Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny
Hubeeert - 16-03-2010, 08:13
Kosti może w punktach bo będzie jasniej
1. Pisk nikogo nie boli ale po wypadku na jednym ze spotów spowodowanym przez popisywanie się jesteśmy uczuleni na takie zachowania i nie pozwalamy na nie.
2. Mitsumaniaki jako Klub popierają wszelkie inicjatywy dotyczące bezpiecznej jazdy - popisówki kłócą się z tym.
3. Cham - nie dlatego, że przyspieszał, ale dlatego, że pokazał się jako cham na Forum.
Mam nadzieję, że to zakończy dyskusję - w skrócie - nie chce niech nie je.
Serek - 16-03-2010, 08:32
Jak widać na Dolnym Śląsku nie brakuje głupoty, szkoda tylko że to nas później wytykają palcami.
P.S. Właśnie dlatego rezygnuję z funkcji moda, nie znajduję czasu na pilnowanie i reagowanie na podobne sytuacje. Wybaczcie ale uważam, że można to robić lepiej i ktoś tę szansę otrzyma.
Kosti - 16-03-2010, 17:49
Hubert rozumiem ale mowie tam niebylo nikogo w poblizu ... rozumialbym obuzenie jakby to bylo przy jakims mitsumaniaku to napradawe bym nawet niedyskutowal nic sie niestalo przeciez:D pozdro dziwi mnie reakcja osob ktorych przytym niebylo hehe Serek czemu wytykaja ? jak my do klubu nienalezymy i zadnych wlepek niemamy:D
salater - 16-03-2010, 22:29
JEŻELI NADAL NIE ROZUMIESZ !!!! TO JUŻ NIE WIEM JAK CI TO DOSADNIE POWIEDZIEĆ
Od kiedy jazda po drogach publicznych z piskiem opon jest okazem kulturalnej jazdy.
Chcesz popalić gumy, pokazać jak się jeździ z poślizgiem pokaż na co cię stać na zawodach anie na drodze !!!! Jak ci kiedyś ktoś pod koła wyleci to dopiero będziesz płakał !!!!
i nadal nie rozumiesz idei forum MM może po prostu nie na te forum się zapisałeś co chciałeś !!!
poczytaj posty do tyłu i zobacz jak jeden jeżdżący po parkingach bokiem lancerem skończył !!!!
KucharZ - 16-03-2010, 22:38
salater - Ty chyba nie masz pojęcia o czym Ty piszesz
salater - 16-03-2010, 22:40
tzn ???? bo nie rozumiem twojej wypowiedzi !!!
2Fast4U - 16-03-2010, 22:43
Dobra Panowie, już mądrzejsi od nas się w tym temacie wypowiadali i prosili o zakończenie tematu.
Poza tym od upominania są Zieloninickowi i wyżsi rangą, dlatego już dajmy spokój moralizowaniu a tak poza tym moje skromne zdanie jest takie, że jeśli czegoś się nie widziało to nie powinno się zabierać głosu w sprawie i nabijać sobie postów powielając to co już inni napisali
KucharZ - 16-03-2010, 22:45
Nie byłeś, nie widziałeś, a z twojej wypowiedzi można wywnioskować, że kolega 2kpl opon spalił. Zrobił źle, nie zaprzeczam. Ale to była jazda z 30-40km/h i na długości 10m, a nie żadnym bokiem więc bez przesady
salater - 16-03-2010, 22:48
nie było mnie na spocie OK nie widziałem ale jak czytam że znowu ktoś robi to co uważamy tak myślę za niegodne MM na spocie to mnie trafi !!!
a odezwałem się na ten temat bo widzę że tylu mu napisało że to było złe a on nadal nie rozumie !!! stąd moje słowa !!!
a ten co pisałem o nim wcześniej co lancerem wywinął to też miał max 50 !!!!! i jak skończył ???
oki nie odzywam się więcej na ten temat ...
Hubeeert - 16-03-2010, 23:06
Kosti napisał/a: | Hubert rozumiem ale mowie tam niebylo nikogo w poblizu ... rozumialbym obuzenie jakby to bylo przy jakims mitsumaniaku to napradawe bym nawet niedyskutowal nic sie niestalo przeciez:D pozdro dziwi mnie reakcja osob ktorych przytym niebylo hehe Serek czemu wytykaja ? jak my do klubu nienalezymy i zadnych wlepek niemamy:D |
Nie rozumiesz jak widzę.
Zdarzyło sie to na spocie.
Nie musisz mieć naklejki żeby mieć Mitsubishi i wyjezdżając ze spota kojarzyć sie z resztą.
Nie rozumiem tego co tak naprawde tym piskiem chcą nam przekazać Ci piszczący
salater masz wybór. Albo spokojniej albo ostrzeżenie. To jest ostatnie ostrzeżenie.
Kosti - 17-03-2010, 07:04
nieiwem niekazdego stac na zawody pozatym nielatlem bokiem tam hehe
dzieki tym ktorzy patrza na to trzezwym okiem bo nic sie niestalo i niemoglo sie stac niebylo tam nikogo i nicccc a to ze ktos poparkingu lata boikeim to troche inna sprawa . Szalec lubie niezaprzeczam ale nigdy w poblizu ludzi i aut... sobie krzywde moge zrobic wazne zeby komus nie zaszkodzic
Serek - 17-03-2010, 08:46
Kosti jeżeli kiedykolwiek Moderatorzy będą pochwalać Twoje zachowanie - podejdę poważnie do Twoich wypowiedzi. Póki co takie zachowanie odbieram negatywnie. Nie ważne czy jestem na miejscu czy nie...
P.S. Jak wszyscy zauważyli wystarczy, że jeden z drugim się popisze i już jest o czym pisać elaboraty. Napiszcie o czymś przyjemniejszym.
PatricoWroc - 20-04-2010, 16:54 Temat postu: Spot Regionalny Coltmaniaków- 24.04 godz. 18:00 Magnolia. Już wiadomo. Po ciężkich ustaleniach doszliśmy do porozumienia, że spocisz odbędzie się 24 kwietnia, o godzinie 18:00 na parkingu Magnolia Park we Wrocławiu.
Zapraszamy wszystkich posiadaczy Colta bardzo serdecznie na spocisz no i tyle.
Tutaj oczywiście można dyskutować o spocie itp.
mouseman - 20-04-2010, 17:21
zawitam na spota
PatricoWroc - 20-04-2010, 18:47
Zapomniałbym dopisać, że spotykamy się na parkingu przy boisku do koszykówki.
|
|
|