Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
jacek11 - 02-11-2010, 16:47
pawliku napisał/a: | tak tak Jacku ty to umiesz wybitnie ciebie to by hektolitry wódki nie powaliły na nogi |
Przesadzasz,ja po prostu nie mam kaca nie wiem czemu ale to miłe
Efa! - 02-11-2010, 16:56
że wypucowałam miśka, nawet pod maską
Aga - 02-11-2010, 17:57
Efa! napisał/a: | że wypucowałam miśka, nawet pod maską |
Ewuś - to tak w ramach relaksu?
Efa! - 02-11-2010, 20:36
Aga napisał/a: | Efa! napisał/a: | że wypucowałam miśka, nawet pod maską |
|
Dokładnie . Genialnie mnie to odprężyło!
sieegurd - 02-11-2010, 21:18
Efa! napisał/a: | Aga napisał/a: | Efa! napisał/a: | że wypucowałam miśka, nawet pod maską |
|
Dokładnie . Genialnie mnie to odprężyło! |
Coś w tym jest, bo moja żoncia też dla relaksu pucuje Lancelota Osobiście nie mam nic przeciwko
[ Dodano: 02-11-2010, 21:20 ]
jacek11 napisał/a: | pawliku napisał/a: | tak tak Jacku ty to umiesz wybitnie ciebie to by hektolitry wódki nie powaliły na nogi |
Przesadzasz,ja po prostu nie mam kaca nie wiem czemu ale to miłe |
Piję zawsze wódkę z Pepsi i też kaca z reguły nie mam Raz na ruski rok, jak rzeczywiście dołożę do pieca, to głowa trochę poboli, ale żebym na drugi dzień nie mógł zaklinować, to jeszcze nie miałem
robertdg - 02-11-2010, 21:53
sieegurd napisał/a: | Piję zawsze wódkę z Pepsi i też kaca z reguły nie mam Raz na ruski rok, jak rzeczywiście dołożę do pieca, to głowa trochę poboli, ale żebym na drugi dzień nie mógł zaklinować, to jeszcze nie miałem | Ja kiedyś praktykowałem z Colą, ale juz nie praktykuje, bo jak mi się kiedyś film urwał, to później ogladałem swoje wyczyny nagrane przez kumpli kamera, ponad 4 godziny z życia wycięte, a mi pozostało jedynie wierzyć, że to co nakręcone to prawdziwe
koszmarek - 02-11-2010, 21:58
kurcze, a czy ktoś po malibu miał kaca? Mnie bardzo muli... a pijemy w zasadzie z sokiem ananasowym i sprite albo z mlekiem
sieegurd - 02-11-2010, 22:12
koszmarek napisał/a: | kurcze, a czy ktoś po malibu miał kaca? Mnie bardzo muli... a pijemy w zasadzie z sokiem ananasowym i sprite albo z mlekiem |
Nikoś Dyzma ładnie powiedział, że każdy Polak ma polski organizm "Ja po zagranicznych koniakach to choruję , a Polska wódka smakuje mi niezmiennie - czego i Państwu życzę" Wyznaję podobną zasadę, robię tylko wyjątek dla whisky
robertdg - 02-11-2010, 22:44
koszmarek napisał/a: | malibu | Ja tam kiedyś piłem wiem, że było bardzo zimne, oczywiście z mlekiem, kaca po tym nie mialem, samopoczucie ok, od czasu gdy mój organizm przestawł wspólpracowac z laktozą odrzuciłem to co z mlekiem ma związek
Manuela - 03-11-2010, 08:57
pamar napisał/a: | mam dzisiaj chęć kogoś udusić i nie wiem dlaczego | u mnie oznacza to PMS
Aga - 03-11-2010, 09:59
Manuela napisał/a: | pamar napisał/a: | mam dzisiaj chęć kogoś udusić i nie wiem dlaczego | u mnie oznacza to PMS |
hormony, Kochana, hormony....
mismen1980 - 03-11-2010, 13:38
mkm napisał/a: | że udało się szczęśliwie objechać „akcję znicz”
że uległem propagandzie „srogiej zimy” i na wyjazd zmieniłem opony...
Na noc wybór idealny, ale w ciągu dnia było dla nich za ciepło.
że trafiłem kolejnego kota.
Wybiegł na jezdnię zobaczył Miśka, się zjeżył i skoczył.
Obstawiałem, że skoczy w kierunku, którym biegł... niestety... |
no ja już od miesiąca mam zimowe bo u nas to chyba już za ciepło nie będzie
też ostatnio trafilem kota ale o dziwo tyłnym kolem bo wbiegł przed mojego Misia kiedy w nocy wracałem z pracy, prawdopodobnie z zamiarem przebiegnąć drogę. Jednak gdy zobaczył światła szybko wrócił na pobocze, ale najprawdopodobniej źle obliczył długość mojego pojazdu i myślał że już przejechałem no i tu jeszcze tylne koła.
[ Dodano: 03-11-2010, 13:43 ]
sieegurd napisał/a: |
Coś w tym jest, bo moja żoncia też dla relaksu pucuje Lancelota Osobiście nie mam nic przeciwko |
dlaczego moja żona nie chce się czasem zrelaksować
Owczar - 03-11-2010, 17:45
Po raz pierwszy od 10 lat byłem u dentysty Na szczęście tylko 2 ubytki... scalling, polerowanie, piaskowanie i zaczynam dbać o zęby Zainwestowałem w szczoteczkę elektryczną z irygatorem. Czy ktoś takowy używał? Czy można tym zastąpić nici dentystyczne? Nie ukrywam, że nie chce mi się ich używać
sieegurd - 03-11-2010, 20:59
mismen1980 napisał/a: | sieegurd napisał/a:
Coś w tym jest, bo moja żoncia też dla relaksu pucuje Lancelota Osobiście nie mam nic przeciwko
dlaczego moja żona nie chce się czasem zrelaksować |
Hmm może zmajstruj jej dzieciaczka, to będzie chciała
wyderka - 03-11-2010, 21:19
żę to całe forum to o kant **** rozbić........
|
|
|