Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc
bieniak - 26-05-2011, 08:29
Ja tam podziwiam wszystkich ktorzy robią coś sami.Sam dłubię sam.Zresztą już nie tylko sobie
Saqu - 26-05-2011, 10:38
| gigant87 napisał/a: | | to co będziesz robił jka będziesz miał 40+ lat? |
Jak to co? będzie odsypiał te nie przespane noce z wiązkami elektrycznymi
Zielu - 27-05-2011, 20:05
Fajnie idzie ta przeróbka zegarów, zastanawiam się czy jest może jakaś specjalna farba, którą można by pomalować od spodu cyferblat i inne miejsca tak aby podświetlenie nie przebijało i było równomierne...W starych samochodach wraz z upływem czasu jest coraz gorzej, zaczyna to wyglądać jak licznik w maluchu..
Wszyc, widzę w tle, na jednym ze zdjęć licznika rowerek do dirtu. Jeździsz "wyczynowo" ?
Wszyc - 27-05-2011, 20:12
Jeździłem ostatnio przez sprawy uczuciowe brak motywacji do czego kol wiek ale tam wiesz bez szału nawet 360ki jeszcze nie skleiłem w powietrzu jak to mówimy "zwykła jazda bokiem i nic więcej" różne rzeczy się robiło aż ciężko zliczyć ale nic porządnie poddawałem się zawsze dość szybko hehe Z samochodem jest trochę inaczej bardziej pieniądze się liczą niż umiejętności a pieniądze łatwiej zdobyć hehe więc jakoś to ciągnę
Zielu - 27-05-2011, 21:46
Ja w zasadzie też cudów na rowerze nie wyczyniam, jak kiedyś jeździłem to zazwyczaj na kółeczku, bunny hope, manual i to też nie za cudownie mi to wszystko wychodziło. Tyle o ile, jeździło się fajnie. Potem rower poszedł jakoś w odstawkę i ostatnio kombinuję z samochodem. Przydałoby się odkurzyć rowerek
Wszyc - 27-05-2011, 22:07
Ja też tam bez rewelacji:
http://taaz.pinkbike.com/album/Dirt/
Taka moja skromna galeria jak widać u góry nazwy albumów to tak wszystkiego próbowałem hehe
Może jutro lub po jutrze zrzucam skrzynie
co do zegarów to można zrobić wszystko kwestia tylko pieniędzy cierpliwości i wyczucia dobrego smaku ja w zegarach fabrycznych będę miał: prędkościomierz, obrotomierz, wskaźnik poziomu paliwa, wskaźnik temp wody, wskaźnik ciśnienia oleju i myślę jeszcze nad wskaźnikiem AFR i shift light i wszystko w fabrycznych zegarach da się i do tego da się to zrobić żeby było ładnie
Wszyc - 29-05-2011, 00:40
wstaje o 6 rano i zaczynam swapowanie zamachu
Maretzky85 - 29-05-2011, 07:30
8 już
m6riano - 29-05-2011, 09:29
Pewnie zaspał...;-)
mitsu_pl - 29-05-2011, 10:08
Znając Krzysia, to już skrzynie wyrywa za półoś...
jacek11 - 29-05-2011, 10:46
Obstawiam,że jeszcze śpi
m6riano - 29-05-2011, 11:05
| mitsu_pl napisał/a: | Znając Krzysia, to już skrzynie wyrywa za półoś... |
za półoś to jeszcze dałby rade..gorzej jakby próbował za lewarek...;-)
Wszyc - 29-05-2011, 13:26
pół dnia roboty i tylko półosie wyszły.. -_-' tak wszystko dokręciłem składając ostatnio że myślałem że mi się wahaczy nie uda odkręcić -_-' jak mi się nie chce to masakra na samą myśl o zrzucaniu skrzyni aż chce się puścić pawia... -_-'
Skrzynie zdejmę jutro dziś zaraz będzie padać
mitsu_pl - 29-05-2011, 13:32
a nie mówiłem, tak ją targał za półoś, aż wypadły obydwie, a skrzynia dalej siedzi... Krzysiu, za małego młotka używasz
Wszyc - 29-05-2011, 13:36
Nie mam w ogóle młotka na wyposażeniu -_-' do tego wyciąganie pół osi bez zdejmowania kół też jest dość upierdliwe... a czemu bez zdejmowania kół temat wałkowany nie raz bo mi koła nie chcą zejść
|
|
|