To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT II

winnipool - 18-09-2011, 11:49

No mnie na ten przyklad boli glowka. Sobotni wieczor uznaje za udany :)
grzesiopol - 18-09-2011, 12:26

Ludzie słuchajcie bo nie będę powtarzał dwa razy.
Dziń dybry

Weekend mija, jest ciepło w dzień, trochę chłodniej w nocy ale kaloryfer załatwia sprawę. Na działakach jeszcze kilka osób siedzi. Pośpiewane, potańczone, natrysk skończony, wszystkie członki całę :mrgreen: . Następny udany weekend. Aż nie chce sę wracać do miasta. Dobrze, że mam kierowcę to sobie jeszcze :drinkers: browarka albo trzy :p

tomasek - 18-09-2011, 12:36

Grzesiu piszesz się na spot integracyjny :partyman:
grzesiopol - 18-09-2011, 12:58

24 wypada w sobotę a w soboty na 18 będę chodził na basen, akurat od tej soboty zaczynamy więc raczej nie bardzo mi to nie pasi, chyba, że zmienimy sobie termin basenu na niedzielę to jeszcze się odezwę. A jaki lokal przewidziany jest na integrację?

[ Dodano: 18-09-2011, 13:04 ]
Spadam na obiad, później tu zajrzę.

_Slawek_ - 18-09-2011, 14:30

grzesiopol napisał/a:
24 wypada w sobotę a w soboty na 18 będę chodził na basen, akurat od tej soboty zaczynamy więc raczej nie bardzo mi to nie pasi, chyba, że zmienimy sobie termin basenu na niedzielę to jeszcze się odezwę.

To ile Ty godzin zamierzasz się pławić w tym basenie, że np. na 21:00 byś się nie wyrobił? :P

grzesiopol napisał/a:
A jaki lokal przewidziany jest na integrację?

Na razie jeszcze żaden. Zresztą tam gdzie MM się integrują to automatycznie ranga lokalu wzrasta ze względu na przednie towarzystwo :mrgreen:

grzesiopol - 18-09-2011, 14:45

Na basenie będę do 19, potem trzeba pogadać z ludzmi bo dawno się nie widzieliśmy, potem do domu do wanny, bo trzeba zmyć ten chlor z siebie a potem???
Napisałeś 21 to jak bym przyszedł na 21 to musiałbym dużo nadrabiać a niektórych już mogłoby nie być.
Co do lokalu to masz rację ranga wzrasta. A pytałem się bo może by jednak sie udało dotrzeć wcześniej, nie będę przecież biegał po starówce i szukał lokalu w którym jest najgłośniej :lol:

Seichan - 18-09-2011, 18:22

grzesiopol napisał/a:
A pytałem się bo może by jednak sie udało dotrzeć wcześniej, nie będę przecież biegał po starówce i szukał lokalu w którym jest najgłośniej :lol:

Na razie nie wiadomo gdzie, bowiem w pierwszej kolejności należy ustalić liczbę zainteresowanych osób i na tyle osób zarezerwować stolik. My też nie będziemy biegać po starówce w poszukiwaniu stolika na 20 osób, bo rezerwacja była na 8 i się nie mieścimy. Dlatego chcemy się zorientować ile nas może być. Jak to będzie ustalone, wtedy zrobimy rezerwację i lokal zostanie podany do publicznej wiadomości.

grzesiopol napisał/a:
Na basenie będę do 19, potem trzeba pogadać z ludzmi bo dawno się nie widzieliśmy, potem do domu do wanny, bo trzeba zmyć ten chlor z siebie a potem???
Napisałeś 21 to jak bym przyszedł na 21 to musiałbym dużo nadrabiać a niektórych już mogłoby nie być.

Spot piwny jest raz na rok. Basen co tydzień.

radek79 - 18-09-2011, 19:13

powitać a ja właśnie z ogniska wróciłem ,ognisko na plebani dla dzieci było więc i ja się na :mrgreen: kiełbaskę załapałem ,dużo lepsza niż z grila
grzesiopol - 18-09-2011, 19:27

Wszędzie dobrze ale najlepiej w domu. Powrót działki zaliczony, po drodze siusiu w Tesco w Łącznej ale reszta drogi bez przygód.
Seichan, Renata basen raz na tydzień ale pierwszy raz raz na rok. Być może jeżeli szanowne gremium MM pozwoli to zjawiłbym się z żoną. Ale wszystko dopnę na zicher jak już wszystko będę wiedział. (zastanawiam się po co mi ogon) :biggrin: Spot piwny raz na rok ale piwo jest na co dzień :p

[ Dodano: 18-09-2011, 19:34 ]
Jak to mówił mój kolega:
cyt" Żonę kocham,
a inne edit (z nimi się kocham)
a żona na to to inne kochaj,
a mnie edit (ze mną się kochaj)"
To był cytat więc Tomku nie traktuj tego jako wulgaryzmy i nie wysyłaj mi ostrzeżenia. Przepraszam za słowa brzydkie. ale p i dalsze .........mogą znaczyć różnie. :twisted:

Edit: Wulgaryzm wykropkowany nadal jest wulgaryzmem.

Seichan - 18-09-2011, 19:42

grzesiopol napisał/a:
Być może jeżeli szanowne gremium MM pozwoli to zjawiłbym się z żoną.

Ja idę ze Sławkiem, więc czemu Ty masz nie zabrać żony? :badgrin:
A serio - oczywiście szanowną małżonkę zapraszamy :)

[ Dodano: 18-09-2011, 19:44 ]
Radek, a pieczonych ziemniaków nie było? :)

grzesiopol - 18-09-2011, 19:45

Seichan napisał/a:
Ja idę ze Sławkiem, więc czemu Ty masz nie zabrać żony? :badgrin:
No tak, wszystko się zgadza ale was zawsze liczymy nie jako jeden tylko jako dwa, ja mam tylko teraz jednego misia. Do Was wszyscy się przyzwyczaili, że jesteście jako dwoje. :wink:

[ Dodano: 18-09-2011, 19:49 ]
A zmieniając temat co o tym sądzicie http://www.optyczne.pl/ne...8_wantuch_1.jpg podoba się wam taki akt kobiecy. Gościu (wacław wantuch) ma niesamowite i niekonwencjonalne podejście do zdjęć naszej płci pięknej.

Jaro1974 - 18-09-2011, 20:32

Dobry wieczór :twisted: Jestem cały i zdrowy i nic mnie nie boli - no może poza kolanem. Dziś był dzień rekreacyjny, cała rodzina na rowery i w teren. Około 25 kilometrów zrobiliśmy. Muszę sobie zainstalować licznik na rowerku :twisted:

[ Dodano: 18-09-2011, 21:12 ]
Kurcze wszyscy chyba taniec z gwiazdami oglądają :twisted: :shock:

Mario - 18-09-2011, 21:12

Dobry wieczór :biggrin: przez weekend to tu chyba nie zajrzałem do Was :oops:
Jaro1974 - 18-09-2011, 21:20

Cześć Mariusz. Nie przejmuj się nie jesteś sam :twisted:
tomasek - 18-09-2011, 21:25

No właśnie panowie chyba listę obecności założymy :lol:

[ Dodano: 18-09-2011, 21:26 ]
A taniec to chyba z gwizdami :pukeright: