To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT VII

Jaro1974 - 21-01-2013, 22:35

No ja powiem szczerze nie za bardzo kojarzę tą drogę ale to z wiadomych względów. Ale to nie znaczy że tak nie było.
grzesiopol - 21-01-2013, 22:41

Kiedyś w czasie jazdy do wawy można było prawie lusterkami sie ocierać (no trochę może przesadzam) aczkolwiek teraz też można jak jakiś imbecyl będzie wyprzedzał pomimo tego, że coś jedzie naprzeciwko i to swoim pasem.
Jaro1974 - 21-01-2013, 22:43

No to faktycznie nie było za bogato. Dobra ja to idę leżeć bo jutro chyba będzie trzeba wstać deko wcześniej niż zwykle :mrgreen: Do jutra Grzegorzu :wink:
grzesiopol - 21-01-2013, 22:59

Do jutra, i ja też kończę bo już ziewam, dobranoc
bastek - 21-01-2013, 23:12

tomasek napisał/a:
Trzeba było dać znać to bym podjechał i pomógł w ustawieniu

i guzik wyszło
antena jest ustawiona, ale coś na kablu nie działa. chyba trzeba będzie kłaść drugi kabel....

[ Dodano: 21-01-2013, 23:13 ]
także, dzięki Tomku, ale nic byś nie ustawił...

Mario - 22-01-2013, 02:26

Dobry wieczór ;) albo dzień dobry,
wszedłem właśnie do domu i nawiązując do waszej wczorajszej rozmowy to teraz przyjemnie się jechało,
pełno śniegu na ulicach, nie lodu.
Pusto, więc generalnie i środkiem można jechać (bo i pasów nie widać :) )
A po za tym po prostu ładnie, jeszcze takie nie wyjeżdżone..

Stanąłem na przystanku na Piłsudskiego i zdjęcie pyknąłem
(słabe, ale coś dojrzy ;) )

[ Dodano: 22-01-2013, 02:28 ]
To dobranoc, trzeba spać bo o 7 pobudka :)

Soner - 22-01-2013, 07:05

Cześć z rana :mrgreen: trzeba wstawać i się odkopać i do LBNa jechać. Sebastianie zawsze wybiorę operatora radiówki niż molocha w styli iPLUS, TPSA, itp. I spytaj o umowę na czas nieokreślony, żebyś mógł w razie czego w każdej chwili zrezygnować. Adampolnet znam, z nimi współpracuję w pracy, ale nie znam opinii na temat internetu. To jest firma dosyć długo u nas na rynku.
Co do przewodu do anteny satelitarnej - sprawdź dokładnie jak jest zamocowany, czy nie ma załamań. A jak są końcówki to nowe. Nowy przewód to grubsza sprawa jak są tynki.

Andrew - 22-01-2013, 07:38

Dzień dobry. U mnie to się ciekawie zrobiło na drodze. Grząsko, ciężko jechać :roll:
Yoshiko - 22-01-2013, 07:54

grzesiopol napisał/a:
wszędzie korki, trzeba stać lub sie wciskać, na światłach stoi sie po kilka zmian, ślisko jak diabli, świeży śnieg przykrywa to co przymarzło, problem z hamowaniem ale jeszcze większy z ruszaniem. Oprócz tego za każdym razem po chwilowym postoju skrobanie szyb, w czasie jazdy nie lepiej od razu zamarza. I to chyba u wszystkich. Wachy skotłowałem jakbym przejechał 100 km.
ehhhh nie ma chyba jeszcze tak źle bo nie widziałam żeby ktoś na łyżwach po ulicach śmigał jak w Szczecinie :twisted:

Mario napisał/a:
Stanąłem na przystanku na Piłsudskiego i zdjęcie pyknąłem
(słabe, ale coś dojrzy ;) )
pięęęęęknie ;)

dzień dobry Misiakom :)

a wszystkim dziadkom życzymy 100 lat w zdrowiu i $ :)

Jaro1974 - 22-01-2013, 07:58

Dzień dobry :wink:
Zimowej aury ciąg dalszy. Dobrze że już tak nie sypie jak wczoraj :mrgreen: Aczkolwiek podoba mi się :twisted:

Seichan - 22-01-2013, 07:58

Dzień dobry ;)
Kolejny dzień "wesołej" jazdy. Na ulicach rozjeżdżony snieg, pod śniegiem lód. Widziałam 1 (słownie: jeden) pług, jak jechałam o 7. Na chodnikach jeszcze gorzej - odcinek od Sowińskiego do Lipowej praktycznie nieodśnieżony, tylko ścieżka wydeptana przez ludzi.

Yoshiko - 22-01-2013, 07:59

Jaro1974 napisał/a:
Aczkolwiek podoba mi się :twisted:
a nie mówiłam że jest pięknie :P

[ Dodano: 22-01-2013, 08:01 ]
Cytat:
Kolejny dzień "wesołej" jazdy. Na ulicach rozjeżdżony snieg, pod śniegiem lód. Widziałam 1 (słownie: jeden) pług, jak jechałam o 7. Na chodnikach jeszcze gorzej - odcinek od Sowińskiego do Lipowej praktycznie nieodśnieżony, tylko ścieżka wydeptana przez ludzi.
dacie radę od poniedziałku ocieplenie ;) czyli wiosna :)
Jaro1974 - 22-01-2013, 08:02

No pewnie że jest pięknie :mrgreen: Ja tam śnieg lubię :mrgreen:
Seichan - 22-01-2013, 08:08

Ja też lubię - jak nie muszę jeździć po Lbn :P
A jeszcze czeka mnie dziś wyprawa do Świdnika.

Mario - 22-01-2013, 08:30

i dzień dobry :) Zaraz i ja się będę przemieszczał, ale pewnie już tak ładnie nie będzie jak w nocy :mrgreen: