś zabrałby sobie zderzak?
Owczar - 03-08-2012, 00:15
sveno napisał/a: | O dziwo nie obeszło się bez komplikacji, okazuje się, że nawet w oryginalnych lampach trzeba rzeźbić, nie wiedzieć czemu nie pasowała oprawka od wstecznej lampy, podpiłowałem trochę tą oprawkę i weszła, ale jest to dziwne. |
U mnie były p&p
sveno, a Ty zderzak masz już chyba gotowy? Czemu go jeszcze nie wrzuciłeś?
sveno - 03-08-2012, 00:24
Owczar, bo nie mam dokładek, słabo to wygląda: taki ząb przy końcu błotnika, poza tym jak widać jest północ a ja dopiero prace skończyłem, nawet nie mam kiedy go przełożyć
swinks_UK - 03-08-2012, 07:44
sveno napisał/a: |
Pilnie kupię dokładki Avance na tylne błotniki do sedana. Na allegro nic aktualnie nie ma (jak są to w komplecie ze zderzakiem) Jakby ktoś widział jakąś ofertę sprzedaży proszę o kontakt, najlepiej PW. |
Trzeba było brać jak ci pisałem
Teraz już za późno.
Tomii - 03-08-2012, 08:20
ładne lampki sveno ale żarówki chrom pomarańczowe obowiązkowo do kierunkowskazów
major - 03-08-2012, 10:42
sveno, może koleś z tej aukcji sprzeda Ci same dokładki, bo zderzak i tak uszkodzony
http://allegro.pl/mitsubi...2531150551.html
|
|
|