To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

jacek11 - 02-11-2010, 16:47

pawliku napisał/a:
tak tak Jacku ty to umiesz wybitnie :D ciebie to by hektolitry wódki nie powaliły na nogi :D

Przesadzasz,ja po prostu nie mam kaca :roll: nie wiem czemu :roll: ale to miłe :mrgreen:

Efa! - 02-11-2010, 16:56

że wypucowałam miśka, nawet pod maską :D
Aga - 02-11-2010, 17:57

Efa! napisał/a:

Ewuś - to tak w ramach relaksu?
:mrgreen:

Efa! - 02-11-2010, 20:36

Aga napisał/a:
Efa! napisał/a:

Dokładnie :-) . Genialnie mnie to odprężyło!

sieegurd - 02-11-2010, 21:18

Efa! napisał/a:
Aga napisał/a:
Efa! napisał/a:

Dokładnie :-) . Genialnie mnie to odprężyło!

Coś w tym jest, bo moja żoncia też dla relaksu pucuje Lancelota :P Osobiście nie mam nic przeciwko :)

[ Dodano: 02-11-2010, 21:20 ]
jacek11 napisał/a:
pawliku napisał/a:
tak tak Jacku ty to umiesz wybitnie :D ciebie to by hektolitry wódki nie powaliły na nogi :D

Przesadzasz,ja po prostu nie mam kaca :roll: nie wiem czemu :roll: ale to miłe :mrgreen:

Piję zawsze wódkę z Pepsi i też kaca z reguły nie mam :) Raz na ruski rok, jak rzeczywiście dołożę do pieca, to głowa trochę poboli, ale żebym na drugi dzień nie mógł zaklinować, to jeszcze nie miałem :D

robertdg - 02-11-2010, 21:53

sieegurd napisał/a:
Piję zawsze wódkę z Pepsi i też kaca z reguły nie mam :) Raz na ruski rok, jak rzeczywiście dołożę do pieca, to głowa trochę poboli, ale żebym na drugi dzień nie mógł zaklinować, to jeszcze nie miałem
Ja kiedyś praktykowałem z Colą, ale juz nie praktykuje, bo jak mi się kiedyś film urwał, to później ogladałem swoje wyczyny nagrane przez kumpli kamera, ponad 4 godziny z życia wycięte, a mi pozostało jedynie wierzyć, że to co nakręcone to prawdziwe :P
koszmarek - 02-11-2010, 21:58

kurcze, a czy ktoś po malibu miał kaca? Mnie bardzo muli... a pijemy w zasadzie z sokiem ananasowym i sprite albo z mlekiem
sieegurd - 02-11-2010, 22:12

koszmarek napisał/a:
kurcze, a czy ktoś po malibu miał kaca? Mnie bardzo muli... a pijemy w zasadzie z sokiem ananasowym i sprite albo z mlekiem

Nikoś Dyzma ładnie powiedział, że każdy Polak ma polski organizm :) "Ja po zagranicznych koniakach to choruję , a Polska wódka smakuje mi niezmiennie - czego i Państwu życzę" :P Wyznaję podobną zasadę, robię tylko wyjątek dla whisky :P

robertdg - 02-11-2010, 22:44

koszmarek napisał/a:
malibu
Ja tam kiedyś piłem wiem, że było bardzo zimne, oczywiście z mlekiem, kaca po tym nie mialem, samopoczucie ok, od czasu gdy mój organizm przestawł wspólpracowac z laktozą odrzuciłem to co z mlekiem ma związek :-)
Manuela - 03-11-2010, 08:57

pamar napisał/a:
mam dzisiaj chęć kogoś udusić i nie wiem dlaczego
u mnie oznacza to PMS :lol:
Aga - 03-11-2010, 09:59

Manuela napisał/a:
pamar napisał/a:
mam dzisiaj chęć kogoś udusić i nie wiem dlaczego
u mnie oznacza to PMS :lol:

hormony, Kochana, hormony.... :biggrin:

mismen1980 - 03-11-2010, 13:38

mkm napisał/a:
że udało się szczęśliwie objechać „akcję znicz”

że uległem propagandzie „srogiej zimy” i na wyjazd zmieniłem opony...
Na noc wybór idealny, ale w ciągu dnia było dla nich za ciepło.

że trafiłem kolejnego kota.
Wybiegł na jezdnię zobaczył Miśka, się zjeżył i skoczył.
Obstawiałem, że skoczy w kierunku, którym biegł... niestety...

no ja już od miesiąca mam zimowe bo u nas to chyba już za ciepło nie będzie 8)

też ostatnio trafilem kota ale o dziwo tyłnym kolem bo wbiegł przed mojego Misia kiedy w nocy wracałem z pracy, prawdopodobnie z zamiarem przebiegnąć drogę. Jednak gdy zobaczył światła szybko wrócił na pobocze, ale najprawdopodobniej źle obliczył długość mojego pojazdu i myślał że już przejechałem no i tu jeszcze tylne koła. :cry: :|

[ Dodano: 03-11-2010, 13:43 ]
sieegurd napisał/a:

Coś w tym jest, bo moja żoncia też dla relaksu pucuje Lancelota :P Osobiście nie mam nic przeciwko :)

:( :( :(
dlaczego moja żona nie chce się czasem zrelaksować :( :( :(

Owczar - 03-11-2010, 17:45

Po raz pierwszy od 10 lat byłem u dentysty :D Na szczęście tylko 2 ubytki... scalling, polerowanie, piaskowanie i zaczynam dbać o zęby :D Zainwestowałem w szczoteczkę elektryczną z irygatorem. Czy ktoś takowy używał? Czy można tym zastąpić nici dentystyczne? Nie ukrywam, że nie chce mi się ich używać :P
sieegurd - 03-11-2010, 20:59

mismen1980 napisał/a:
sieegurd napisał/a:

Coś w tym jest, bo moja żoncia też dla relaksu pucuje Lancelota Osobiście nie mam nic przeciwko

dlaczego moja żona nie chce się czasem zrelaksować

Hmm może zmajstruj jej dzieciaczka, to będzie chciała :P

wyderka - 03-11-2010, 21:19

żę to całe forum to o kant **** rozbić........