To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT

Seichan - 25-05-2011, 23:02

Mnie już nic nie zaszkodzi :badgrin:

Dobranoc śpiącym ;)

Jaro1974 - 25-05-2011, 23:04

Mnie niby też ale w sobotę miałem problem z rejestratorem obrazu i dźwięku :mrgreen:
Seichan - 25-05-2011, 23:20

Bywa ;)

Dobra, znikam spać. Dobranoc :)

Jaro1974 - 25-05-2011, 23:21

No i ja znikam. Dobranoc :wink:
grzesiopol - 25-05-2011, 23:38

andrew84 napisał/a:
A ja mam znowu problem z drukarką. Nie chce się z kompem połączyć :evil:

Jaki masz system? Proponuję sprawdzić wszystkie połączenie czyli dwa, i ewentualnie odinstalować i zainstalować ponownie sterowniki drukarki, w kolejności odłączenie drukarki, odinstalowanie sterowników, restart komputera, instalacja sterowników lub/i jeżeli wymaga tego instalacja podłączenie drukarki. Powinno/musi pomóc. Może byś ta się zjawił w końcu na spocie, bo na zdjęciach cię brak. :D

Bursztynka napisał/a:
hejka, wymieniłam w końcu te końcówki drążków kierowniczych w colciaku i powrócił dawny komfort jazdy :)
za to muszę pojechać ustawić zbieżność bo ściąga po tym zabiegu w prawo :/
podpowiecie ile mam szykować złotówek na tą zbieżność? i czy to prawda że na alumach jest drożej?

Proponuję: Mechanika Pojazdowa ul. Związkowa 29, Lublin, u Wisniewskiego, ja tam robiłem, jest tam dobry fachowiec, i komputer. U stawiałem kiedyś u swojego znajomego i nie byłem zadowolony ale tam to co innego. Ceny nie pamiętam ale chyba coś koło 60 zł za oś. Rodzaj felg raczej nie ma znaczenia

bastek - 26-05-2011, 06:44

z drukarką to jeszcze czasem ją zbiłem, lub Magda ją pogłaskała, ale te metody nie są skuteczne....
dziedndobry

Andrew - 26-05-2011, 07:40

Cześć :)
grzesiopol napisał/a:
aki masz system? Proponuję sprawdzić wszystkie połączenie czyli dwa, i ewentualnie odinstalować i zainstalować ponownie sterowniki drukarki, w kolejności odłączenie drukarki, odinstalowanie sterowników, restart komputera, instalacja sterowników lub/i jeżeli wymaga tego instalacja podłączenie drukarki. Powinno/musi pomóc. Może byś ta się zjawił w końcu na spocie, bo na zdjęciach cię brak. :D
Mam XP, odinstalowałem, zrestartowałem, znowu instalowałem i wszystko jest ok, do momentu gdzie musi uzyskać połączenie, jak się pominie ten krok, to drukuję, tylko skaner nie działa, bo jakiś błąd wyskakuje...

Co do spotu, postaram się być, bo zawody strażackie przełożone :mrgreen:

Seichan - 26-05-2011, 08:13

Dzień dobry :mrgreen:
Miłej pracy życzę, ja dalej się uczę :roll:

Andrew - 26-05-2011, 08:20

Tobie też miłej nauki :wink:
tomasek - 26-05-2011, 09:11

Cześć szaleńcy :mrgreen:
Najlepszego dla Wszystkich Mam :wav:

Andrew - 26-05-2011, 10:38

Dołączam się do życzeń Tomka :D
Mario - 26-05-2011, 10:49

Dzień dobry :biggrin:
grzesiopol - 26-05-2011, 10:57

Dzień dobry.
andrew84 a jaki pojawia ci się komunikat, może twoja drukarka ma już swoje latka i to wina jest sprzętu a nie sterowników. Czyżbyś miał kombajn Lexmarka lub Brothera. U mnie w pracy był Lexmark i pomimo zakładania nowego kolorowego tuszu wciąż go nie widział nawet serwis mu nie pomagał. Teraz stoi już tylko jako skaner bo dobrze i szybko skanuje.
Jeżeli masz jeszcze instrukcje obsługi tego urządzenia to spróbuj zajrzeć na koniec tam powinno być o mogących występować problemach. Może będzie tam problem który będzie pasować do twojego. Ewentualnie zobacz jak do tego urządzenia powinna przebywać instalacja sterowników i zastosuj się do tego punkt po punkcie, ewentualnie po odinstalowaniu sterowników zanim zrestartujesz kompa kliknij na Start, potem wybierz Ustawienia a następnie Drukarki i faxy usuń stamtąd swoją drukarkę jeżeli jeszcze jest i dopiero zrestartuj kompa. Po uruchomieniu zainstaluj wg. instrukcji sterowniki i powinno działać jak nie to może pomyślimy coś innego ale daj znać jekie komunikaty sie pojawiają.

Pozdro

Andrew - 26-05-2011, 11:05

Moja drukarka to HP 1410 PSC, próbowałem już na wszelkie sposoby, dziś jak będę miał chwilę, to się za nią wezmę...
Stara jest, już w sumie 2 bebechy z kompa kończy :mrgreen: Ostatnio też świrowała z tuszami, ale się udało, tylko, że skanować się nie da niestety.
Heh, złośliwość rzeczy martwych :twisted:

[ Dodano: 26-05-2011, 11:06 ]
grzesiopol kurde jak miałbym kasę, to bym Twoje chapnął sobie :wink:

grzesiopol - 26-05-2011, 11:20

Zerknij tutaj http://h10025.www1.hp.com...&product=441115 może coś ci się przyda, może nowsze sterowniki, może manual. Widziałem tam sterowniki i oprogramowanie z września 2009r. Takie stare to twoje to nie jest ja mam w pracy HP 710 z 1999r. i w domu HP 845 z 2002 (o ile pamiętam)
Najpierw spróbuj zainstalować tą łatkę http://h10025.www1.hp.com...441115&sw_lang= plik COL10862.exe to jest łatka na zrywające sie połączenie
Cytat:
Opis:Niniejsza łata rozwiąże większość niespodziewanych błedów wewnętrznych i awarii w połączeniach.

Jak tak dalej ze sprzedażą będzie szło to chyba się doczekasz. :lol:
Jak się uda sprzedać to chyba zapoluje na Gala z 2003 w dobrym wyposażeniu i 2,5 pod maską koniecznie w kombi. Z Grandisa chyba zrezygnuję bo raz że za drogi a po drugie te silniki które są to nie bardzo mi pasują.

A tak a propos to Cari chyba sie na mnie obraziła że chcę ją sprzedać bo ostatnio wszystko na nie, nawet klima padła. Chyba to miłość od pierwszego wejrzenia :oops: