Lubelskie - Lubelskie OT II
_Slawek_ - 19-09-2011, 06:44
| radek79 napisał/a: | | powitać ,aby do soboty z no wu |
Bry oj, to daleeeeko jeszcze do tej soboty
To może coś na rozruch tak na początek?
winnipool - 19-09-2011, 07:13
Dzień dobry
stary alfer - 19-09-2011, 07:38
Dzień dobry Lubelskie!
Andrew - 19-09-2011, 07:41
Dzień dobry. Jestem, ale ciężki będzie dziś dzień
Seichan - 19-09-2011, 08:18
Dzień dobry
Grzegorz, temat możemy pociągnąć na jakimś spotkaniu, tu nie jest miejsce na tego typu dyskusje.
Andrzeju, głowa?
I na dzień dobry trochę z ulubionego bloga
Szkockie drogi są upstrzone kamerami, które bezlitośnie dyscyplinują demonów szybkości robiąc im najdroższe zdjęcia w życiu. Oprócz tego szkoccy policjanci są także wyposażeni w ręczne radary – popularne „suszary”. Kilka lat temu dwóch chłopców-radarowców o mały włos nie zginęło na służbie w bardzo niecodziennych okolicznościach.
Kolesie pełnili służbę w North Berwick na wschód od Edynburga. Właśnie namierzali „suszarą” samochód wyjeżdżający zza wzgórza, kiedy na wyświetlaczu pojawiła się nieprawdopodobna prędkość… 300 mph! Sekundę później „suszarę” szlag trafił.
Okazało się, że chłopaki przypadkowo namierzyli swoim radarem myśliwiec Tornado wykonujący lot ćwiczebny nad Morzem Północnym na bardzo małej wysokości.
Lokalny komisariat policji wystosował skargę do dowództwa Royal Air Force.
Dowództwo RAF wkrótce odpisało co następuje:
„Rzeczywiście, w danym dniu o określonej godzinie doszło do incydentu z udziałem myśliwca Tornado należącego do Holenderskich Sił Powietrznych. Pilot zameldował, że w okolicy North Berwick komputer pokładowy wykrył urządzenie, które zakwalifikował jako wrogą instalację radarową i wysłał sygnał blokujący. Co więcej, uznawszy, że instalacja stanowi zagrożenie dla samolotu komputer rozpoczął procedurę uzbrajania pocisków Sidewinder. Na szczęście pilot zorientował się w sytuacji i zdołał wstrzymać procedurę na kilka sekund przed odpaleniem.
Andrew - 19-09-2011, 08:21
| Seichan napisał/a: | Andrzeju, głowa? |
Dwa dni picia, to ma prawo
Fajna historyjka
FTOrek - 19-09-2011, 08:28
Dzień dobry.Mimo ,że pada deszcz i temperatura spadła.
Dziś słoneczko ma świecić tylko dla Was.Gdybym był politykiem powiedziałbym,że jest to niezgodne z konstytucją.
Nie jestem-dużo słońca życzę.
Seichan - 19-09-2011, 08:30
U nas w nocy była burza i nawet ostro popadało. A teraz słońce
Przesyłamy trochę na Dolny Śląsk
Yoshiko - 19-09-2011, 09:07
Dzień dobry rodacy
_Slawek_ bardzo dziękuję za kawkę z moim znakiem zodiaku
Reniu ja poproszę o słoneczko też dla nas
bo ta nasza pochmurna pogoda strasznie przygnębia
Jaro1974 - 19-09-2011, 09:11
Dzień dobry. Historyjka fajna a żeby było śmieszniej taka sama wydarzyła się w Iraku jak nasi sprytni żandarmi chcieli sprawdzić z jaką prędkością leci amerykański Apacz. Oczywiście też zostali namierzeni przez system i oczywiście coś tam mieli z tego powodu nawet. Co do burzy to była i u mnie. A i pozdrowienia dla zachodniopomorskiego Witejcie
Andrew - 19-09-2011, 09:16
Śniadanie zjedzone, ciekawe czy się przyjmie
Poza tym towarzyszy mi 2-litrowa pepsi
Jaro1974 - 19-09-2011, 09:20
| andrew84 napisał/a: | towarzyszy mi 2-litrowa pepsi |
Andrzej mało Idź jeszcze po następne dwa litry
Andrew - 19-09-2011, 09:21
Jak się wypije to się pójdzie
Jaro1974 - 19-09-2011, 09:30
Włąśnie ci to zasugerowałem A wiesz że im wszystkim się za naszą dwójką przykrzyło
| _Slawek_ napisał/a: | Coś nie widać Jarka i Andrzeja dzisiaj
Zatem wypada tylko pozazdrościć chłopakom tak udanego sobotniego wieczoru |
Chyba jesteśmy niezastąpieni
Andrew - 19-09-2011, 09:35
| Jaro1974 napisał/a: | A wiesz że im wszystkim się za naszą dwójką przykrzyło |
Czytałem właśnie
Tęskno wszystkim za takimi fajnymi chłopakami
|
|
|