Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny
SZYNA - 15-03-2010, 08:13
Ja również dziękuję wszystkim za miłe spotkanie, było naprawdę fajnie. Dziękuję też wszystkim za życzenia i cieszę się, że ciasto Wam smakowało, w tym miejscu muszę jeszcze podziękować mojej dziewczynie bo tak na prawdę to ja tylko trzymałem mikser
Do następnego razu
Anonymous - 15-03-2010, 10:32
Juiceman napisał/a: | W końcu pojawiło się 13 diamentów |
hm... zakładając, że jedno mitsu to 3 diamenty, oznacza to 4 i 1/3 mitsu na spocie.. czyżby ktoś miał składaka ?
danino88 - 15-03-2010, 14:44
a panowie kiedy nastepny spot?
drd1812 - 15-03-2010, 18:45
Alexander, zakładając, że piszesz te posty po to żeby nabić sobie licznik należy Ci się Warn/RB
danino88, jeśli moderatorzy sformalizują wstępnie sformułowany pomysł by każda 2-ga niedziela miesiąca była dniem Spotowym to w kwietniu.
p.s. I tym sprytnym sposobem mój licznik postów +1.
Kosti - 15-03-2010, 18:47
trzeba przyznac ze przyjemnie bylo chyba najlepszy spot na jakim bylem w tym roku a troche juz ich bylo fajnei ze frekfencja byla w miare dobra w porownaniu do eclipsowych spotow a jakies fotki beda?
Juiceman - 15-03-2010, 18:51
Kosti napisał/a: | a jakies fotki beda? |
RB dla Was na pewno powinno być A fotki już są
Kosti - 15-03-2010, 20:12
o przepraszam niewiem jak ja to przeoczylem a co do wyjazdu.... naszego troche chyba kolega przesadza zadnego zagrozenia niepowodowalismy tam przeciez ... pozatym mokro bylo same sie kola slizgaly;)
Anonymous - 15-03-2010, 20:25
drd1812 napisał/a: |
mam tylko jedną małą uwagę do właścicieli dwóch autek - ze spotu wyjeżdżamy spokojnie, niekoniecznie zwracając na siebie uwagę.
|
Bez jaj ze niby co wyjechałem z piskiem hahaha
kolego jak chcesz to cie naucze ruszać z piskiem........ Rozwaliłeś mnie chyba kasuje konto na mm bo następnym razem powiesz ze mam za wysokie obroty i zebym lepiej nie przyjeżdża. Pozdro
[ Dodano: 15-03-2010, 20:33 ]
SORYYYY!!!!!!!!! Zapomniałem że masz lpg i pisk to tylko z paska słyszysz
Juiceman - 15-03-2010, 21:22
Jak widać panowie się zapomnieli i pomylili się, że to nie jest "pospolity klub bmw".
mlody321 kasacja konta nie jest konieczna, wystarczy, że nie pojawisz się na spocie. Bądź zaczniesz przestrzegać zasad jak i reszta Mitsumaniaków. Na spoty przyjeżdżają mocniejsze auta niż wasze i nie piszę tu tylko u Legnumie Oni potrafią się na spocie zachować.
Kosti - 15-03-2010, 21:31
nikt niemowi ze niema mocniejszych aut tylko chodzi oto ze bylsimy zdala od MM co innego jabysmy tak wyjachali miedzy wami tam to rozumiem pozegnalismy sie ikazdy pojechal w swoja strone a pisk opon to nic szkodliwego chyba? . zreszta i tak rozmowa sie wkolo bedzie toczyc wiadomo wy sie 3macie razem i my tez
wiec chyba niepotrzebna dyskusja
drd1812 - 15-03-2010, 21:54
mlody321, zdaje się nie rozumiesz idei przyświecającej Mitsumaniakom. Kosti, chcecie trzymać się razem wasza wola, ale albo akceptujecie zasady przyświecające Mitsumaniakom(i się do nich dostosujecie), albo po prostu nie przyjeżdżajcie na spoty przez nas organizowane.
roch_27 - 15-03-2010, 23:49
mlody321,
po pierwsze podniecasz się byle czym
po drugie przeklinasz na forum
po trzecie obrażasz innych użytkowników
po czwarte - za dalsze tego typu zachowanie - urlop od forum masz jak w banku
akbi - 16-03-2010, 00:05
ciężki ten Wasz region
mlody321, dostał urlop od wypowiadania się na forum ...mam nadzieję, że przez ten okres ochłonie i przemyśli swoje słowa i czyny.
Sugeruję pozostałym o nie powracanie już do tematu ... nie ma sensu robić sobie śmietnika z tematu o Spocie.
Hubeeert - 16-03-2010, 00:27
akbi napisał/a: | mlody321, dostał urlop od wypowiadania się na forum ...mam nadzieję, że przez ten okres ochłonie i przemyśli swoje słowa i czyny. |
Dostał urlop wogóle połaczony z banem.
Chamom mówimy - to nie jest miejsce dla was.
Kosti - 16-03-2010, 06:55
hehe ale was ten pisk zabolal ciekawe czemu podejrzewam ze gdyby nie drd niebyloby teamtu bo niesadze zeby wam to tak zaszkodzilo
chamom hmm dobre dobre
jestem cham bo przyspieszam
|
|
|