To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

arekp - 15-06-2008, 01:33

... fajerwerki na tegorocznych Dniach Morza w Szczecinie byly na prawde super. Nie wiem jakie byly wczoraj, ale jutro tez pojade poniewaz w tym roku mamy po raz pierwszy Festiwal Fajerwerkow i trwa on 3 dni.
koszmarek - 15-06-2008, 10:22

ze mam debila za dziekana. Kiedy pisaliśmy prawo w zeszłym tyg, 9 osób go nie zaliczyło i dziekan dogadał sie z magisterkiem od tegoż przedmiotu, że będzie poprawkowy we wrześniu. Tymczasem na wykładzie, dziekan stwierdził, że osoby, które nie zaliczyły czegokolwiek nie ma ją czego szukać na sesji. Ktoś się doszukał, że student ma prawo do warunku(nawet na pierwszym roku), a szanowny dziekan na to, że on nas może w tej chwili udupić... :/
no ale dobrą stroną jest to, że może jeśli ma rację, przerzucę się na foto:) Jak narazie czekam na jutro, kiedy pojde na egzamin

Juiceman - 15-06-2008, 21:35

Nagrajcie mende na dyktafon ; ) Taki jelen nie bedzie sie chamowal jak go podpuscicie;)
siwek - 15-06-2008, 21:36

niestety koszmarek, ale student zawsze stoi na przegranej pozycji a jakakolwiek walka i tak nic nie da bo
koszmarek napisał/a:
a szanowny dziekan na to, że on nas może w tej chwili udupić... :/

współczuje... ciesze sie ze juz mam to za sobą :D

Marcin-Krak - 15-06-2008, 21:37

Mam dość nauki :evil:
Ale jaja w meczu Czechy - Turcja :shock:

akbi - 15-06-2008, 22:03

siwek napisał/a:
student zawsze stoi na przegranej pozycji

co prawda było to jeszcze w technikum a nie studia, ale udowodniłem Dyrektorowi szkoły, że nauczyciel od matematyki to idiota ... no i zmienili nam w połowie roku szkolnego "nauczyciela"

Anonymous - 16-06-2008, 05:56

siwek napisał/a:
student zawsze stoi na przegranej pozycji

Nie zawsze. Mi się udało uwalić własnego promotora, który uważał, że nie skończę magisterki. Potrzebował darmowych robotników w laboratorium. Byłem pierwszym, który się postawił. Kosztowało mnie to jedynie rok dodatkowy, bo musiałem w trybie przyspieszonym zrobić magisterkę u dziekana, gość miał większe problemy.

Morfi - 16-06-2008, 06:10

... Cari dzis poraz pierwszy nawaliła. Akumulator padł :( a ładowałem go przez sobote i niedziele 30godz :(
siwek - 16-06-2008, 06:27

Morfi napisał/a:
Akumulator padł a ładowałem go przez sobote i niedziele 30godz

może podłączyłeś odwrotnie bieguny? :badgrin: :badgrin: :badgrin: :wink: :D

Morfi - 16-06-2008, 06:33

ha ha ha.
koszmarek - 16-06-2008, 06:51

akbi napisał/a:
i zmienili nam w połowie roku szkolnego "nauczyciela"

widzisz, ale to nauczyciel... dyrektora szkoły byś nie wyrzucił... albo coś... ?

Lothar napisał/a:
Kosztowało mnie to jedynie rok dodatkowy,

ja jestem na pierwszym roku;)

Dzisiaj do niego idę, zobaczymy co powie

londolut - 16-06-2008, 10:49

... w końcu znalazłem czas, żeby przykręcić ramki pod tablice rejestracyjne :D Colciak prezentuje się teraz dużo lepiej :D :)
saphire - 16-06-2008, 22:08

Chcę powiedzieć że za 5 dni jedziemy do Bułgarii na 3 auta: mój miś + siakiś spanisz wagon + miś eleczka :-) oj będzie fajnie :)
Marcin-Krak - 17-06-2008, 10:49

saphire, oryginalny pomysł - spot w Bułgarii.
Chciałem powiedzieć - że mam dość sesji :P Kto wymyślił 8 egzaminów i pełno różnych prac zaliczeniowych na 4 roku :?: :evil:

koszmarek - 20-06-2008, 07:06

że byłam i przedwczoraj i wczoraj u dziekana... skreślił mnie z listy...

AAAA BĘDĘ MOGŁA PRZYJECHAĆ NA SPOT!!!!! :D