Nasze Miśki - Biały Avance kombi EA5W 2001r. w manualu aka "Biały Miś
MKV - 31-10-2016, 11:01
booohal napisał/a: | MKV napisał/a: | Czy może lepiej polować na Team Dynamics Pro Race 1.2 ?? |
|
A co myślisz o felgach Brabus Monoblock VI ??
booohal - 31-10-2016, 11:32
Myślę, że nie siądą. Za bardzo cygańskie
booohal - 31-10-2016, 11:34
TD dobrze siądzie
MKV - 31-10-2016, 11:51
booohal napisał/a: | TD dobrze siądzie
Obrazek |
No całkiem całkiem - tylko musiałbym je upolować. Brabusy za 1000zł moge mieć a OZ Superlegera za 1800zł z oponami letnimi.
Na Brabusach srebrnych by wyglądał tak
A gdyby je pomalować na czerwony chrom to mniej więcej tak
MKV - 18-11-2016, 09:03
Jak widzicie białasa na felgach Team Dynamics Pro Race 1.2 - w kolorze czerwonym czy niebieskim (oba jak na zdjęciach)??
ps. Brabusy mi ktoś podkupił jak już porobiłem pomiary czy wejdą
booohal - 18-11-2016, 09:39
Czerwony - bardziej racingowy, niebieski - gimbusiarski
MKV - 18-11-2016, 09:50
booohal napisał/a: | Czerwony - bardziej racingowy, niebieski - gimbusiarski |
Mi taki niebieski się raczej kojarzy z lodem - biel i niebieski zawsze do siebie pasowały.
MKV - 02-12-2016, 17:10
Dziś Białas został odebrany po kompletnym zabezpieczeniu antykorozyjnym środkiem Valvoline Tectyl - oby to pomogło na lata
Robiłem tutaj
http://www.wyszynski.net....ykorozyjna.html
Torp12 - 02-12-2016, 18:33
Ile taka przyjemność?
MKV - 02-12-2016, 18:44
Torp12 napisał/a: |
Ile taka przyjemność? |
1300zł za komplet z drzwiami itp (samo podwozie 1000zł) a jeśli masz od kogoś gwarancję kto wcześniej zabezpieczał to masz 100zł zniżki. Trwa to okł4 dni. Galanta odstawiłem w poniedziałek rano i w piątek okł 9 rano dzwonili, że jest gotowy do odbioru.
Przed zabezpieczeniem robią dokumentację zdjęciową samochodu aby wiadomo było na przyszłość. Na zabezpieczenie dają 2 lata gwarancji, po zimie jest darmowy przegląd podwozia a za 70zł dokładne mycie z soli po zimie.
Marcino - 02-12-2016, 19:09
Git, powinno być dobrze:)
Jakieś zdjęcia Przed i po?
MKV - 02-12-2016, 20:54
Marcino napisał/a: | Git, powinno być dobrze:)
Jakieś zdjęcia Przed i po? |
Przed musiałbym poprosić aby mi podesłali a po to dopiero jak na podnośniku będzie
Generalnie to teraz jakiś czas będzie czuć charakterystyczny zapach
mkm - 09-12-2016, 06:45
MKV napisał/a: |
Generalnie to teraz jakiś czas będzie czuć charakterystyczny zapach |
a to dziwne - gdyby pracowali na Bitexie, Bollu lub innych Trotonach to faktycznie - nawet kilka tygodni, ale Tectyl (czyli wyższa półka) odparowuje do 24h.
Chyba, że nie było temperatury (była za niska) - wtedy zgoda - będziesz czuł konserwę nawet do wiosny.
Jak niue masz garażu to popytaj, kto ma - zostaw na weekend w "temperaturze pokojowej" i będzie ok.
Tak Cię zamuli, bo związków lotnych tam jest z pół tablicy Mendelejewa.
MKV - 09-12-2016, 07:30
mkm napisał/a: | MKV napisał/a: |
Generalnie to teraz jakiś czas będzie czuć charakterystyczny zapach |
a to dziwne - gdyby pracowali na Bitexie, Bollu lub innych Trotonach to faktycznie - nawet kilka tygodni, ale Tectyl (czyli wyższa półka) odparowuje do 24h.
Chyba, że nie było temperatury (była za niska) - wtedy zgoda - będziesz czuł konserwę nawet do wiosny.
Jak niue masz garażu to popytaj, kto ma - zostaw na weekend w "temperaturze pokojowej" i będzie ok.
Tak Cię zamuli, bo związków lotnych tam jest z pół tablicy Mendelejewa. |
Brat i ojciec robili latem i ze 2 tygodnie było czuć charakterystyczny zapach. U mnie tez czuć ale już coraz mniej - już prawie go nie zauważam.
MKV - 30-12-2016, 15:16 Temat postu: SWAP hamulców Czy warto robić SWAP hamulców na te z VR4? Widzę, że Hugo sprzedaje komplet piast i zwrotnic z Legnuma VR4 - do tego potrzebne by mi były oczywiście jeszcze pewnie zaciski, nowe tarcze no i oczywiście felgi z rozstawem 5x114,3...
Warto się w to bawić??
|
|
|